Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.04.2024, 23:18:01
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Nu se putea ascunde in Moldova pentru ca tocmai asta era problema, ca nemtii vor ocupa in scurt timp si Moldova. Si cum crezi ca s-ar si pastrat un asemenea secret? nici macar nu aveau timp sa ajunga nemtii sa-l ia, ca il luau romanii in cateva ore. Unele morminte ale faraonilor erau furate imediat ce erau ingropati, chiar de cei ce il ingropasera.
Lasă că mai bine au dat-o la ruși cu care au fost diferende pe tema Moldovei din timpul Țarilor, nu i-a acuzat nimeni de trădare pt asta dar ni se țin teorii despre cum ne-au furat rușii tezaurul.
Mă mir că nimeni în istorie nu și-a pus problema ce guvern de tâmpiți a fost să ducă tezaurul la ruși.

Citat:
Rusii ataca deliberat civilii din orase care nu sunt teatre de operatiuni. Sunt crime de razboi, nu tactici de lupta. In Siria tot rusi au intervenit, se spune ca dupa ce au intervenit rusii a crescut foarte mult procentul civililor ucisi.
N-au o precizie așa bună bombele cu ghidaj, au o marjă de eroare, am văzut și în Donețk civili cu mațele împrăștiate de bombardament ucrainean, ăla era mai crâncen.

Citat:
Unde s-au regrupat daca erau milioane de soldati rusi prizonieri in lagarele germane? Citeste cum atacau germanii la inceput. Ii incercuiau pe rusi si sute de mii se soldati trebuiau sa se predea. la fel era in fiecare lupta, ajunsese sa fie aproape toata armata rusa prizoniera la nemti. Trupele din Siberia aparau granita de invazia japoneza, dupa ce aceastia intrasera in China. Nu se retrasesra acolo, erau inainte sa invadeze nemtii.
O parte s-au retras deliberat au minat anumite zone, au aruncat în aer infrastructură critică, feroviară, poduri, Stalin nu se aștepta să fie atacat de Hitler de aceia i-a ordonat lui Jukov să retragă militarii de la granița de vest.

Citat:
Nu intelegi ca si-au facut tancuri noi inainte sa intre germanii? Pe alea le-au folosit tot razboiul, dar aveau o industrie slaba si aveau prea putien la inceput.
Eu spun că după ce au învățat de la germani au produs tancuri și arme mai bune și în prezent tancul Leopard 2 e considerat de ruși cel care le dă cel mai mult de furcă, la manevrabilitate, rată de foc, protecția echipajului să nu se autodetoneze muniția de la lovitură directă.

Citat:
Iar citezi din propaganda rusa. Ucraineana este la fel ca orice limba slava, ca poloneza, ceha, bulgara. Mie limba rusa mi se pare printre cele mai urate din lume, niciodata nu mi-a placut.
Ucraineana chiar e o limbă depășită cu rusa deschizi uși în Est și chiar și în Asia, e și o limbă tehnică deopotrivă că a înglobat descoperirile lumii ruse, e și o limbă în care poți citi cultură una e să-l citești pe Dostoievski la origini, altceva e să îl preiei tradus.

Last edited by Iorest; 09.04.2024 at 23:22:47.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare