Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2021, 13:39:18
solidar solidar is offline
Member

Data înregistrării: 22.11.2021
Implicit

Moarte subită indusă de miocardită după vaccinarea cu ARNm BNT162b2 împotriva COVID-19 în Coreea: Raport de caz concentrat pe constatările histopatologice

Concluziile autopsiei unui bărbat de 22 de ani care a dezvoltat durere în piept la 5 zile după prima doză de vaccin ARNm BNT162b2 (Pfizer) și a murit 7 ore mai târziu.
Nu a existat nicio dovadă de microtromboză sau infecție în inimă și alte organe. Cauza principală de deces a fost determinată a fi miocardita, asociată cauzal cu vaccinul BNT162b2 (Pfizer).
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34664804/

Alt caz de miocardita Coreea 24 de ani
S-a presupus că vaccinarea ARNm COVID-19 a fost probabil responsabilă pentru miocardita acută. Evoluția clinică a pacientului a fost favorabilă și a fost externat fără niciun eveniment advers.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34402228/

Miocardită în urma imunizării cu vaccinurile ARNm COVID-19 la membrii armatei SUA
Un total de 23 de pacienți de sex masculin (22 care servesc în prezent în armată și 1 pensionar; vârsta medie [interval], 25 [20-51] ani) s-au prezentat cu un debut de durere acută toracică marcată în decurs de 4 zile de la primirea unui vaccin ARNm COVID-19. Toți militarii erau anterior sănătoși, cu un nivel de fitness ridicat.
Concluzii și relevanță: În această serie de cazuri, miocardita a apărut la pacienți militari anterior sănătoși după primirea unui vaccin ARNm COVID-19. Supravegherea și evaluarea ulterioară a acestui eveniment advers după imunizare este justificată. Potențialul dezvoltarii unor evenimente adverse rare legate de vaccin trebuie luat în considerare în contextul riscului bine stabilit de morbiditate, inclusiv leziuni cardiace, în urma infecției cu COVID-19.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34185045/

Miocardită după vaccinul ARNm BNT162b2 (Pfizer) împotriva Covid-19 în Israel

Incidența miocarditei, deși scăzută, a crescut după primirea vaccinului BNT162b2(Pfizer), în special după a doua doză în rândul tinerilor de sex masculin. Prezenta clinică a miocarditei după vaccinare a fost de obicei ușoară.
In intervalul 16-19 ani fiind cea mai ridicata, 1 din 6637.
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2109730

Cu toate e un risc prea mare pentru a constrange si a obliga oamenii sa se vaccineze impotriva vointei lor.
Reply With Quote
Vechi 03.12.2021, 13:41:23
Member

Implicit

Moartea unui bărbat din Dunedin (Noua Zeelanda) este investigată pentru a se stabili dacă are legătură cu vaccinul Covid-19 pe care l-a primit cu 12 zile mai devreme.

Rory James Nairn, în vârstă de 26 de ani, a murit pe 17 noiembrie 2021 în casa pe care o împartea cu logodnica sa Ashleigh Wilson.
Moartea lui a fost înaintată medicului legist, iar cauza exactă nu a fost încă stabilită.
Oficialii din domeniul sănătății au luat la cunostinta de moartea lui Rory James Nairn, dar nu pot comenta din cauza anchetei.
Doamna Wilson a spus că este frustrant să nu ai niciun răspuns clar și a decis să împărtășească povestea logodnicului sau.

...

„L-am văzut murind și nu am putut ajunge la el. Eram pe cale să plecăm la spital și el era la toaletă și am auzit o bufnitură.
„Căzuse, corpul sau bloca ușa, toată greutatea lui era împotriva ei și nu am putut să o deschid.
„L-am văzut doar printr-o crăpătură a ușii, am putut vedea că e mort.”

Ea a sunat la 111 și paramedicii au încercat timp de 40 de minute să-l resusciteze, dar a fost declarat mort.

Ashleigh crede că moartea lui ar fi putut fi un eveniment cardiac advers ca urmare a vaccinului.

Cu toate acestea, nimeni nu-i poate da răspunsuri concrete.

Ea spera că împărtășirea poveștii lui va genera mai multă conștientizare cu privire la vaccin, la ce ar trebui să fie atenti oamenii în ceea ce privește efectele secundare și când ar trebui să caute ajutor medical.

https://www.news.com.au/lifestyle/he...0ca26b0009d2fd
Reply With Quote
Vechi 03.12.2021, 15:42:48
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Nu le pasa de oameni ci doar de cifrele care le indreptatesc politicile ”corect”.
Omul a devenit o unitate, 1, in sus sau in jos, +1, -1, intr-un calcul cu cifre foarte mari, milioane, miliarde.

