Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Spiritualitatea ortodoxa
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.11.2021, 18:56:37
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Visele nu se talcuiesc dupa capul sectarilor draga credinciosule.

Vezi ca domnul Moroco de mai sus este sectar notoriu si tocmai ai prizat de la el niste reprize bolnave de ... toxicomanie sectara.

Ca sa vezi ce e un vis trebuie sa vezi cum e omul. Daca se roaga, daca e impartasit, care e starea lui duhovniceacsa.

Daca vrei un sfat la locul lui care sa te ajute raspunde la intrebari.

Vezi ca Moroncel este un semivrajitor, prin practica sectara pe care o are. Te sfatuiesc sa ai mare mare incredere in el, ca o sa te duca unde este si el. Pe coclauri. O sa iti dea niste interpretari foarte foarte fericite.

In interpretarile lui Moroncel tocmai ti-a facut prozelitism sectar si predica anti-BOR. Lasa-l pe Moroncel ca e ratacit pe forum, e un coiot din ala care a sarit pe unde a putut ca sa intre pe forum dupa ce adminii l-au banat de vreo 10 ori in 10 ani.

Spune-mi care e starea ta duhovniceasca. Esti spovedit, impartasit? Te rogi? Cum e familia ta? Sunteti credinciosi?

Cum esti de mic, te-ai dus la biserica? Ai trait in pacat?

Cati ani ai?

Visele nu se talcuiesc cum zice Moroncel... ti-as zice mai multe dar trebuie sa stiu mai multe despre tine.

Last edited by gpalama; 16.11.2021 at 19:16:55.
Reply With Quote
Vechi 16.11.2021, 19:23:27
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Nu pot sa spun decat ca este un dialog intre un credincios naiv si un habotnic iresponsabil care nu a inteles ca nu se abordeaza in modul asta problemele duhovnicesti.

Vezi ca domnul Moroco de mai sus este sectar notoriu si tocmai ai prizat de la el niste reprize bolnave de ... toxicomanie sectara.

Ca sa vezi ce e un vis trebuie sa vezi cum e omul. Daca se roaga, daca e impartasit, care e starea lui duhovniceacsa.

Daca tu esti usa de veceu nu ai cum sa ai vise de la Dumnezeu.

Daca vrei sa mergi la clubul vrajitoarelor si al descantatoarelor, al visatorilor profesionisti te invit pe alt forum unde se da in bobi in ghioc si unde se descanta.

Pana una alta vad ca Moroco te-a prelucrat dupa calapodul sectar: CREDE ORICE, CA PROSTUL.

Vezi ca Moroncel este un semivrajitor, prin practica sectara pe care o are. Te sfatuiesc sa ai mare mare incredere in el, ca o sa te duca unde este si el. Pe coclauri. O sa iti dea niste interpretari foarte foarte fericite.

Asa ca draga Amiel, poti sa mergi dupa sloganul, crede mult, dar dupa urechea unui sectar, sau crede putin, dar dupa o minte mai sanatoasa.

@A-Miel25

Vezi ca a intrat pe fir @gpalme ca sa ma atace si sa strice firul de discutie pacalindu-te ca apara ortodoxia si pe tine ca ortodox. Incepe sa dea lectii crezandu-se mare teolog nepricepand ca e dacat un pui al baronului de Mieunhauzen care confunda sectele cu Trambitele Apocaliptice.

Nu pune botul la minciunile lui. Nu sunt sectar, sunt ortodox practicant cu frica lui Dumnezeu.

Problema lui e ca nu poate crede si in Cele 7 Tr.Apocaliptice si daca el nu poate crede atunci eu sunt rau si sectant daca cred in ortodoxie si in Cele 7 Tr.Ap. .

Ignora deci mitomanul ce da sa strice orice fir de discutie deraind de la subiect spre lupta cu mine mintind ca apara ortodoxia si ca el ar fi biserica ortodoxa, purtatorul ei de cuvant. E decat un pripit!

E pripit si incapatanat, ambitios in indaratnicie si intolerantya si nu poate nicicum asculta sa nu distruga ca un kamikaze orice fir de discutie nestiind ca pe el insusi se autodistruge vrandu-se stapan peste toate si mare berou.

I-am iertat toate mitomaniile si mieunelile ce trag cu gat de lebada de coada sirena lui Roaita la revolutia satanista a comunisislor furiosi dar n-am cu cine discuta, il ia mereu pofta mortotoxica de a-si deversa toate golaniile si huliganismele nevrand sa priceapa ca Trambitele nu sunt secte ci Trambite Apocaliptice veritabile dovedite prin marturii si fapte minunate de mare credinta inaintea intregului popor roman.

Daca nu esti atent vei cadea in necredinta lui caci multi dintre ortodocsi sunt tarati de astfel de oameni in lepadare de credinta, in lepadare de Hristos-Cuvantul si de Cele 7 Tr.Ap. .

M-a facut in ultimele 9 luni in toate felurile desi nu i-am gresit cu nimic daca cred si in Trambite, dar nu cred ca naivul ratacit ci cred pe baza miilor de marturii si de minuni vrednice de crezare si pe baza de studiu si de cercetare la fata locului. Oricat marturisesc el nu poate vedea adevarul Adevarat si nu se lasa invins de Dumnezeu si baga forumistilor in cap idei false si fixe prin repetare si insistenta infinta, mintind ca-s sectant, ca-s eretic, ca-s iesit din biserica, ca-s nebun, ca-s prost, ca-s alea-alea, acuma ma face si semivrajitor.... nepricepand ca orbul et corbul si ciobul ce rade de oala sparta e exact el cu toate vrajelile lui prin care invarte marota sectelor.

