Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.04.2024, 00:13:26
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Dpdv al credinței, nu e nimic interesant, Simion e ecumenist (43:35). Când este să dea exemplu de „omul lui Dumnezeu” se gândește prima dată la „pastori evanghelici”. Urmează probabil încă un eseu de la David_1859 despre asta.
Vechi 03.04.2024, 00:30:00
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Dpdv al credinței, nu e nimic interesant, Simion e ecumenist (43:35). Când este să dea exemplu de „omul lui Dumnezeu” se gândește prima dată la „pastori evanghelici”.
În momentul acesta trebuie să atragi oameni care sunt dispuși să intre în luptă cu P.C.R. (partidul comasat român); dacă sunt și din zona catolică sau protestantă fiindcă AUR se revendică fiind partidul care continuă proiectul Coaliției pt Familie - o acțiune civico-politică posibilă cu concursul mai multor culte, un om politic gândește pragmatic.

E foarte important că un om călit în bătăliile cu USL(Uniunea Social Liberală care a dat și legea care lovește în mărturisitorii închisorilor), Mihai Neamțu, un conservator autentic strânge rândurile alături de AUR, cam aceasta ar fi vestea bună a serii.

Last edited by Iorest; 03.04.2024 at 00:33:51.
Reply With Quote
Vechi 03.04.2024, 14:24:22
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

https://ecopolitic.ro/teologul-mihai...oparlamentare/

Teologul Mihail Neamțu a confirmat, într-un podcast realizat cu George Simion, că a acceptat oferta liderului AUR pentru a se alătura acestei formațiuni, scrie r3media.ro.

„Să spunem asta, dacă ne este permis în Postul mare, tuturor creștinilor care s-au simțit umiliți la Referendumul din 2018, care a fost sabotat, tuturor creștinilor ortodocși, evanghelici, romano-catolici, greco-catolici, care s-au simțit umiliți când nu li s-a permis să sărbătorească Paștele, în 2020, tuturor creștinilor care s-au simțit jigniți de actualul președinte, Klaus Iohannis, care i-a făcut fundamentaliști, tuturor creștinilor care cred că viitorul este în mâna copiilor lor, le spunem să nu voteze această mincinoasă alianță PSD-PNL, să nu se lase cumpărați cu 30 de arginți, ci să voteze cu patrioții și cu conservatorii”, a spus Neamțu.

La rândul său, Simion a declarat că dacă cetățenii vor vota AUR, vor avea o voce în persoana lui Mihail Neamțu, în Parlamentul European.
Vechi 05.04.2024, 02:00:34
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Implicit

Citat:
Mihai Neamțu, un conservator autentic strânge rândurile alături de AUR, cam aceasta ar fi vestea bună a serii.
Mie Mihail Neamțu mi se pare un prefăcut narcisist, nicidecum „un conservator autentic”. Au arătat și alții ce spunea Neamțu despre AUR / Simion înainte:

https://twitter.com/CostinAndriess/s...32552079860042
https://twitter.com/CostinAndriess/s...49147530404197

De ce s-a alăturat tocmai acum când se apropie alegerile și nu a muncit cot la cot cu ei până acum? Din contră, le-a pus bețe în roate, AUR a continuat să crească, și acum l-au adus ca să strângă numere. E ceva pragmatic și gândit la rece, Neamțu nu e om de încredere.
Vechi 05.04.2024, 21:44:07
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Mie Mihail Neamțu mi se pare un prefăcut narcisist, nicidecum „un conservator autentic”. Au arătat și alții ce spunea Neamțu despre AUR / Simion înainte:

https://twitter.com/CostinAndriess/s...32552079860042
https://twitter.com/CostinAndriess/s...49147530404197
Neamțu a fost alături de Claudiu Târziu în multe bătălii civico-politice

https://www.youtube.com/watch?v=CMQUTqCi3xU

https://www.youtube.com/watch?v=BgO7UI8djFA

Greșeli au făcut toți mai ales fiind începători, e posibil ca Neamțu să fi fost învrăjbit împotriva lui Simion de anturajul băsist, avea și momente în live-uri când vorbise apreciativ despre Simion.

Mie mi s-ar părea un lucru mare să ia Aur-ul 25% și să trimită oameni pregătiți acolo, mai pregătiți decât rebuturile din PNL-PSD-USR ca să vadă lumea prin comparație ce veleitari și ciurucuri umane, trimit unii și cum își bat joc de poporul român.

Citat:
De ce s-a alăturat tocmai acum când se apropie alegerile și nu a muncit cot la cot cu ei până acum? Din contră, le-a pus bețe în roate, AUR a continuat să crească, și acum l-au adus ca să strângă numere. E ceva pragmatic și gândit la rece, Neamțu nu e om de încredere.
A înțeles miza momentului, ralierea AUR-ului în jurul electoratului celor aproape 3 milioane de votanți de la Referendumul pt Familie, dacă ar vota 3 milioane de oameni AUR i-am spulbera pe PNL-PSD și toată dictatura minciunii care se screme să se instaureze.

