![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca duap un soc initial Hitler ar fi tras deoparte si i s-ar explica de catre globalisti ca situatia spre care ne indreptam dicteaza aceste inlocuiri masive de populatie europeana cu cele tribale. Cred ca ar intelege pe loc care-i treaba. Se va convinge ca hotararea este luata de aceeasi reprezentanti ai Harvard-elor, Yale, UCLA ca si inainte( pe vremea lui) unde rentabilitatea si eficienta primeaza in sistemele economice de tip iudaic, axate pe profit, extrem de bine gindite de ei. Citat:
La un moment dat vom intra in incidenta acestei necesitati globale si anume: "14 Evanghelia aceasta a Împărăției va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfîrșitul. " Mat 24 14 Cred, si sunt convins ca propavaduirea nu va fi oferita prin mari eforturi misionare ci va fi solicitata de nevoie Inca nu stim in ce consta acea infricosata nevoie, strans legata de venirea sfirsitului, pentru ca toate religiile, ca la un semnal, sa tabare pe noi, sa ne solicite noua crestinilor ortodocsi, suportul in a-i crestina. Momentul acela va veni cu siguranta. Eu asa vad aceasta atentionare data de Mantuitor, ca doar stia ca mai ales acum in ultimele decenii, suta de ani, toata planeta deja are o idee despre Crestinism si despre Hristos. Deci clar este vorba de ceva mare, absolut coplesitor si fara precedent in istorie care va ingrozi pe toti cei 8-10 miliarde de oameni care nu vor mai pierde vremea cu imbunatatirile lor personale din om rau- in om mai bun( caracteristic tuturor celorlalte crezuri), ci vor veni la crestinismul care invie mortii! "...ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor" Clar este vorba de un "pasaport"(marturie) universal!!. Last edited by cozia; 13.03.2024 at 00:54:56. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mă bucur că ai citat chiar tu versetul (Matei24,14), din care mă mir incontinuu cum ai dedus ”setea universală” de încreștinare, fiindcă ”de-a dreapta” vor fi prea puțini chiar și dintre ”practicanții” Evangheliei, iar ”de-a stânga” toți ceilalți, căci la stânga e ”fără viză”(pașaport).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, unii din cei ce vor auzi se vor mantui, altora le va sluji drept marturie. Last edited by Penticostalul Traditional; 13.03.2024 at 12:51:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
28. Nu vă mirați de aceasta; căci vine ceasul când toți cei din morminte vor auzi glasul Lui, 29. Și vor ieși, cei ce au făcut cele bune spre învierea vieții și cei ce au făcut cele rele spre învierea osândirii.(In5,28-29)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sunt apocaliptolog, dar profetia asta cred ca e deja indeplinita. Oricine din lumea asta poate avea acum acces la biblie/evanghelie. Apocalipsa a fost scrisa intr-un timp cand nu puteau concepe asta, ei raspandeau textele astea fie scrise fie prin viu grai mergand dintr-o zona in alta. Daca as fi profet la vremea respectiva si m-as uita la distanta spre timpurile noastre, exact cum s-a scris, as scrie si eu. Mai asistam si la treaba asta din scriptura la vremea de apoi... 11. Și de aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amăgire, ca ei să creadă minciuni, 12. Ca să fie osândiți toți cei ce n-au crezut adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea. Mai era unul osandit pe aici care suferea de mania osandirii Dar ideea am vazut ca se leaga de astia care cred fake news si toate mizeriile generate de AI pe internet. Unii nu mai au cum sa discearna minciuna continutului infect
13. Dar având același duh al credinței, - după cum este scris(in psalmi): "Crezut-am, pentru aceea am și grăit", - și noi credem: pentru aceea și grăim, 14. Știind că Cel ce a înviat pe Domnul Iisus ne va învia și pe noi cu Iisus și ne va înfățișa împreună cu voi. (Epistola 2 către Corinteni Cap 4) |
|
|||
|
|||
![]()
Daca profetia Mantuitorului ar fi fost indeplinita acum ar fi fost sfirsitul. Ca urmare profetia nu este nici pe departe indeplinita prin Internet si IA prin care Biblia a ajuns in toate ungherele planetei, si de fapt Mangiietorul se va apropia mai mult de oameni si ii va asista pe cei ce se smeresc si doresc sa se mantuiasca la un moment dat indiferent din ce religie se afla, prin convertire pe loc. Se va crea un drum precum este acel Fast track in spitale pentru anumite situatii de urgenta. Nu degeaba se spune ca pentru cine va dori din tot sufletul mantuirea va fi oferita mult mai usor in acele vremuri ingrozitoare. De ce si cum se va simplifica acest proces inca nu stim. Ramane de vazut si de simtit. Totul este sa fim pe faza!
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 14.03.2024 at 05:57:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, in niciun caz.
Citat:
Nimic nu poate inlocui propovaduirea Bisericii. Nimic nu poate ocoli porunca lui Hristos: Mergeți în toată lumea și propovăduiți Evanghelia la toată făptura! Pe internet este și Mahābhārata, de pildă. Am citit-o eu? Citesti tu tot ce este pe internet? Apoi chiar dacă Biblia este pe internet, este nevoie ca cineva, care-L cunoaste pe Hristos, sa-l intrebe pe musulman sau pe hindus: "Intelegi oare ce citesti?" Fapte 8:30. Daca nu este citita si inteleasa, Biblia e degeaba pe internet. E neaparata nevoie de crestini marturisitori, altfel nu se poate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mă gândisem la Internet, dar ținând cont de interesul de care se bucură virtualul din partea oamenilor, nu mă încumet să-l elimin. Eu mă gândisem la propovăduirea directă către fiecare om, sau la chemarea la Dumnezeu ”adresată” fiecărui om (precum la nunta fiului de împărat) și la fiecare altfel de adresare/apelare/chemare măruntă cât un bob de muștar, ce-ar putea fi inclusă în noțiunea lărgită de propovăduire și pe care nu numai o dată(ci de mai multe ori) omul o refuză/respinge/ignoră (ca pe niște spam-uri) fără să conștientizeze și fără să bănuiască nici măcar despre ce-i vorba. Dpmdv, (2Tes2,11-12) este în curs de desfășurare încă. Nu Dumnezeu ne-a trimis amăgirea(zic eu), ci El ne-a trimis mai înainte învățătura ca noi să o adoptăm, iar la cercetarea Lui să demonstrăm că am învățat-o; orice lucrare de învățare se încheie cu examenul de trecere la nivelul următor și aici apare amăgirea ca noi să dovedim tăria învățăturii. Nu o numesc amăgire, ci întărire si apropiere de fericirea veșnică. Amăgirea mai poate veni oricând sub alt chip.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 15.03.2024 at 02:33:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu pot să te contrazic pentru ca si astazi Biserica este lenesa si apatica. Subliniez doar ca e foarte trist. Mantuitorul Hristos ne-a poruncit sa mergem in toata lumea si sa propovaduim Evanghelia la orice faptura. Propovaduirea ar trebui sa se realizeze prin mari eforturi misionare.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Poate de asta va si infratiti... ![]() ![]() ![]()
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 13.03.2024 at 13:49:49. |
|