Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Spiritualitatea ortodoxa

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.11.2021, 17:57:25
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Pai voi o provocati.

Io am avut curaj sa va dau

Hai dragul meu Psalm, te rog sa incerci sa povestesti ceva prin ce ai trecut tu, vis, vedenie, realitate, poveste, incercare...

(PS, io am facut mate-fizica cat china in scoala si universitate asa ca nu te lauda ca ai demonstrat ceva, caci tu nici nu sti ce inseamna sa demonstreSSezi ceva facand asa o labordelatorie procesomana si inchipuindu-ti ca esti destept. Io stiu ca de acolo vin, din iadul lumii mate-fizice si a procesomaniei justitiopate fiind constient ca ma iASIA si satana ca sa ma faca sa ma inchin la luxifer.)
Dragule, tu ai prea mult curaj. Cumva refulezi prea multe, ca de fapt scoti numai prostii din tine. Incurci curajul cu refularea. La tine refulare.

Legat de mate-fizica, se vede ca ai doar cateva clasa pentru ca nu esti in stare de la o posta sa deduci ca pamantul e rotund. Adica prostia este multi-lateral dezvoltata la tine. Esti un semidoct multilateral dezvoltat... Altii de pe forum au facut mai multa decat tine si nu se lauda. Ceva observabil si evident la tine e stramb. Deci esti prost cu mingea in mana cand zici ca e plan.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare