![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Abia se chinuie să facă filiale în unele zone, chiar se lăuda că i-a dat afară pe toți dintr-un județ și se plângea că au plecat la Călin Georgescu. Cel mai probabil Șoșoacă nu va avea delegați în toate secțiile de vot, nu face mare scor pe diaspora, și la un moment dat lumea se va sătura de ce face, nu livrează nimic, nu are un program coerent de guvernare. Șoșoacă are răbufniri de ură și de aceea foarte greu coagulează oameni în jurul ei, vrea să fie ea mereu prima. Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Șoșoacă are tot dreptul să critice „AURul” lui Simion; ceea ce face însă Simion este activitate de „parazitare”. Un exemplu recent, pe lângă ticăloșia incalificabilă de a tăvăli în noroiul lui, „noroi de aur” evident, imaginea papei de la Roma, lucru care probabil va face probleme României ca țară din cauza acestui măscărici sinistru, deci un alt exemplu este că, avînd în vedere că în urmă cu ceva vreme Diana Șoșoacă a avut o emisiune la un post tv în care era alături de soțul dumneaei, ce să vezi că recent „parazitul” Simion a apărut într-o emisiune la un alt post tv alături de Ilincuța, evident într-un format „întîmplător” asemenea cu emisiunea Dianei Șoșoacă. Simion este un impostor total, da capo al fine!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Șoșoacă a parazitat imaginea mănăstirii Frăsinei, cu circul incalificabil făcut acolo cu Singurov un preot demisionar din BOR cu probleme, chiar părintele Ioanichie nu e de acord să i se folosească numele în scandaluri. Citat:
https://photo.vaticanmedia.va/it/892...e.html?page=11 Uite cum a stat adevărul despre întâlnirea George Simion cu Papa, nu versiunea concepută pt retardați a lui Bot: Adevărul despre întâlnirea lui George Simion cu Papa Francisc. Eugen Terteleac a detaliat pentru Economedia că, în calitate de co-organizator, el a stabilit lista delegației din România. El l-a invitat pe președintele AUR, George Simion, împreună cu un parlamentar PSD. Acest lucru s-a întâmplat deoarece ambii politicieni au sprijinit o inițiativă a asociației. „Lista cu delegația din România am stabilit-o eu în calitate de co-organizator. Am ales anul acesta și doi politicieni care să participe în calitate de persoană fizică: un parlamentar de la PSD, Alfred Mihai, și pe George Simion. I-am ales datorită faptului că au fost sensibili și atenți asupra unui proiect pe care l-am lansat în urmă cu câteva săptămâni, ROUNIT,pentru repatrierea românilor din străinătate. Au fost singurii politicieni care și-au demonstrat sprijinul. L-am invitat și pe Marcel Ciolacu, care nu a venit în cele din urmă. George Simion mi-a confirmat cu rezervă că participă întrucât avea agendă plină, cu întâlniri cu președintele italian Georgia Meloni și alte întâlniri politice. A reușit să vină. Eu i-am invitat ca persoane fizice, nu ca politicieni. Nu a fost o întâlnire oficială, nu a fost o întâlnire de stat. A fost o întâlnire privată cu organizații, asociații, sponsori și simpatizanți ai asociației”, a declarat Eugen Terteleac, pentru Economedia. Terteleac a subliniat că George Simion nu a efectuat nicio plată pentru întâlnirea cu Papa Francisc.