![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pasajul pe care mi l-ai sugerat îl înțeleg în felul următor: Luca 9:28-31- Isus se duce împreună cu cativa ucenici pe munte, sa se roage - In timp ce se roaga (comunica cu Dumnezeu) se arata doua persoane, Moise si Ilie, care comunica cu El. Nu cred ca erau fantome ci persoane reale, chiar ei. Mărturisesc ca nu m-am gandit prin prisma asta la acest episod pana acum. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei bine, dacă sfinții lui Dumnezeu (care nu sunt neapărat aceiași cu sfinții oamenilor) sunt vii și întregi precum Moise, suspiciunea de necromanție și necrolatrie pică.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Contextul acolo era ca Arhanghelul Mihail nu a hulit pe cel rau, doar l-a mustrat, asta inseamna ca nu e bine sa hulesti pe nimeni, chiar daca ca ai dreptate. Last edited by ALARIC; 10.03.2024 at 17:57:13. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
E imposibil și să hulești și să ai dreptate.
|
|||
|
|||
![]()
Da, mai corect era "si sa crezi ca ai dreptate". Dar nu vorbeam de hula impotriva Duhului Sfant (care e altceva, mult mai grav). Ma gandeam la vorbirea de rau a aproapelui, de batjocura in general. Multi se simt indreptatiti sa raspunda cu aceeasi moneda atunci cand sunt agresati verbal.
|
|