![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Cristian Terheș, Mihail Neamțu și Robert Turcescu
Cristian Terhes, Mihai Neamțu si Robert Turcescu, într-un podcast exploziv despre suveranitate, valori, familia tradițională si conservatorismul luminat vs. progresismul dus la extrem, cancel culture, mișcarea woke si dictatura minorităților. Emisiune cu 42.000 de vizualizări în 6 zile.
|
|||
|
|||
|
Tov. NEAMȚU are multe, mult prea multe compromisuri făcute în trecut și inclusiv în prezent, el are multe explicații de dat pentru diverse întreprinderi de-ale sale, mă refer la zona politică, inclusiv ceea ce se întîmplă de la o vreme pare suspect, văd că participă la multe acțiuni a căror sursă de finanțare publicul larg nu cred că o știe, nu spun că ar fi „ascunsă”, dar lumea nu știe, mai ales avînd în vedere că în urmă nu cu multă vreme își rărise foarte tare înregistrările video, spunea chiar el că alții se întrebau „din ce trăiește NEAMȚU”, și dintr-o dată l-am văzut la o televiziune la care s-a făcut și se face propagandă religioasă iudaică, pentru că acea Kabală este o structură din religia iudaistă, ceea ce pentru un licențiat și cred că și doctor în teologie (ortodoxă, bănuiesc) este ceva extrem de suspect, și e clar că omul are probleme. Acum de la o vreme am văzut că și-a întețit înregistrările, apoi vizitele, cel puțin sub anumite semne de întrebare, prin SUA și Israel, participă sau poate chiar organizează tot felul de evenimente despre care noi nu știm de cine sînt finanțate, deci sînt niște lucruri care ridică foarte clar semne de întrebare.
Așa cum semne de întrebare ridică și alte lucruri pe care le-am evidențiat aici pe forum, spre exemplu la ce întîlniri secrete sau cvasi-secrete a participat tov. NEAMȚU, de unde are el informații despre o întîlnire secretă dintre G. Simion și prim-ministrul unui alt stat, e vorba despre B. Netanyahu, și cum a putut, că e o chestie extrem de inexplicabilă, să ajungă la concluzia că actul de trădare al lui Simion, în chestiunea Israel / Netanyahu / „retrocedări” de cetățenii „furate”, ar fi performanță internațională. E clar că NEAMȚU are probleme foarte mari. Citat:
Last edited by David_1859; 27.03.2024 at 12:16:40. Motiv: corecturi |
|
|