![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-Daca suprafata apei(in care bagi orice) nu mai poate fi sferica, atunci(logic!!!!!!!!!!) nici suprafata apei plate nu mai poate fi plata. -Enunt cat se poate de pueril(imatur), contrazis de echilibrul si miscarea lichidelor in tehnica hidraulica (principiul vaselor comunicante, de pilda). -Picaturile de apa nu pot fi de sine statatoare(independente) si la distante diferite de centrul de atractie intr-o masa mare de apa. -Presiunea apei este de 1 atm la fiecare 10 metri adancime, deci nu poate fi diferita la aceeasi adancime. Citat:
Atractia nu e pe sau in toate directiile, ci pe singura directie catre centrului sferei, iar sursa de atractie poate sa atraga foarte bine apa catre centru, atata doar ca nu poate introduce apa intr-un punct infinitezimal fiindca apa este incompresibila. Atractia nu este cat vrei tu de mare/mica, ci cat i-a randuit Dumnezeu. Citat:
Nimeni! Nimeni! Prostiile pe care le enunti despre suprafata sferica sunt la fel de idioate si pentru suprafata plata. I-auzi: variatie vizibila! "Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al lui Dumnezeu, fie-ti mila de mine, pacatosul!" "Daca n-ai tu mila, cum sa am Eu"? P.S. Intrebare: "Doamne Dumnezeule, poate un asemenea "intelect" sa predea elevilor?" Raspuns: "Da, daca s-a vaxinat."