![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Puteam sa continui discutia cu ce cred duhovnicii de la mine din Biserica Ortodoxa de Protestanti, dar nu am mai deschis subiectul ca il enervez prea tare. Nu am fost niciodata fariseu. Sa ma injure cat vrea acest protestant, de acum incolo fac ce imi zic preotii ortodoxi: i-ai explicat unui Protestant, o data, de doua ori, hai si a 3-a oara daca nu inteleg. Daca nu vor sa inteleaga in continuare, de acum incolo ii eviti total, nici la masa sa nu stai cu ei (pana si Parintele Pimen Vlad spune acelasi lucru), acest individ spion de pe forum nu mai exista pentru mine. Gata, game over! Nici nu stiu ce cauta aici pe forum sincer, sa se duca pe un forum de protestanti, nu la noi la Ortodoxi. Voi ma stiti ca vorbeam de multe lucruri, si va ceream si sfaturi cum si ce fel (uneori mai greseam si eu), uneori veneam si eu cu ce imi mai spuneau alti duhovnici si dezbateam linistiti, dar aici cred ca e prima oara cand dau block cuiva. Cu tine Moroco, la inceput nu te intelegeam, dar m-am obisnuit cu tine si chiar nu am nimic cu tine. In rest ma inteleg bine cu Iorest, Demetrius, Seraphim, Rappy mai nou, mihnea, Alaric, cand vorbeam noi normal, adica asa e bine, nu m-am certat.
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." Last edited by Adr.iu91; 15.12.2023 at 18:55:24. |
|