Nu te lua deci dupa bostenel de Helowwin ce-mi trage de luni de zile mii de @gpalme cu sectarismul crezandu-se Grigorie Palamas daca s-a imbracat in sfantul respectiv caci domnu teologul e raspopit si analfabet si e vandut lumii lui antihrist, globalistilor si ”sfintei” ratiuni a marelui papalâc nestiind sa faca deosebire intre Trambite si neoprotestanti. Da el indicatii pretioase vorbind de starea ta, face el analize si-ti da canoane exact ca fariseii batandu-se in piept cu mintea lui sanatoasa si vrand supunere si ascultare de el si fara sa-ti dai seama, de frica inchizitiei te lasi sa ti se erijeze de duhovnic si sa-ti puna juguri grele de dus, canoane de rugaciune si pocainta in timp ce el ca un huligan nu se atinge nici cu degetul sa nu mai minta, sa nu mai provoace, sa nu mai deraieze de la subiect, sa se roage el pentru altii, sa respecte forumistii, firele de discutie, limba romana si comportamentul cuvincios. Auzi la el ce intrebari iti pune parand asa un duhovnic cu experienta ca sa ti se erijeze de sef si sa te lepde de credinta.

A stat la cotitura si abea a asteptat sa loveasca din nou si iata-l cazand in recidiva saracutul de el. Nu vezi cata rautate si minciuna devarsa la adresa mea vrand sa va inhaiteze in UkUxclan ca sa ma lapidati mintind ca as fi sectant? E un evident lup imbracat in haina de sfant. Deci ignora-l pe incompetent ca e iresponsabil si povesteste-ne mai departe visele tale atat de frumoase, pline de talc si de mustrare inteleapta ce vine de sus continand un evident dar premonitional. Nu te lasa doborat in credinta de astfel de oameni trufasi si atot ”stiutori” care slujesc minciuna si inchizitia! Poti fi sigur ca sunt ortodox practicant ce particip la liturghie si ma pocaiesc si ma spovedesc regulat. Crede-ma ca nu eu te mint caci n-am niciun interes si sunt de 15 ani pe forum chiar daca haite de lupi imbracati in apartorii ortodoxiei au pacalit de cateva ori adminul, n-am niciun interes decat sa spun adevarul in timp ce el are interes si acel interes al necredintei sale si al discutiei cu reacredinta il face atat de orb si de pripit.

Hai, povsteste mai departe domnule @A-miel25.

Imi dau seama ca Dumnezeu te are sub aripile Sale.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 16.11.2021 at 20:13:18.
Reply With Quote
Vechi 16.11.2021, 20:12:04
Amiel25 Amiel25 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.11.2021
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
@A-Miel25

Vezi ca a intrat pe fir @gpalme ca sa ma atace si sa strice firul de discutie pacalindu-te ca apara ortodoxia si pe tine ca ortodox. Incepe sa dea lectii crezandu-se mare teolog nepricepand ca e dacat un pui al baronului de Mieunhauzen care confunda sectele cu Trambitele Apocaliptice.

Nu pune botul la minciunile lui. Nu sunt sectar, sunt ortodox practicant cu frica lui Dumnezeu.

Problema lui e ca nu poate crede si in Cele 7 Tr.Apocaliptice si daca el nu poate crede atunci eu sunt rau si sectant daca cred in ortodoxie si in Cele 7 Tr.Ap. .

Ignora deci mitomanul ce da sa strice orice fir de discutie deraind de la subiect spre lupta cu mine mintind ca apara ortodoxia si ca el ar fi biserica ortodoxa, purtatorul ei de cuvant. E decat un pripit!

E pripit si incapatanat, ambitios in indaratnicie si intolerantya si nu poate nicicum asculta sa nu distruga ca un kamikaze orice fir de discutie nestiind ca pe el insusi se autodistruge vrandu-se stapan peste toate si mare berou.

I-am iertat toate mitomaniile si mieunelile ca trag cu gat de lebada de coada sirena lui Roaita la revolutia satanista a comunisislor furiosi dar n-am cu cine discuta, il ia mereu pofta mortotoxica de a-si deversa toate golaniile si huliganismele nevrand sa priceapa ca Trambitele nu sunt secte ci Trambite Apocaliptice veritabile dovedite prin marturii si fapte minunate de mare credinta inaintea intregului popor roman.

Daca nu esti atent vei cadea in necredinta lui caci multi dintre ortodocsi sunt tarati de astfel de oameni in lepadare de credinta, in lepadare de Hristos-Cuvantul si de Cele 7 Tr.Ap. .

M-a facut in ultimele 9 luni in toate felurile desi nu i-am gresit cu nimic daca cred si in Trambite, dar nu cred ca naivul ratacit ci cred pe baza miilor de marturii si de minuni vrednice de crezare si pe baza de studiu si de cercetare la fata locului. Oricat marturisesc el nu poate vedea adevarul Adevarat si nu se lasa invins de Dumnezeu si baga forumistilor in cap idei false si fixe prin repetare si insistenta infinta, mintind ca-s sectant, ca-s eretic, ca-s iesit din biserica, ca-s nebun, ca-s prost, ca-s alea-alea.... nepricepand ca orbul et corbul si ciobul ce rade de oala sparta e exact el.

Nu te lua deci dupa bostenel de Helowwin ce-mi trage de luni de zile mii de @gpalme crezandu-se Grigorie Palamas daca s-a imbracat in sfantul respectiv caci domnu teologul e raspopit si analfabet si e vandut lumii lui antihrist, globalistilor si ”sfintei” ratiuni a marelui papalâc. Da el indicatii pretioase vorbind de starea ta, face el analize si-ti da canoane exact ca fariseii batandu-se in piept si vrand supunere si ascultare de el si fara sa-ti dai seama, de frica te lasi sa ti se erijeze de duhovnic si sa-ti puna juguri grele de dus in timp ce el ca un huligan nu se atinge nici cu degetul sa nu minta sa se roage, sa respecte forumistii, firele de discutie. Auzi la el ce intrebari iti pune parand asa un duhovnic cu experienta ca sa ti se erijeze de sef si sa te lepde de credinta.

Abea a asteptat sa loveasca din nou si iata-l cazand in recidiva saracul de el. Nu vezi cata rautate si minciuna devarsa la adresa mea vrand sa va inhaiteze in UkUxclan ca sa ma lapidati? E un evident lup imbracat in haina de sfant. Deci ignora-l pe incompetent si povesteste-ne mai departe visele tale atat de frumoase, pline de talc si de mustrare inteleapta ce vine de sus continand un evident dar premonitional. Nu te lasa doborat in credinta de astfel de oameni trufasi si atot ”stiutori” care slujesc minciuna si inchizitia! Poti fi sigur ca sunt ortodox practicant ce particip la liturghie si ma pocaiesc si ma spovedesc regulat. Crede-ma ca nu eu te mint caci n-am niciun interes in timp ce el are si acel interes al necredintei sale il face atat de orb si de pripit.

