Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.04.2022, 12:41:02
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9 Vezi mesajul
Cum pot sa mă pocăiesc cu adevărat?Unde sa mă duc și ce să fac?Deși aveam îndoieli și mai am cred în Iisus Hristos și cred că e figura centrală a umanității și Cea mai mare personalitate a lumii.
As vrea sa mă pocăiesc și să îmi predau viața lui Dumnezeu Iisus.
Cum fac asta?
Am găsit într-un îndreptar de Spovedanie a lui Nicodim Mandiță că și a deznădăjdui de Mila lui Dumnezeu e un păcat:

„4. M-am deznădăjduit de mila lui Dumnezeu, zicând ca pot păcătui înainte, că tot nu mă mai iartă Dumnezeu și tot în iad voi merge.”

Începi prin a te spovedi îți cauți un preot mai blând, îi spui ce stare de sănătate ai, îi spui că ar fi o mare bucurie să primești împărtășania de Sfânta Înviere din mila Lui Dumnezeu, încerci să stai la toată slujba chiar dacă mai stai jos.

Citat:
Vreau sa fiu mai fericit în viața asta.
Plăcerile aduc durere, e un ciclu plăceri-durere, trebuie să renunți pe cât posibil la dulciuri, mâncat mult, la păcatul trupesc, și o să simți putere postind, sunt posturi care vindecă și afecțiuni psihice și din puterea trecerii peste un post și din împărtășire vine bucuria lăuntrică.

Citat:
Oare dacă mă pocăiesc voi fi mai fericit?
Încearcă nu mai ezita, înainte să mergi la spovedanie, roagă-te să pună Dumnezeu în cugetul părintelui la care te spovedești cele de trebuință pentru mântuire.

Thread Tools
Moduri de afișare