Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Istoria bisericii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.11.2023, 11:36:37
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
De ce spamezi singur pe-aici? N-are omul facebook sa intre lumea acolo daca ii intereseaza ce debiteaza?
Daca tu-l urasti inseamna ca io spamez?

Multi mi-au zis ca-s troll... cred ca-ti dai seama de ce.
Ce nu face omul pentru bani, nevrand sa treaca pe la munca si pe la caserie ci direct la toate placerile si minteresele lui facandu-te vinovat ca-i stai in cale, in drumul lor de tip leviatan (rinocer corcit cu hiopotamul) spre baalta pentru ca i-a speriat un curcan sau o gaina batrana in timp ce pasteau nestingheriti fara oprelisti pe pajistea altora, acolo unde se credeau ei sefii si stapanii locului.

Oare nu despre purtatorul de Cuvant e threadul? Cum ai putea discuta despre el daca nu citesti si nu vrei sa intelegi ce zice si ce scrie? Ai vrea sa-i dai mereu in cap ca orbii et corbii asmutiti de..? Nu dam nume, cei de fatza se exclud! Io stiu ca orb la orb nu-si scoate ochii ca sa traga in pianist cu foc incrucisat insa te rog nu ma mai agatza cu idei false si puerile, vorbind aiurea, caci dumneata habar nu ai ce-i ala spam. E o tehnica de distrugere a unui casutze postale trimitand prea multe e-mailuri de reclama. Tie ti se pare ca io-s interesat sa fac bani postand si aici ceea ce posteaza D-l Banescu pe FaceBook? Sunt interesat sa pricepeti ca VB e o somitate in materie cenusie in ce priveste crestin-ortodoxia si ati avea ce invata de la textele lui daca n-ati fi tulburati ca si cei atinsi de turbarea inclestata ce vine de la idoli, de la mamona... caci pentru ce altceva ati vrea sa trageti in mesager daca nu pentru bani facuti usor, sau mai mult, pentru a ajunge la placeri fara munca si fara cheltuiala crezandu-va jmecheri si realizatori de profituri doar din latrat?

Si chestia asta nu e de gluma!!!... mai ales ca ne aflam in post, desi in Cer incepe abea in 28.
Is cam nebun ca mi-am permis sa rad.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 24.11.2023 at 11:49:12.

Tags
biserica romana, comunicare

Thread Tools
Moduri de afișare