Hai, povsteste mai departe domnule @A-miel25.

Imi dau seama ca Dumnezeu te are sub aripile Sale.

Inteleg, am observat ca aveti foarte multe discutii contradicatorii :) Pentru mine, ce ai spus, are foarte mult sens si iti multumesc mult! Nu mi-a raspuns nimeni altcineva pana acum, sa scrii pe 3 forumuri cu sute, mii de membrii si sa iti raspunda doar un om, asta spune ceva.
Reply With Quote
Vechi 16.11.2021, 20:26:01
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Amiel25 Vezi mesajul
Inteleg, am observat ca aveti foarte multe discutii contradicatorii :) Pentru mine, ce ai spus, are foarte mult sens si iti multumesc mult! Nu mi-a raspuns nimeni altcineva pana acum, sa scrii pe 3 forumuri cu sute, mii de membrii si sa iti raspunda doar un om, asta spune ceva.
NU-S SECTAR!!! (bostanel de Hellovwin, inchizitorul @gpalme ma confunda intentionat si viclean cu Ewald Frank-enstain si cu neoprotestantii ca sa va ia si sa va inhaite impotriva Trambitelor caci el nu poate crede si atunci nu vrea sa lase pe altii sa creada. Asta e interesul lui: necredinta lui nedreapta , oarba si exclusivista pe care o ridica la rang de virtute)

Esti foarte tanar si de aceea ai multe visuri frumoase. Si eu aveam multe visuri pe vremuri, ceva de speriat.

De exemplu am avut un vis in care ma jucam in parcul de dinaintea casei in care am locuit in copilarie. La un moment dat apar pe cer asa ca niste pături-cearsafuri semi-transparente asa ca niste stafii de tot felul de culori si de frica toata lumea dispare din parc si eu ramas singur ma ascund sub o banca. Ma gasesc duhurile astea (rele) si ma iau de mana si ma trag spre cimitir si in drum spre cimitir abea reusesc sa ma agat de clanta de la poarta si ma tin strans de ea pana ce duhurile ma lasa si intru repede in casa unde mama si familia ma asteptau cu masa pusa pe o fata de masa romaneasca alba brodata cu flori.

Din visul asta am inteles ca era vorba de curentele si de culorile politice ce apar pe cerul Romaniei dupa revolutie. Mie imi place sa urmaresc politica si sa ma implic emotional si sa iau atitudine. Iata insa ca in ultimii 30 de ani am cam luat teapa caci asistam la refacerea USLamismului spre marea suspendare a fricusului. N-am sa intru de partea nimanui in lupta fratricida.

Am si eu atatea vise si atatea intalniri cu tot felul de entitati malefice. Deci nu te teme, nu esti singurul bantuit.

Ca sa progresezi incearca sa nu desfranezi, sa lepezi poftele si sexualitatea, labordelatoria si vei progresa dar daca crezi deja in Arsenie Boca inseamna ca esti pe Calea cea buna caci el este mare prooroc si mare duhovnic, este Trambita Apocaliptica nr. 3.

Studiaza si celelate Trambite Apocaliptice ca sa-ti faci o parere cinstita caci ele au trambitat deja pentru vremurile actuale si crezandu-le n-ai sa te ratacesti! Tine aproape de biserica ortodoxa si straduieste-te sa fi un credincios practicant, fara habotnicie si ipocrism.

Hai mai povesteste-ne din biblioteca ta de visuri premonitionale sau pilduitoare si am sa incerc sa le inteleg misterul si rostul.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 18.11.2021 at 13:37:14.
Reply With Quote
Vechi 16.11.2021, 21:41:24
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
NU-S SECTAR!!!

Esti foarte tanar si de aceea ai multe visuri frumoase. Si eu aveam multe visuri pe vremuri, ceva de speriat.

De exemplu am avut un vis in care ma jucam in parcul de dinaintea casei in care am locuit in copilarie. La un moment dat apar pe cer asa ca niste pături-cearsafuri semi-transparente asa ca niste stafii de tot felul de culori si de frica toata lumea dispare din parc si eu ramas singur ma ascund sub o banca. Ma gasesc duhurile astea (rele) si ma iau de mana si ma trag spre cimitir si in drum spre cimitir abea reusesc sa ma agat de clanta de la poarta si ma tin strans de ea pana ce duhurile ma lasa si intru repede in casa unde mama si familia ma asteptau cu masa pusa pe o fata de masa romaneasca alba brodata cu flori.

Din visul asta am inteles ca era vorba de curentele si de culorile politice ce apar pe cerul Romaniei dupa revolutie. Mie imi place sa urmaresc politica si sa ma implic emotional si sa iau atitudine. Iata insa ca in ultimii 30 de ani am cam luat teapa caci asistam la refacerea USLamismului spre marea suspendare a fricusului. N-am sa intru de partea nimanui in lupta fratricida.

Am si eu atatea vise si atatea intalniri cu tot felul de entitati malefice. Deci nu te teme, nu esti singurul bantuit.

Ca sa progresezi incearca sa nu desfranezi, sa lepezi poftele si sexualitatea, labordelatoria si vei progresa dar daca crezi deja in Arsenie Boca inseamna ca esti pe Calea cea buna caci el este mare prooroc si mare duhovnic, este Trambita Apocaliptica nr. 3.

Studiaza si celelate Trambite Apocaliptice ca sa-ti faci o parere cinstita caci ele au trambitat deja pentru vremurile actuale si crezandu-le n-ai sa te ratacesti! Tine aproape de biserica ortodoxa si straduieste-te sa fi un credincios practicant, fara habotnicie si ipocrism.

Hai mai povesteste-ne din biblioteca ta de visuri premotionale sau pilduitoare.
Cand vorbim de religie, automat vorbim si de discutii contradicatorii, mereu au fost si mereu vor fi, eu mereu ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa inteleg si sa merg pe calea cea dreapta iar daca gresesc, sa fiu atentionat.