Eu cred că ăsta e un moment când treci peste toate orgoliile și ranchiuna și răzbuni toți anii de obidă de după revoluție care ne-au adus unde suntem cu 4 milioane de oameni mai puțin numai din spor demografic negativ, aruncați în toate părțile lumii, cu rădăcinile tăiate, cu un învățământ făcut să producă culegători de sparanghel pt Germania.

Neamțu are un anumit electorat la care Simion nu ajunge tocmai din cauza etichetelor puse lui și atunci e un om care știe să vorbească și să atragă cel puțin 100.000 de voturi.
Vechi 06.04.2024, 00:41:27
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
aruncați în toate părțile lumii, cu rădăcinile tăiate, cu un învățământ făcut să producă culegători de sparanghel pt Germania.
In loc de invatamant mai corect ar fi sa zicem un sistem social-politic facut sa produca emigranti.
Din cauza inertiei sistemul de invatamant s-a pastrat si inca continua sa fie competitiv cu conditia intradevar actuala, aceea de a alege sa inveti sau,... sa umblii teleleu pe la festivaluri Antold de indobitocire in masa.
In cazul asta intradevar te asteapta culesul sparanghelui sau pe burta a castravetilor in Germania( mai ales daca n-ai parinti cu bani garla care sa te tina toata viata)

Last edited by cozia; 06.04.2024 at 05:43:40.
Reply With Quote
Vechi 06.04.2024, 07:50:02
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
In loc de invatamant mai corect ar fi sa zicem un sistem social-politic facut sa produca emigranti.
Din cauza inertiei sistemul de invatamant s-a pastrat si inca continua sa fie competitiv cu conditia intradevar actuala, aceea de a alege sa inveti sau,... sa umblii teleleu pe la festivaluri Antold de indobitocire in masa.
In cazul asta intradevar te asteapta culesul sparanghelui sau pe burta a castravetilor in Germania( mai ales daca n-ai parinti cu bani garla care sa te tina toata viata)
Sistemul de învățământ e cel mai slab din ultimii 34 de ani, nu se mai fac nici activitățile sportive de atunci, nici performanța intelectuală, anumite vârfuri care câștigă concursuri de robotică și olimpiade de fizică după ce s-a lucrat individual cu ei peste program sunt excepții de sub 1%.

Sistemul de învățământ e distrus deliberat prin programul România educată, ca să aibă mână ieftină de lucru, sclavi sexuali sau oameni care fac munci considerate de autohtoni înjositoare.

Doar că ce nu înțeleg cei de la Bruxelles e că și sclavii dispar din istorie, condițiile lor de viață sunt propice exterminării pe termen mediu.
Vechi 06.04.2024, 13:59:40
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
A înțeles miza momentului, (...)
Evident că a înțeles miza financiară și de parvenire în carieră, alături de ultraparvenitul ultragonflat G. Simion. De altfel, însuși Neamțu spunea nu cu multă vreme în urmă că se întrebau unii sau alții „din ce trăiește Neamțu”; atunci își rărise mult înregistrările pe YT, de ceva vreme însă observăm o escaladare în înregistrări, conferințe, gale etc. despre care nu cred că este nimeni informat privitor la sursele de finanțare ale lui Neamțu și ale acestor evenimente.

Pe de altă parte, ceea ce unii ori nu au observat, ori nu au înțeles ce se întîmpla, a fost că o perioadă MIHAI NEAMȚU a avut o emisiune / podcast la o televiziune la care s-a făcut și se face propagandă iudaistă, sub chipul unor învățături sau interpretări de învățături ale KABALEI IUDAICE.

Ceea ce duce la concluzia, avînd în vedere și alte considerații aduse de mine pe forum, că sînt EXTREM DE SUSPECTE ASOCIERILE CELOR DOI, ȘI NU DOAR ALE LOR, CU DIVERSE „AVATARURI” SAU INTERFEȚE ALE RELIGIEI IUDAICE.

Citat:
Eu cred că ăsta e un moment când treci peste toate orgoliile și ranchiuna și răzbuni toți anii de obidă de după revoluție care ne-au adus unde suntem cu 4 milioane de oameni mai puțin numai din spor demografic negativ, aruncați în toate părțile lumii, cu rădăcinile tăiate, cu un învățământ făcut să producă culegători de sparanghel pt Germania.
Eu am înțeles din afirmațiile publice ale lui Simion, și nu doar ale lui, că el urmărește să arunce pe drumuri încă alte sute de mii de oameni din țară, care cu aceia care ar putea depinde de ei, ar putea „fi” de fapt peste un milion sau milioane de oameni afectați, stimulând evident, asemenea altor ultraliberali extremiști și antiromâni, „băsisto”-„iohaniști”, izgonirea în continuare a românilor din Țară, în paralel cu făgăduințele lui Simion de a facilita practic „înlocuirea” lor sau a unora dintre ei, să zicem așa, oricum posibilitatea unei invazii, a unei strămutări a sute de mii de cetățeni ai altui stat, aparent întîmplător Israel, prin acordarea, împotriva oricăror interese românești și chiar și creștine ortodoxe, împotriva adevărului și a legilor românești, de cetățenii unora în temeiul mega-escrocheriei „istoriografice” despre așa-zisul „trafic de ființe umane”, despre așa-zisa „vînzare ca pe vite” de către România a sute de mii de așkenazi plecați pentru împlinirea unor idealuri sioniste, nu doar a unora individuale, iar pe de altă parte despre așa-zisul „furt” al cetățeniei române de către statul român în cazurile acestor migranți.

