![]() |
![]() |
|
|
|
|||||
|
|||||
![]()
Nu-i adevarat.
1. Iar în prima zi după sâmbătă, foarte de dimineață, au venit ele la mormânt, aducând miresmele pe care le pregătiseră. 2. Și au găsit piatra răsturnată de pe mormânt.(Lc24,13) Citat:
El S-a nascut ca orice om, dar abia dupa inviere trupul I S-a glorificat si putea trece prin usi, pereti..., dar nu cat avea trup de om obisnuit. Citat:
Citat:
E logic,(nu?) ca daca Eva a fost luata din Adam, inseamna ca Eva era a lui Adam, fara sa stie niciunul dintre ei, dar astazi, poate ca fiecare vrea sa fie ca celalalt si sa-si schimbe genul inapoi. Asta "trambitzezi"? Citat:
Aproximativ, nu va veni in chip vazut, decat numai la NIP. Citat:
Adica eu am spus ceva pe care tu l-ai postat la coada(dupa bold) dupa ce la inceput(inainte de bold) ai contrazis cu alte cuvinte.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Luca, cap.4 https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=48&cap=4#29 29. Și sculându-se, L-au scos afară din cetate și L-au dus pe sprânceana muntelui, pe care era zidită cetatea lor, ca să-L arunce în prăpastie; 30. Iar El, trecând prin mijlocul lor, S-a dus. Sfânta Evanghelie după Ioan cap10 https://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=35&cap=10#31 31. Iarăși au luat pietre iudeii ca să arunce asupra Lui. 32. Iisus le-a răspuns: Multe lucruri bune v-am arătat vouă de la Tatăl Meu. Pentru care din ele, aruncați cu pietre asupra Mea? 33. I-au răspuns iudeii: Nu pentru lucru bun aruncăm cu pietre asupra Ta, ci pentru hulă și pentru că Tu, om fiind, Te faci pe Tine Dumnezeu. 34. Iisus le-a răspuns: Nu e scris în Legea voastră că "Eu am zis: dumnezei sunteți?" 35. Dacă i-a numit dumnezei pe aceia către care a fost cuvântul lui Dumnezeu - și Scriptura nu poate să fie desființată - 36. Despre Cel pe care Tatăl L-a sfințit și L-a trimis în lume, voi ziceți: Tu hulești, căci am spus: Fiul lui Dumnezeu sunt? 37. Dacă nu fac lucrările Tatălui Meu, să nu credeți în Mine. 38. Iar dacă le fac, chiar dacă nu credeți în Mine, credeți în aceste lucrări, ca să știți și să cunoașteți că Tatăl este în Mine și Eu în Tatăl. 39. Căutau deci iarăși să-L prindă și Iisus a scăpat din mâna lor. Citat:
Așa nici Adam și Eva nu s-au născut dintr-un pântec, ci din țărână și coastă. Adică a putut să facă om din țărână, s-a zămislit în chip minunat, dar s-a născut provocând dureri și urme. Atunci greșește Biserica ortodoxă când pune 3 stele 2 pe umeri + una pe frunte pt pururea fecioria Maicii Domnului înainte de naștere - în timpul nașterii - după naștere ? Citat:
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 28.12.2022 at 00:31:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta ce înseamnă? Că își schimba forma moleculară? Nici Superman nu are asemenea abilități. Dacă asta e convingerea Ortodoxă, atunci Isus este situat în spațiul cuantic, acolo unde orice este posibil, inclusiv inexistenta Sa.
|
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Omul a fost facut sa fie liber chiar cu pretul mortii iar aceasta libertate i-a fost daruita de Tatal a toate, de Tatal lui Iisus si al nostru, deci cum as putea sa impun si sa silnicesc pe careva ce gen sa fie sau sa fie inger sau animal sau om sau planta sau piatra sau cer sau fum sau orice altceva? Fiecare e liber si e liber chiar sa umble in partidul si asociatia si impreunarea cu cei care vrea sa militeze pentru astfel de drepturi. Nu Dumnezeu le-a luat libertatea si drepturile ci omul, cezarii, ingerii cazuti si pacatul, viciul, neputinta, moartea, chinul deci lumea i-a bagat in puscarie si-i silniceste. Asa ca io raman cu iubitorii de nonsilnicie dar afirmand ca pacatul duce oamenii la pierzare si dovada e lumea, toti mor in timp ce povestile si statUile lumii dainuie tzepuind si facand victime proaspete. Citat:
Citat:
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 16.01.2023 at 12:01:07. |
|