Interesant vis, te duceau acolo, catre moarte, nu fizica, ci interioara, in primul rand. Se schimba conducerea dar aceeasi oameni conduc, si eu am urmarit si urmaresc scena politica dar eu nu vad altceva decat o piesa de teatura condusa de maestrii papusari.

Se pare ca si tu duci o cruce similara cu cea dusa de mine, prin cate cosmaruri nu am trecut, mereu atacat, atacat "spiritual" dar si in lumea de zi cu zi, fiind luat la misto de cei ce se prezinta ortodocsi si apoi rad si fac misto de mine, avand zeci, sute, mii de urmaritori pe Youtube, cum se poate asa ceva. Mi-a fost propus sa scriu o carte despre experientele mele si am zis ca nu, nu vreau si nu am vrut niciodata sa fac bani de pe urma acestor experiente.

Cu asta ma lupt de ani, victorii si infrangeri, dar asta pentru ca mereu ma pierd pe drum si cu greu ma ridic, insa cu cat te indepartezi de partea carnala, cu atat simti cum te eliberezi din ce in ce mai mult de tine insuti.

O sa studiez si despre acele lucruri, am studiat aproape toate religiile lumii, dar nu la un nivel profound, experientele mele m-au impins si mai tare sa caut raspunsuri.

Un alt vis foarte interesant, chiar cand am inceput sa ma imbolnavesc. M-am vazut pe mine insumi dormind pe un pat de spital, eram acoperit de o patura, de nicaieri au aparut aceste creaturi care mi-au intrat in piept, aratau precum niste viermi, am stiut imediat ca este boala care a intrat in mine, dar ce se intampla la nivel spiritual avea o reflectie in lumea materiala. Fiind in pat, m-am trezit speriat, inca in vis, la usa de intrare in acea camera vad un om imbracat un haine albe ( roba ), precum hainele preotilor dar albe, iar fata ii era ascunsa, stralucea precum Soarele si nu am putut sa vad nimic. Am stiut ca este un inger care a permis ca boala sa intre in mine.

Dupa cateva luni, am iar un vis, ma gasesc plutind spre cer, in nori se afla acelasi om imbracat in haine albe, haine precum hainele preotilor ( roba ), fata ii lumina precum Soarele si nu am putut sa vad nimic, insa am auzit aceste cuvinte: Drumul tau pe acest pamant s-a incheiat, te-ai descurcat bine pe Pamant, este timpul ca tu sa vi in Paradis"; in timp ce pluteam catre noi m-am uitat inapoi si am vazut multa distrugere, orase distruge, totul era distrus, insa in acele ramasite ma aflam tot eu, partea carnala, dar nu eram eu, acel "Eu" tipa si urla, infuriat la culme, i-am simtit ura, ca eu nu meritam sa ma duc la Dumnezeu, incerca sa ma prinda, mi-am dat seama ca este personificarea diavolului si reprezenta toate greselile mele, acuzatorul, ma acuza sa nu pot urca catre Dumnezeu, insa eu mi-am intors privire catre cer si asa s-a terminat visul meu.

Am fost foarte bolnav, de foarte multe ori m-am trezit, stiind ca mor, pur si simplu stiam, simteam cum ma pierd, pluteam in neant, insa ma luptam si strigam catre Dumnezeu sa nu ma lase. M-am trezit in tot felul de locuri, intr-un loc unde erau doar nori aurii si in departare o lumina puternica precum Soarele. Inca sunt aici si sunt cu un scop, pentru familia mea, pentru asta L-am rugat pe Dumnezeu sa nu ma ia, au fost momente cand pur si simplu m-am lasat purtat catre lumina, atata Iubire si Pace, nu se compara cu nimic pe Pamant.

M-am trezit la biserica locala si acolo erau foarte multe suflete pierdute, asa pareau, oameni din toate timpurile, blocate acolo, intre ei se afla o mama cu un copil, copilul avea picioarele rupte si nimeni nu putea sa-l ajute. Eu am zis: Te voi ajuta eu! i-am luat picioarele, erau rupte de la genunchi, le-am lipit si din mine a iesit o energie verde ( doar asa pot descrie ce am vazut ) si s-a vindecat. Atunci ei toti au inceput sa ma venereze, mi se inchinau mie si ma premareau, eu m-am dat intr-o parte si le-am zis: Nu-mi multimiti mie, eu nu am facut nimic pentru voi, sa-i multumiti Lui Dumnezeu!; Si am continuat sa le zic asa, chiar m-am suparat, eu eram un om, nu facusem eu nimic, Dumnezeu facuse totul, si am plecat de acolo.

Il cautam pe Hristos neincetat prin vise, s-a intamplat sa aud o voce venind parca din cer: "Acolo unde este comoara ta, acolo ma vei gasi"; evident m-a dus imediat cu gandul la scripturi, la evanghelia dupa Matei, strangeri comori in ceruri acolo unde nu le mananca moliile si rugina si unde hotii nu le sapa, nici nu le fura.

M-am trezit de multe ori privind sistemul solar, in spatiu, lucrurile pe care le-am vazut, nu am cuvinte sa va spun... Soarele arata precum o minge de lumina, asa arata, parea precum o minge de football, vedeam planetele si totul, Calea Lactee, o frumusete de nedescris, arata cum arata in imagini dar mult mai frumos..

Am avut un vis, am auzit numele "Bebe" si am vazut un cosciug, dupa cateva zile a murit o ruda indepartata, nici nu stiam ca exista acea persoana, numele sau era "Bebe". Inainte sa inceapa pandemia, am avut un vis cu bunica mea, mi-a zis: "Spunei fetei mele sa aiba mare grija de ea!"; ea fiind cu multe probleme. De multe ori am intalnit-o pe bunica mea si nu pot descrie in cuvinte iubire pe care am simtit, m-am simtit cel mai iubit din tot universul, toata iubirea era numai a mea, atat de iubit m-am simtit.

Am avut un vis in care am vazut o fata care fusese violata de politistul local si de alti 3 oameni din acel oras, un orasel mic din alta tara. Fata era foarte socata, s-au strans toti din acel orasel sa afle ce s-a intamplat dar acest politist a dus-o intr-o camera, ea era incremenita, atunci cei 4 s-au hotorat s-o omoare, au strans-o de gat cu un cablu negru, sa para ca se spanzurase. Chiar in acel moment eu am fost tras in corpul ei si am simtit totul, cata durere, cauta suferinta, am tipat din toata fiinta mea: "Doamne Dumnezeule, Iisuse Hristoase, Salveaza-ma!!!"; si m-am trezit imediat.

Stateam in pat si am avut o viziune, asa dintr-o data, am vazut mai multi oameni care erau intr-o biserica si se rugau la Hristos, oameni simpli, saraci, dintr-o data vad o creatura intunecata care urla din tot corpul: "Nu va mai rugati, nu va mai rugati!!!"; apoi atentia imi este indreptata catre un preot care se ruga intr-un loc "secret", in natura, ce rugaciune pura si curata, asta am simtit.

Am avut un cosmar groaznic in care diavolul incerca sa puna stapanire pe mine, pluteam prin aer si ceva ma misca si ma tine paralizat, am strigat cu voce tare: Diavolul incerca sa puna stapanire pe mine!!; si m-am trezit imediat. Am dus multe lupte, fiind mereu atacat in fel si chip, prin vise, avand corpul ranit si vanat de tot felul de creaturi si oameni ai intunericului, vrajitori, satanisti, luciferieni.

M-am trezit din nou plutind catre cer, ma duceam catre Dumnezeu, simteam cum ma ridic, cand de nicaieri a aparut un sarpe mare ( cred ca avea 10 metri inaltime ) si plin de ura, a zis catre mine: Tu nu te vei ridica catre Dumnezeu!!; si nu m-a lasat sa ma ridic.

Am fost atacat de o entitate intunecata, mi-a spus ca ma ataca pentru ca eu sunt impotriva miscarii LGBT.. ( si asa mai departe ), ca acesta entitate este spiritul din spatele acestei miscari, m-am luptat cu acea entitate, avea corp uman dar era negru, nu avea fata, doar intuneric, neant.

Last edited by Amiel25; 16.11.2021 at 21:47:15.
Reply With Quote
Vechi 17.11.2021, 13:14:04
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit Partea 1

Citat:
În prealabil postat de Amiel25 Vezi mesajul
Cand vorbim de religie, automat vorbim si de discutii contradicatorii, mereu au fost si mereu vor fi, eu mereu ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa inteleg si sa merg pe calea cea dreapta iar daca gresesc, sa fiu atentionat.
Frumos, esti plin de intelegere buna, pozitiva. Din felul in care visezi si te manifesti imi dau seama ca esti o fiinta mult mai buna ca mine, duhovniceste ca traire esti pe o treapta net superioara chiar daca esti mult mai tanar. Esti foarte curajos si atasat de Domnul Hristos. Eu fata de tine incerc doar sa nu ma mint, sa nu mint pe altii, sa nu ma autoțepuiesc, sa fiu in concordanta cu Duhul Sfant ala adevarului Adevarat, mangaietorul si curatitorul sufletelor credincioase.

Citat:
Interesant vis, te duceau acolo, catre moarte, nu fizica, ci interioara, in primul rand. Se schimba conducerea dar aceeasi oameni conduc, si eu am urmarit si urmaresc scena politica dar eu nu vad altceva decat o piesa de teatura condusa de maestrii papusari.
Era chiar moarte-somn caci locuiam nu departe de cimitir folosindu-se de credulitate. Sigur ca adevarata moarte inseamna necredinta asa cum au majoritatea politrucilor.

Citat:
Se pare ca si tu duci o cruce similara cu cea dusa de mine, prin cate cosmaruri nu am trecut, mereu atacat, atacat "spiritual" dar si in lumea de zi cu zi, fiind luat la misto de cei ce se prezinta ortodocsi si apoi rad si fac misto de mine, avand zeci, sute, mii de urmaritori pe Youtube, cum se poate asa ceva. Mi-a fost propus sa scriu o carte despre experientele mele si am zis ca nu, nu vreau si nu am vrut niciodata sa fac bani de pe urma acestor experiente.
Pai daca ai scrie o carte sau ai pune texte si inregistrari pe Youtube, banii din reclame sau din vanzare de carte i-ai putea da apropiatilor. Problema e slava desarta de la lume, aia te poate afecta inchipuindu-te ca esti cineva important-exportant, un grozav pe sfinvers ce fara sa-si dea seama face treba murdara a satanismului. Crucea mea nu e similara cu a ta, eu nu duc nicio cruce, invat doar sa ma rabd pe mine insumi asa cum ma rabda Dumnezeu caci in tot ceasul fac rele tuturor sfintilor cu voia si cu patima, cu stiinta si cu nestiinta. Nu vreau sa ma arat pacatos ca sa ai impresia ca sunt cineva, chiar fac rele si vad chinul si durerea pe fata celor care simt. Deci la mine e ceva real pisma si rautatea necredintei mele si nu o smerenie smerita si blanda cu inima ce ia vina asupra sa. Lupta mea inrolat in Domnul Hristos-Cuvantul e mai mult cu lumeUl meu si cu mandria si grozavia mea pe sfinvers mituit find cu nemuriciuciu idolitartar si ca as fi o mai buna mancarica desi sunt corupt cu labordelatorie si iubire de sine ca un fel de niusizeu (iepuras). Sunt foarte fricos de felul meu si slugarnic, asa ca un serpisor mic faron ce nu elibereaza sfintii din sclavia rautatii mele de mare tartor. Deci nu ne asemana. Eu am nevoie de multa mantuire de sus, de ajutor, caci sunt handicapat mintal si neputincios si nu sunt bun de nimic pe cand tu vada ca lupti bine si frumos, ca esti curajos si tii aproape de Dumenezeu. Doar prin asta ne asemanam ca si eu ma stradui din rasputeri sa tin aproape de Hristos si de toata Dumnezeirea, prin ortodoxie si prin Credinta in Hristos Cuvantul si in Cele 7 Tr. Ap. care sunt sfintele Cornite ale Mielului Junghiat care a biruit sa deschida Cartea Vietii in Cer si sa-i rupa pecetile. Nu seaman nici cu tine si nici cu Domnul Christos cu fratii Sai ci mai degraba cu un mielut cu doua cornitEU ce vorbeste si se desarta ca un balaur deci asa ca un ispititor ce invata mereu lepadarea de lume si de sine ca sa asculte si sa se supuna si nicicum nu poate izbuti recazand mereu in recidive agravante.