Citat:
Neamțu are un anumit electorat la care Simion nu ajunge tocmai din cauza etichetelor puse lui și atunci e un om care știe să vorbească și să atragă cel puțin 100.000 de voturi.
Nu cred că este vorba în dese rînduri despre etichete nejustificate. Oricine analizează, cercetează în spiritul adevărului și al rosturilor autentice, aproape orice din „cariera” civico-politică a lui Simion, poate să ajungă și în mod normal ar ajunge la concluzia că este un șarlatan, un escroc „civico-politic” de cea mai joasă speță.
Reply With Quote
Vechi 06.04.2024, 19:48:54
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Eu am înțeles din afirmațiile publice ale lui Simion, și nu doar ale lui, că el urmărește să arunce pe drumuri încă alte sute de mii de oameni din țară, care cu aceia care ar putea depinde de ei, ar putea „fi” de fapt peste un milion sau milioane de oameni afectați, stimulând evident, asemenea altor ultraliberali extremiști și antiromâni, „băsisto”-„iohaniști”, izgonirea în continuare a românilor din Țară, în paralel cu făgăduințele lui Simion de a facilita practic „înlocuirea” lor sau a unora dintre ei, să zicem așa, oricum posibilitatea unei invazii, a unei strămutări a sute de mii de cetățeni ai altui stat, aparent întîmplător Israel,
Aha deci asta era cheia viermăielii tale pe forum, te temi că-ți pierzi postul de bugetar în care ai vacanțe cu nemiluita, weekenduri libere, vouchere pt bugetari, privilegii căcălău pe datoria publică pe care o plătesc cei care muncesc în privat.

Mai bine să stăm la masa creditorilor străini că se înființează posturi inutile, să acceptăm parteneriate civile și alte pericole, ca tu și încă 1 milion- 2 să funcționați fără să munciți ca în privat.

Dacă sunteți bun o să munciți în privat sau nici nu o să fiți dați afară, statul trebuie să fie mai suplu fiindcă scade demografic de la an la an și nu se mai justifică cheltuieli ca în anii 90.
Vechi 06.04.2024, 21:40:44
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Scriitorul Mihail Neamțu clarifică situația:
https://mihailneamtu.eu/de-ce-voi-vota-lista-aur/

În 6 decembrie 2020, eram pe un pat de spital din orașul Timișoara, fiind într-o stare de izolare totală, dar și supus unui tratament medicamentos foarte agresiv împotriva infectării cu virusul Covid-19. Așa era protocolul lui Arafat… După cum vă puteți imagina, chiar n-aveam o stare bună. Ceața mentală, bulversarea emoțională, plămânii afectați și un ficat supraîncărcat de antibiotice m-au făcut să spun lucruri pe care astăzi le regret.

Da, confirm faptul c-am făcut niște declarații violente la adresa lui George Simion, pe care liderul AUR a avut eleganța să le uite și să le ierte.
Socot, așadar, enunțurile mele lovite de nulitate.

Pentru cei interesați de anumite detalii biografice, vă reamintesc faptul că, împreună cu o echipă admirabilă de creștini, am ridicat la Timișoara cu cel puțin 5% procentul unui partid condamnat la retrogradare de incompetența strategilor din București.

În iarna anului 2020 încă dădeam crezare propagandei oficiale (lansată contra lui George Simion după modelul atacurilor Stângii la adresa lui Donald Trump) care spunea că succesul AUR se datorează unor troli din Sankt-Petersburg. După patru ani de cercetare și analiză, mi-am luat libertatea de-a face o completă reevaluare a verdictelor nefondate, pripite și puerile rostite atunci.

În 2024 sunt de o cu totul altă părere: modelul anti-democratic promovat de PSD-PNL copiază politica de monopol a lui Vladimir Putin. Creștinii au fost trădați de oligarhii PSD-PNL: sărăcie, exodul creierelor, îndatorare, uzurparea referendumului pentru familie.

Iată de ce voi vota lista care-l include pe Cristian Terheș, Claudiu Târziu, Maria Georgiana Teodorescu și atâția alți oameni valoroși.

Thread Tools
Moduri de afișare