![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Important e să te spovedești și-n afara posturilor Nașterii Domnului și Paștilor, când e coadă mai mare și dă impresia că e așa tot timpul, dar nu e tot timpul aglomerat peste tot. Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma refeream ca nu stiu daca pe perioada taberei vor avea timp pentru toti participantii ca pe langa activitati sa si spovedeasca/impartaseasca. Iti dai seama ca m-ar bucura enorm dar daca nu am mai fost niciodata pana acum, nu stiu exact. Legat de parintele Iustin, da, il urmaresc de ceva timp in anumite cuvantari care sunt inregistrare pe Youtube. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Atunci în ziua sau noaptea aia să fii pregătită să te spovedești, cel puțin în prima zi e timp după, nu știu, dacă e Hram mai vin și pelerini la mănăstire și vor fi ocupați cu pregătirile spre finalul taberei.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru ca de fapt prin prisma lui am descoperit si aceasta tabara si pentru ca imi place foarte mult sa il ascut si de la distanta ( pe youtube) si imi transmite o anumita caldura. Daca spui ca in timpul taberei isi fac dansii timp si pentru a ne spovedi cu siguranta voi sta la coada la parintele Iustin. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nimeni nu e intr-o situatie ca a ta. Tu nu te duci intr-o tabara, te duci in audienta la Iisus Hristos, Care te asteapta in mod special ca sa te curatesti. Insist sa le spui asta de la bun inceput, adica fara nicio rusine inainte de a ajunge acolo(pe e-mail), ca sa stie si ei ca ai un statut separat, ca vrei sa te cureti de la bun inceput, iar restul taberei sa-l petreci in deplina curatie; daca vei face asa vei fi surprinsa de cate fericire vei primi, iar apoi(dupa tabara) vei avea timp, harul si puterea(experienta) sa gasesti pe cine vrei pentru ca-L vei avea in inima pe Iisus Hristos. 20. În ziua aceea veți cunoaște că Eu sunt întru Tatăl Meu și voi în Mine și Eu în voi.(In14,20)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte, poate ca ceilalti vin acolo deja spovediti si impartasiti, sau poate ca revin la Oasa dupa experienta altor editii anterioare, astfel ca, poate, tu poti iesi in "contra-evidenta". Seful taberei este Iisus Hristos, iar insasi tabara toata este o sarbatoare pentru ca in numele Lui si a curatiei Sale sunteti chemati si asteptati. Crezi oare ca ei, organizatorii, nu se spovedesc si impartasesc ca sa va astepte la fel de curati ca Seful taberei? Sarcina curatiei tinerilor si-au asumat-o ca o misiune. De le bun inceput am spus ca Oasa ti s-ar potrivi perfect. Nu e o tabara cetateneasca, e o tabara duhovniceasca. Cu cat le vei spune mai devreme cererea ta, cu atat mai bun va fi rezultatul si mai curata inima ta.
|
|||
|
|||
![]()
Este timp, stau preoții și spovedesc până la ultimul, trebuie doar să fii pe fază și să ai deja mental cam o schiță despre ce o să zici la spovedanie..