Citat:
Cu asta ma lupt de ani, victorii si infrangeri, dar asta pentru ca mereu ma pierd pe drum si cu greu ma ridic, insa cu cat te indepartezi de partea carnala, cu atat simti cum te eliberezi din ce in ce mai mult de tine insuti.
Da, patimile firii trupesti pofticioase de labordelatorie si de sato-matzochism, asta ma chinuie in furiile si aprinderile trufiei oarbe caci nu stiu raspunsul la intrebarea din adanc: cine imi face si-mi va face rau in mod repetat si cine imi face si-mi va face bine si asociez repetarea raului si raul care vine plin de stress cu Dumnezeu sau cu sfintii, cu Preasfanta sau cu Hristos aruncand mereu vina greselilor banmasinariei robotului trupesc pe altii, ca-s deranjat, ca-s grersit de ei, ca de aia cad si nu pot sa-i eliberez pe sfinti si pe Hristos cel interior de rautațeurile mele pismase si uracioase. Ma tot pocaiesc mereu dar nu gasesc calea cea buna si abea abea de sus capat putina indreptare. Nu deznadajduiesc si incerc sa duc lupta cea buna asa ca sf. Ap. Pavel sau Petru sau ceilalti sfinti mucenici dar nu la nivelul lor ci la nivelul meu josnic si subuman.

Citat:
O sa studiez si despre acele lucruri, am studiat aproape toate religiile lumii, dar nu la un nivel profound, experientele mele m-au impins si mai tare sa caut raspunsuri.
N-o sa-ti para rau daca citesti despre Cele 7 Tr.Ap. si despre Cuvantul lui Dumnezeu ramanand in ortodoxie chiar daca ea te reneaga si te prigoneste. Sunt pripiti si nu stiu ce fac asa ca iarta-i si rabda-i oricat de mari duhovnici se cred sau oricat de foarte apostoli sau mari teologi. Citeste si te lamureste si biruieste-ti indoielile si necredintele lamurindu-te, cercetand, fiind cinstit, respectand martorii si minunile evidente, cuvintele, viata curata si perfecta dusa, proorociile implinite. Nu-ti cer sa fi fraier sau naiv ci sa te folosesti de ce-ti da Dumnezeu si vei gasi Calea spre Cer.

Citat:
Un alt vis foarte interesant, chiar cand am inceput sa ma imbolnavesc. M-am vazut pe mine insumi dormind pe un pat de spital, eram acoperit de o patura, de nicaieri au aparut aceste creaturi care mi-au intrat in piept, aratau precum niste viermi, am stiut imediat ca este boala care a intrat in mine, dar ce se intampla la nivel spiritual avea o reflectie in lumea materiala. Fiind in pat, m-am trezit speriat, inca in vis, la usa de intrare in acea camera vad un om imbracat un haine albe ( roba ), precum hainele preotilor dar albe, iar fata ii era ascunsa, stralucea precum Soarele si nu am putut sa vad nimic. Am stiut ca este un inger care a permis ca boala sa intre in mine.
Putea sa fie un inger in haine albe sau Domnul Iisus Hristos. Cine credeai ca este daca a permis ca boala sa intre in tine? Putea fi satana sau Domnul Hristos care lasand boala iadului, viermii vicleni sa intre in tine a dorit poate sa te indrepte si sa-ti intareasca credinta caci Domnul cand vede ca Il parasesti si nu-L mai iubesti atunci lasa bolile sa te atace ca sa te faca ele sa te intorci la el. Bolile sunt in general slujitorii Domnului. Suferinta si greul bolilor, apropierea si frica de marea trecere te face sa te apropii mai mult de Dumnezeu si sa-L crezi cu adevarat. Daca ai asculta si ai crede normal ca un pamant bun atunci n-ar fi nevoie de boli. Dar Dumnezeu vrea sa fim sanatosi si perfecti si cu trupuri perfecte in care sa locuiasca Imparatia Cerurilor inca de acum si nu abea dupa ce trecem dincolo. Si eu am avut vedenii asa ca intre vis si realitate cand am vazut cum din pricina necredintei parintilor mei cu care discutam si a insistentei mele in a-i convinge cu forta-silnicioasa de adevarul crestin, ortodox, au intrat in mine asa niste viermi in capul si in sufletul meu simtindu-ma ca intro cutie-pahar transparent cu capac plin de viermi in sensul ca ceea ce ma mâna in discutii si in insistenta mea erau defapt interesele slugarnice la lume ale viermăriei din mine, lacome si disperate ca sa se supuna ighemonilor satanisti chiar daca eram bine intentionat. Iadul e pavat cu bune intentii! (defapt lupi travestiti in haine de lupi mantuitori foarte ipocriti si bine camuflati, cartite agresive ascunse in reflexe de auto-aparare)

Citat:
Dupa cateva luni, am iar un vis, ma gasesc plutind spre cer, in nori se afla acelasi om imbracat in haine albe, haine precum hainele preotilor ( roba ), fata ii lumina precum Soarele si nu am putut sa vad nimic, insa am auzit aceste cuvinte: Drumul tau pe acest pamant s-a incheiat, te-ai descurcat bine pe Pamant, este timpul ca tu sa vi in Paradis"; in timp ce pluteam catre noi m-am uitat inapoi si am vazut multa distrugere, orase distruge, totul era distrus, insa in acele ramasite ma aflam tot eu, partea carnala, dar nu eram eu, acel "Eu" tipa si urla, infuriat la culme, i-am simtit ura, ca eu nu meritam sa ma duc la Dumnezeu, incerca sa ma prinda, mi-am dat seama ca este personificarea diavolului si reprezenta toate greselile mele, acuzatorul, ma acuza sa nu pot urca catre Dumnezeu, insa eu mi-am intors privire catre cer si asa s-a terminat visul meu.
Da, e timpul sa lepezi lumea si placerile lumesti impreuna cu toata procesomania si toata justitiopatia ei viclene si desfranat. Omul arunca vina pe altii si acuza la nesfarsit inchipuindu-se un mare avocat, matematico-fizician stiintific slugarnic la ”sfanta” ratiune ispitoniceasc cu care stranguleaza si sufla in flacara de la lumanare a credinciosilor. Deci da, e timpul ca sa lepadam distrugerea si autodistrugerea in stil kamikadze pe care o slujim in lume si sa urcam spre Paradisul Ceresc.