Daca 2.000.000 nu au reactii la contraindicatii ce mai conteaza 1000 de unitati care mor, care o patesc, dar despre cateva unitati, 2, 3, 1, cui sa-i mai pese?

Pentru ei batranii nici nu mai conteaza, nu mai prezinta niciun interes, zic ei ca astia nu fac altceva decat sa boleasca asteaptand sa moara si pentru sistem sunt ca o gaura neagra, pensie si ajutoare saracind bugetul necesar celor mult mai speciali caci ”baietii” astia ”destepti” nu fac decat sa pismuiasca si lacomeasca mereu vrand ca sa le sporeasca lor veniturile de la stat sau din afaceri mafiote cu mult mai mult si cu mult mai rapid ca la restul amarestenilor.

Daca le spui ca nu e corect sa ma trateze ca pe o unitate insignifianta dintr-un numar cu multe cifre, ca pe un batran ce boleste si care nu mai produce nimic util societatii, ca nu e corect sa ma forteze cu legile lor, cu pulanul sau amenda, cu injectia si vaccinul ca sa fac ce vor ei, nu le pasa, au toate butoanele in mana si toate aparatele represive si te pun mereu sa faci frumos, sa le ceri lor voie sa traiesti si sa manci, sa te supui cu totul si sa nu te ridici vrand sa mergi contra curentului.

Cine sunt ei, capetele umane din clubul select excrusivist care gandesc ei si decid ei peste capul meu sau al altora?

Cine sunt ei sa impuna cu forta armata, cu legea si justitia, cu politia si cu batausii lor tot ce vrea cate un politician corupt sau cate un partid-ciuma condus de cate un lider maximus excroc si mitoman?
Cica e statul nostru si e constitutia noastra, aparam tara si unitatea noastra. Mie mi se pare ca e statul lor, doar al lor unde toate sunt ale lor dispunand de ele cum vrea muschii si capul lor.

De ce sa traiesc la mine acasa ca americanii sau chinejii sau nemtii acolo la ei? De ce la mine in sat sa facem ce fac aia din satele elvetiene acolo la ei? De ce sa vii in fiecare oras si sa-l fardezi pe bani multi si grei ca sa semene cu orasele occidentale? Cat ne mai tot pacalesc excrocandu-ne ca pe fraieri ca sa-i tot realegem la butoane dupa care din oameni de incredere devin brusc tradatori ca niste fiare turbate si teroriste?

Stop ca am deviat de la subiect.

Domnule solitar de ce ar trebui sa fiu solidar cu vreunii sau cu altii?

Unii sunt cu politicaly corect pro vaccinare si ceilalti cu politicaly corect contra vaccinare aducand fiecare tot felul de argumente ca sa ma asociez si sa sustin ca un ultras ca sa impuna ei altora si in asentimentul meu tot ceea ce a decis liderul clubului select excrusivist pe care l-am ales sa-l cred si din care fac parte doar cu credulitatea in promisiunile lor, club politic care gandeste iata el in locul meu si io ca prostul cred ca o sa fie bine daca accept sa impunem cu forta si altora ceea ce gandesc sefii nostrii pe care am ales sa-i cred ca prostul.

Am uitat oare ca nici unii si nici altii nu suntem Dumnezeu?

Am uitat ca gandirea noastra sau a voastra nu e gandirea fiecaruia in parte?

De ce acest razboi, aceasta mascarada, doar ca sa faca altii silit ce ar fi trebuit sa fac eu? Doar vrand sa faca altii pacalit sau silit ca sa profit eu impreuna cu clubul meu select a carui ultras m-am facut ca prostul-fraier?

N-ar trebui ca fiecare sa-si vada de mantuirea lui si de viata lui fara sa vina alti oameni si sa-l forteze pe om sa faca ce vor ei, ”baietii destepti” ?

Cu ce deranjeaza un om, batran, bolnav, neputincios, fara arme pe alti oameni?
Cu ce anume ii incurc sau ii deranjez?

Transmit virusi? Port boli? Contaminez?
Pai sa stea la distanta de mine si gata au scapat daca li se pare ca-s un pericol public sau ca mor oamenii sau animalele in jurul meu.

Vin ei acuma sa ma caute de toate bolile transmisibile si sa ma puna sa dau socoteala si sa ma oblige sa ma conformez tratamentelor lor aplicate silit cu forta lor?

Pai inseamna ca sunt prizonierul lor. La mine in tara si in casa sunt defapt subalternul lor. Inseamna ca sunt un scalv-mort. Inseamna ca au trecut anii in zadar de la abolirea sclaviei caci iata omul e tinut in sclavie si teroare de catre alt om si de gastile lui ca un sclav-robot-mort bun de tuns, de muls, de munca.

Un vaccin anti-sclavie nu este? Anti silnicie, anti prigoana, anti obligatoriu, anti terorism, anti amenintare si santaj emotional, anti ”justitia” lor..????

Exista, cred ca exista, se numeste ASCULTAREA.

Nu se poate merge spre Dumnezeu decat prin ascultare si ascultarea nu poate exista decat la oameni sau animale aflate in deplina libertate. In lipsa libertatii orice porunca, sfat, comanda, sentiment este o obligatie fortata care silniceste pe om preschimbandu-l in vita sau mai rau, in robot, care nu poate face altceva decat ceea ce a fost programat cu ceea ce a fost inarmat de cei care l-au preschimbat in marfa, in capital util interesului lor.

Deci vaccinarea nu poate fi obligatorie caci nu poti obliga pe nimeni sa fie viu si sanatos printro operatiune mortirista de a-i lua libertatea, ascultarea, calea, caci operatiunea asta silita il face mort pe om, sclav, robot, inexistent.

Armata fortata condusa de generali dictatori sau slugarnici poltirucilor dictathururi, il face pe orice soldat o masina, un robot mort bun doar sa silniceasca pe altii dupa cum dicteaza dictatorul facandu-i sclavi sau omorandu-i sa le slujeasca interesele si poftele.

Nu merge cu comanda, cu armata decat daca fiecare soldat e liber-liber si asculta din proprie alegere libera, vointa libera, rabdare libera, interes liber, iubire libera, credinta libera, cale libera... etc. Altfel, orice soldat nu e altceva decat un sclav, un robot, o drona!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 06.12.2021 at 10:27:50.
Reply With Quote
Vechi 06.12.2021, 12:48:02
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
.......
Vin ei acuma sa ma caute de toate bolile transmisibile si sa ma puna sa dau socoteala si sa ma oblige sa ma conformez tratamentelor lor aplicate silit cu forta lor?

Pai inseamna ca sunt prizonierul lor. La mine in tara si in casa sunt defapt subalternul lor. Inseamna ca sunt un scalv-mort. Inseamna ca au trecut anii in zadar de la abolirea sclaviei caci iata omul e tinut in sclavie si teroare de catre alt om si de gastile lui ca un sclav-robot-mort bun de tuns, de muls, de munca.

Un vaccin anti-sclavie nu este? Anti silnicie, anti prigoana, anti obligatoriu, anti terorism, anti amenintare si santaj emotional, anti ”justitia” lor..????

................
Deci vaccinarea nu poate fi obligatorie caci nu poti obliga pe nimeni sa fie viu si sanatos printro operatiune mortirista de a-i lua libertatea, ascultarea, calea, caci operatiunea asta silita il face mort pe om, sclav, robot, inexistent.

Armata fortata condusa de generali dictatori sau slugarnici poltirucilor dictathururi, il face pe orice soldat o masina, un robot mort bun doar sa silniceasca pe altii dupa cum dicteaza dictatorul facandu-i sclavi sau omorandu-i sa le slujeasca interesele si poftele.

Nu merge cu comanda, cu armata decat daca fiecare soldat e liber-liber si asculta din proprie alegere libera, vointa libera, rabdare libera, interes liber, iubire libera, credinta libera, cale libera... etc. Altfel, orice soldat nu e altceva decat un sclav, un robot, o drona!
Lasa ca au inventat astia ceva, gLumițienii, Rafilopațienii si Arafațienii lu' Manivela, (sti tu cum se masoara prostia, in țieni cu multipli si submultiplii țianului: Trufițieni, Marțieni, Terațieni, Gigațieni, kiloțieni, hectațieni, decațieni, țieni, decițieni, centițieni si milițieni sau baieti ”deștepti”)

Or inventat restrangerea libertatilor constitutionale, vaccinarea fortata si obligativitatea certificatului verde doar atunci cand vrea muschii lor functie cica de cifre, de calculelele lor, de rata de infectare.

Adica cica nu e obligatorie vaccinarea sau certificatul verde insa totusi e obligatoriu daca se ajunge in scenariu portocaliu spre rosu, functie de cifre.

Asta e calcarea si restrangerea tuturor drepturilor si libertatilor asociata cu ipocrizenie maxima sustinand ei pe sticla ca sa-i votezi ca iata nu e obligatorie vaccinarea insa pana la urma tot te vaccineaza cu forta cand vrea muschii lor si nu te mai lasa sa mergi la lucru sau la shopping fara certificat verde ca cica a crescut rata de infectare, la cat zic ei ca e bai si de atunci incolo cica nu mai ai cum sa mai ai drepturi si libertati constitutionale. Cum creste rata de infectare cum esti vita, fricus, planta, cobai, mizerie, gunoi, pericol public.

Creste rata de infectare adio toate drepturile si libertatile tale constitutionale, te ia, te vaccineaza, te treateaza, te interneaza la ATI, te omoara si te ingroapa ei sau te incinereaza. Te si condamna moral prin asta ca fiind un infractor, un element criminal.

(De mult timp se intampla ceva similar asa ca nu stiu de ce ne ravoltam, pai daca cineva te pârăște ca tulburi linistea publica, te iau jandarmițienii inclusiv din curtea si din casa ta, vin cu mascatii, te ia, te bate, te incatuseaza, te interneaza fortat la nebuni, te tine acolo fara consimtamantul tau cat vrea muschii lor si apoi daca nu semnezi ca tu te-ai internat la cererea ta, te condamna procurorul si judecatorul de drepturi si libertati ca doar sunt bine inhaitate si unse bine politic toate uneltele lor si te baga nevinovat in puscarie cativa ani ca doar nu-s tampiti sa plateasca ei ca ti-au violat domiciliul, ca ti-au calcat drepturile si libertatile , ca te-au drogat cu tot felul de droguri si tratamente sub amenintare cu bataia tinandu-te prizonier socotindu-te nebun violent si pericol public in arest preventiv pe termen lung, doar nu-s fraieri sa recunoasca ca au gresit si sa-ti mai plateasca si despagubiri sau sa-si dea demisia vreu sefulet recunoscand ca a facut abuz stiind ei ca nu aveau voie sa te retina mai mult de 24 de ore. Te scot ei nebun de legat ca doar psihiatrii au destule diagnostice si etichete la indemana ca sa-ti gaseasca ei ceva si daca nu executa, daca cârâie o pot pati si ei la fel ca tine, ii da afara din servici sau le insceneaza si lor ceva grav, legumizare sau cativa ani de puscarie si pierderea dreptului de libera practica. )

PENIBIL, Arafațienii, Manivelele si Rafilațienii au preschimbat situatiile de urgenta intrun instrument de teroare, represiune si control, un fel de tortionarii prigonitori care slugarnicesc politrucii din hUE-pue-monta spre victoria matrixului marelui licurici anglofiliformolizant. Tinerii frumosi si liberi de la newEU, PLUSeRețienii, fac presiuni si insista cu adoptarea si instaurarea terorii si vor grabirea slugarniciei la marele papalâc neomarxist instaurat prin OMS si CMB.

Exista si raspunsuri duhovnicesti pe problema asta.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 06.12.2021 at 16:20:02.
Reply With Quote
Vechi 09.12.2021, 01:32:14
Member

Implicit

Cazul Cristinei
https://m.facebook.com/andrei.dinca....19835583947775

Președintele Federației Silva a ajuns în cârje după vaccinarea cu Johnson. Are 45 de ani!
https://www.national.ro/coronavirus/...ni-745042.html

Cazul de miocardita a lui Beniamin Graur
https://m.facebook.com/story.php?sto...00002487354013
si
https://www.tiktok.com/@graurbeniami...38439144819973
Reply With Quote
Vechi 09.12.2021, 17:29:47
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de solidar Vezi mesajul
Tu ai urmarit acest caz sau l-ai pus copy/paste?
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote
Vechi 09.12.2021, 22:20:49
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de solidar Vezi mesajul
Intreb fiindca nu e doar un link, e cel mai tare link.
Filmul (subiectul este un doctor in chimie deontolog, cu viata si sange in "instalatie") elucideaza de ce nu se descopera nimic la autopsie.
Daca a fost ucis, cum e scris in prezentare, atunci el a fost Ilie, Înaintemergatorul.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)

Last edited by Demetrius; 11.12.2021 at 04:11:02.
Reply With Quote
Vechi 10.12.2021, 17:19:55
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Copy-paste, eu nu am cum sa verific cazurile, merg pe ideea ca oamenii au publicat ce au publicat in cunostinta de cauza.

Last edited by solidar; 10.12.2021 at 17:26:40.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare