Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.11.2023, 14:38:45
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Steve Works Vezi mesajul
Exista o multime de studii despre beneficiile educatiei sexuale si chiar a jucariilor sexuale. Totul depinde de cat de invaziv este mesajul. Nimic nu-i alb si negru. Mai multe informatii despre aceste studii gasiti aici: https://hatar.ro/blogs/sfaturi-trucu...-vibratoarelor
Draga, tu esti normal? Lasa "studiile", explica tu in limbaj si gandire ortodoxa cum sunt benefice "jucariile sexuale" ca vad ca ai "Ortodox" la religie pe profil.
Vechi 29.11.2023, 15:34:29
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Orice discutie sau invatatura despre sexy e un inceput de act sexual pacatos, pervers sau adulter, asa ca toate poftele, drogurile, adictiile si comoditatile.

Ia-ti privirea si gandul de la ele si bag-o in pamant, acolo unde ai ingropat talantul si nu deznadajdui daca-ti vin visurile de acasa.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 29.11.2023 at 17:55:05.
Reply With Quote
Vechi 30.10.2025, 15:10:04
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Draga, tu esti normal? Lasa "studiile", explica tu in limbaj si gandire ortodoxa cum sunt benefice "jucariile sexuale" ca vad ca ai "Ortodox" la religie pe profil.
Repet, gastile astea, "cabinete" de psiho-socioPUPU care paraziteaza mai pe toate strazile marilor orase, de orice se ocupa in afara de bunastarea si sanatatea clientilor. Toata focalizarea este pe gunoiul pe care au fost dresati sa-l livreze in "teritorii".

Moroco scrie:
"Orice discutie sau invatatura despre sexy e un inceput de act sexual pacatos, pervers sau adulter, asa ca toate poftele, drogurile, adictiile si comoditatile.

Ia-ti privirea si gandul de la ele si bag-o in pamant, acolo unde ai ingropat talantul si nu deznadajdui daca-ti vin visurile de acasa."

Absolut corect!
Discutiile despre sex nu au ce cauta in sistemul de invatamant.
Vechi 30.10.2025, 20:48:45
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Repet, gastile astea, "cabinete" de psiho-socioPUPU care paraziteaza mai pe toate strazile marilor orase, de orice se ocupa in afara de bunastarea si sanatatea clientilor. Toata focalizarea este pe gunoiul pe care au fost dresati sa-l livreze in "teritorii".
Nu am văzut nicio reclamă la cabinet psihologic, am văzut la cabinet individual notarial, la farmacia inimii, la P(ăcă)N(e)L(e)
Vechi 30.10.2025, 23:25:38
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu am văzut nicio reclamă la cabinet psihologic, am văzut la cabinet individual notarial, la farmacia inimii, la P(ăcă)N(e)L(e)
Au alta tactica. Se promoveaza pe retele sociale si ofera reduceri de pret/ora tinerilor gura casca-clienti care-i recomanda la alti papagali.

Nu stiu cum este la voi dar Bucurestiul este plin de cabinete in vile si case, mai ales prin centru, sectorul 1, 2. Evident dentistii cu cabinetele lor sunt pe locul 1.

Last edited by cozia; 30.10.2025 at 23:29:50.
Reply With Quote
Vechi 31.10.2025, 00:33:12
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Au alta tactica. Se promoveaza pe retele sociale si ofera reduceri de pret/ora tinerilor gura casca-clienti care-i recomanda la alti papagali.

Nu stiu cum este la voi dar Bucurestiul este plin de cabinete in vile si case, mai ales prin centru, sectorul 1, 2. Evident dentistii cu cabinetele lor sunt pe locul 1.
Am înțeles, din ce văd prosperă că fac tot felul de teste psiho pt permis, toate categoriile și inclusiv dacă sunt cazuri sociale cu probleme cognitive, trebuie dovadă la 5 ani de la un medic ca să mai primească ajutorul social, îmi povestea o doamnă care crește un copil cu dizabilități cognitive, că e un proces foarte dur obținerea actului și reînnoirea lui, plus alte hârțogăraie.

Evident cabinetele dentare, prosperă și cele oftalmologice.

Thread Tools
Moduri de afișare