continuare mai jos
Reply With Quote
Vechi 17.11.2021, 13:26:19
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Implicit Partea 2

Citat:
Am fost foarte bolnav, de foarte multe ori m-am trezit, stiind ca mor, pur si simplu stiam, simteam cum ma pierd, pluteam in neant, insa ma luptam si strigam catre Dumnezeu sa nu ma lase. M-am trezit in tot felul de locuri, intr-un loc unde erau doar nori aurii si in departare o lumina puternica precum Soarele. Inca sunt aici si sunt cu un scop, pentru familia mea, pentru asta L-am rugat pe Dumnezeu sa nu ma ia, au fost momente cand pur si simplu m-am lasat purtat catre lumina, atata Iubire si Pace, nu se compara cu nimic pe Pamant.
E clar ca experinetele si visele tale sunt datorate starii de apropiere de marea trecere. Si eu am avut o axperienta ciudat dar nu visam ci eram in tren si ma rugam asa in mine motaind un pic dar nu dormeam si brusc am auzit muzica simfonica de parca eram intro sala de concert deasupra orchestrei si melodile imi sunau atat de clar in minte si in auz de parca participam cu ceva interior, eram bagat total sufleteste in muzica aia ca intro alta dimensiune. Culmea e ca am trecut prin diferite alte ”sali” unde se auzeau muzici sinfonice diferite mirandu-ma de ce se intampla in sufletul mintii mele.

Citat:
M-am trezit la biserica locala si acolo erau foarte multe suflete pierdute, asa pareau, oameni din toate timpurile, blocate acolo, intre ei se afla o mama cu un copil, copilul avea picioarele rupte si nimeni nu putea sa-l ajute. Eu am zis: Te voi ajuta eu! i-am luat picioarele, erau rupte de la genunchi, le-am lipit si din mine a iesit o energie verde ( doar asa pot descrie ce am vazut ) si s-a vindecat. Atunci ei toti au inceput sa ma venereze, mi se inchinau mie si ma premareau, eu m-am dat intr-o parte si le-am zis: Nu-mi multimiti mie, eu nu am facut nimic pentru voi, sa-i multumiti Lui Dumnezeu!; Si am continuat sa le zic asa, chiar m-am suparat, eu eram un om, nu facusem eu nimic, Dumnezeu facuse totul, si am plecat de acolo.
Energia verde este energia de viata a Credintei, asa s-a aratat Domnul in vedenie lui Iezechiel care a vazut pe Cer Cele 4 fpturi Vii si in mijlocul lor deasupra asa ca un Fiu al Omului in Haine Albe care era asa ca intr-o substanta transparenta verde. Poate stii si de cei trei copii saraci care dupa intalnirea cu Preasfanta Fecioara undeva in natura s-au inverzit, se petrecea undeva in Portugalia minunea asta si ei au primit mesajele respective si le-au marturisit mai departe.

Citat:
Il cautam pe Hristos neincetat prin vise, s-a intamplat sa aud o voce venind parca din cer: "Acolo unde este comoara ta, acolo ma vei gasi"; evident m-a dus imediat cu gandul la scripturi, la evanghelia dupa Matei, strangeri comori in ceruri acolo unde nu le mananca moliile si rugina si unde hotii nu le sapa, nici nu le fura.
Daca comoara ta este Dumnezeu atunci da, acolo Il vei gasi pe Hristos-Cuvantul. El se afla in Casa Tatalui Sau din Cer si pe Calea cea stramta daca e trimis la oameni ca sa-i mantuie pe pacatosi si sa-i scape de chinuri.

Citat:
M-am trezit de multe ori privind sistemul solar, in spatiu, lucrurile pe care le-am vazut, nu am cuvinte sa va spun... Soarele arata precum o minge de lumina, asa arata, parea precum o minge de football, vedeam planetele si totul, Calea Lactee, o frumusete de nedescris, arata cum arata in imagini dar mult mai frumos..
Nu-i crede pe globalaii si stiintificii lumii caci mint, citeste Teoria PacMan3D-nD caci e mai aproape de realitatea naturala in care ne aflam.

Citat:
Am avut un vis, am auzit numele "Bebe" si am vazut un cosciug, dupa cateva zile a murit o ruda indepartata, nici nu stiam ca exista acea persoana, numele sau era "Bebe". Inainte sa inceapa pandemia, am avut un vis cu bunica mea, mi-a zis: "Spunei fetei mele sa aiba mare grija de ea!"; ea fiind cu multe probleme. De multe ori am intalnit-o pe bunica mea si nu pot descrie in cuvinte iubire pe care am simtit, m-am simtit cel mai iubit din tot universul, toata iubirea era numai a mea, atat de iubit m-am simtit.
E clar ca ai putea avea darul premonitional si al vederii duhovnicesti dar nu ai si puterea de a-l stapani si folosi cu discernamant. Doar prin ascultare de Dumnezeu vei putea sa te folosesti si sa aiba si altii folos din dar. ”Dar din dar se face Rai... folosind si iubirea de sus.”

