Citat:
În prealabil postat de Iorest
Eu Ètiu că nu era problema de la tine, s-a înÈeles din mesajul de pe 5 decembrie că nu te simÈeai bine în acea casă, dar poate ai mâncat din mâna aceleia sau ai purtat lucruri cu făcături etc.
Profilactic e bine să stăm cât mai aproape de Sfintele Taine Èi să încercăm să ne sfinÈim, scopul duhovnicesc al omului pe pământ e despătimirea Èi unirea sufletească cu Dumnezeu, deci cu cât începi mai repede ai Èanse să sporeÈti în înÈelegere duhovnicească.
Iar lucrarea mântuirii se face începând din tinereÈe, la tinereÈe ai memorie la bătrâneÈe poate te lasă memoria, la tinereÈe ai putere/vigoare la bătrâneÈe scade rezistenÈa fizică, te dor oasele ai reumatism, poate nu mai ajungi la slujbă, la tinereÈe vezi bine să citeÈti Èi să acumulezi, la bătrâneÈe dacă nu ai citit din tinereÈe cu greu să înveÈi atunci de la 0.
|
Posibil, ca se faceau multe mese in care eram invitati la diferite gratare, zi de aniversari cu multi musafiri acolo, e posibil ceva...dar nu am avut cine stie ce sa ma afecteze pe mine. Am trecut peste asta, au trecut ani de atunci de cand eram mic pana la facultate.
Eu oricum merg la Biserica de cand sunt mic (nu atat de des precum persoanele in varsta etc...) dar ma duc. Duminici, spovedanii, posturi facute...etc... Nu cred ca mai am nimic ce sa ma afecteze cu farmece chestii trestii....desi da raspunsu si pentru Sebastian este sa faca ce ai spus si tu si sa mearga la Biserica, spovedire, rugaciuni, dezlegari, post etc......
@Moroco, am inteles m-ai confundat. Nu-i nimic :)))