![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Iti dai seama ce faci? Ne explici mie si la restul forumistilor ce zicem si ce citim. ![]() La final, incurcandu-te in explicatii si ”demonstratii” insistente foarte ”plastice” vrei sa ne convingi ca noi am scris sau am inteles ce ai demonstrat tu. ![]() Dragul Domnului, al meu mai putin, iar ai izbutit si te-ai demonstrat de pripit (si analfabet inclusiv functional) pe tine insuti. Nu zic mai mult ca sa nu te superi iar pe mine si sa ti se declanseze iar o extorsiune al unui degajament al unei constructii... intro apa... asa ca un top-popgang. ”Faceti ce zice popa si nu ceea ce face popota!” (Nu mancati din aluatul fariseilor si saducheilor caci ei zic dar nici cu degetul nu se ating sa faca.) Iarta-ma daca iar te-am suparat si esti victima impreuna cu gLumea. Sfat: scap-o din brate!.. invers de cum a prins Uza chivotul ca sa nu cada!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 27.12.2021 at 18:41:19. |
|