Citat:
Am avut un vis in care am vazut o fata care fusese violata de politistul local si de alti 3 oameni din acel oras, un orasel mic din alta tara. Fata era foarte socata, s-au strans toti din acel orasel sa afle ce s-a intamplat dar acest politist a dus-o intr-o camera, ea era incremenita, atunci cei 4 s-au hotorat s-o omoare, au strans-o de gat cu un cablu negru, sa para ca se spanzurase. Chiar in acel moment eu am fost tras in corpul ei si am simtit totul, cata durere, cauta suferinta, am tipat din toata fiinta mea: "Doamne Dumnezeule, Iisuse Hristoase, Salveaza-ma!!!"; si m-am trezit imediat.
Prin filmele americane am vazut astfel de telepati mentalisti care vad si traiesc impreuna cu diferite victime tot felul de dureri incat politia ii foloseste sa prinda criminalii sau violatorii. Tot ce-i posibil. Inseamna ca tu in loc sa dormi calatoresti duhovniceste in diferite locuri, se deschid cai de comunicare si tu traiesti acele situatii ca in somn dar defapt tu acolo esti mai treaz ca in realitate. Foarte interesant.

Citat:
Stateam in pat si am avut o viziune, asa dintr-o data, am vazut mai multi oameni care erau intr-o biserica si se rugau la Hristos, oameni simpli, saraci, dintr-o data vad o creatura intunecata care urla din tot corpul: "Nu va mai rugati, nu va mai rugati!!!"; apoi atentia imi este indreptata catre un preot care se ruga intr-un loc "secret", in natura, ce rugaciune pura si curata, asta am simtit.
Pismasii vor sa opreasca rugaciunile comune sau pe cele tainice ascunse. Rugaciunea ne leaga de Cer de Dumnezeu, fara ea si fara Mila preasfintei Fecioare impreuna cu Tatal ne-am scufunda in mocirla lumii si ne-am duce in iad... dar ce zic eu, iadul e aici in lume, vreau sa zic ca n-am mai avea nicio speranta si nicio mangaiere. Ar fi exact ca in iadul supravietuirii pe care l-ai visat cand in pestera aia ai intalnit cei doi slabanogi ce-si mancau trupul unii altora si-si beau sangele ca sa supravietuiasca si te-a atacat fiara flamanda a stresului supravietuirii.

continuarea mai jos
Reply With Quote
Vechi 16.11.2021, 19:56:38
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul

In interpretarile lui Moroncel tocmai ti-a facut prozelitism sectar si predica anti-BOR. Lasa-l pe Moroncel ca e ratacit pe forum, e un coiot din ala care a sarit pe unde a putut ca sa intre pe forum dupa ce adminii l-au banat de vreo 10 ori in 10 ani.

Spune-mi care e starea ta duhovniceasca. Esti spovedit, impartasit? Te rogi? Cum e familia ta? Sunteti credinciosi?

Cum esti de mic, te-ai dus la biserica? Ai trait in pacat?

Cati ani ai?

Visele nu se talcuiesc cum zice Moroncel... ti-as zice mai multe dar trebuie sa stiu mai multe despre tine.
M-a ajutat cu intelegerea acestor vise, nimeni nu a putut sa-mi raspunda pana acum, sa nu vorbesc de cei ce si-au batut joc de mine in alte dati.. Am scris pe 3 formuri, doua ortodoxe, aici, cel romanesc, unul strain, iar celalalt un forum mai general ce nu avea legatura directa cu religia, doar aici am primit raspuns.

Ti-am raspuns, botezat doar o data, cand m-am nascut, ortodox, biserica este la doi pasi de mine, dar nu am mai fost de ani inauntru, am fost la alte biserici, tot ortodoxe, am fost la Arsenie Boca si la alte biserici de prin zona, dar nu-mi mai amintesc ce am facut, fiind timid de felul meu. Mama mea, dupa ani si ani si ani in care nu s-a dus la biserica, a decis sa se duca la biserica, la slujbe, iar eu asta mi-am dorit pentru ea foarte mult si s-a intamplat, asa am primit acele bucatele de paine de la biserica. Pana la 16 ani n-am avut tangeta cu religia, adica sa imi dedic eu timp sa inteleg, insa am stiu ca Dumnezeu e real si practic ca mi-a ghidat toata viata, apoi la 16 ani am citit Noul Testament, singur, pentru prima data si asa am continuat sa studiez Biblia apoi am studiat si despre celelalte religii. Povestea e lunga, intamplarile sunt multe, idee e ca m-ai judecat fara sa ma cunosti, asa la foc instant iar cuvintele pe care le-am citit inainte sa modifici aceasta postare aratau foarte multa ura interioara care se reflecta in exterior, nu te judec, asta e impresia mea, pana la urma toti scoateam afara ce avem in noi insine si nu doar o data am gustat acea ura interioara. Eu tocmai ce mi-am facut contul ( ieri ), l-am facut si am scris imediat, atata tot.

M-am dus la biserica de mic, m-am rugat de mic si ma rog si in ziua de azi, aproape ca nu e zi in care sa nu fac cate o rugaciune interioara, Tata iarta-ma, asa ma adresez eu Lui Dumnezeu, oare nu facem toti zi de zi pacate/greseli? Eu cel putin gresesc zi de zi, ma ajunge seara incarcat de greutatile puse pe spate in timpul zilei. Cand eram mic il cunosteam pe Dumnezeu prin intuitie, mai precis, stiam de Hristos, stiam ca are grija de mine si ca imi ghideaza pasii, apoi fiind mai mare, mai matur, am studiat scripturile.

Am 26 de ani, poate te intrebi, de ce nu frecventez biserica de langa mine? N-ai intelege.. e o poveste lunga care are radacini in lucrurile pe care le-am trait eu. Cine m-ar asculta si cine m-ar crede, in ziua de azi, in primul rand esti luat in ras sau pur si simplu nu poti fi inteles, n-am avut curajul sa vorbesc despre aceste lucruri cu cei din bisericile pe unde am umblat. Toti din familie cred in Dumnezeu, dar fiecare dupa puterile sale, de cand cu incercarile multe parca s-au apropiat si ei mai mult, mai ales ca eu practic am tipat de durere inainte sa ajung in spital, am spus exact ce a spus Hristos insa eu am avut un motiv bun, greselile mele, "Dumnezeu m-a uitat" din nou si din nou, si asa Dumnezeu a ajuns mai aproape de noi si mama mea s-a dus la biserica, si iata ca nu m-a uitat.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare