Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Preotul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.09.2022, 07:34:04
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Psalm 23 Vezi mesajul
De la bun început am bănuit că scopul maculării imaginii lui Visarion Alexa este declanșarea unei isterii mediatice de tipul „me too”, versiunea cu popi. În deschiderea show-ului aveau nevoie de un nume greu, cu o largă vizibilitate publică, pentru ca diseminarea indignării să cuprindă o arie de audiență suficient de întinsă pentru a exercita o presiune puternică asupra autorităților. Cum povestea cu enoriașa de 37 de ani a început să pută a făcătură iar publicul botanist n-a făcut masă critică era nevoie de a doua victimă cu o poveste încă și mai grozavă. Hienele care-i sărutau odinioară mâna lui Visarion Alexa cu voluptate sunt poftite să-l devoreze acum și, după cum se vede, anturajul dânsului colcăia de iude.

PS - Iorest: sunt sigur că ai auzit despre isprăvile nickului meu numai lucruri frumoase....! (glumesc). Bucuria e reciprocă!
Cam tot ce ai scris pe subiectul topicului de față (și nu numai) sunt observații inteligente și de bun simț. Un singur lucru l-aș mai adăuga: Visarion Alexa a asumat slujirea preoțească relativ târziu, după o consistentă experiență de jurnalist printre altele la Radio România Actualități (eu acolo l-am cunoscut).

Last edited by Mihailc; 21.09.2022 at 08:18:44.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare