![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Singura observatie este ca discutia cu Moroco a deviat de dragul argumentarii catre Postire care este complet alta discutie. Eu vorbeam de necesarul zilnic de hidratare pentru a fi sanatos si a gandi normal, Postul este altceva din alta "opera" Referitor la Iisus si cele 40 de zile fara apa...ca om nu cred ca este posibil. In desert plimbandu-te, ar trebui sa opresti transpiratia abundenta la 40 C++, excretia, saliva, lacrimile, ceea ce unui om nu ii sta in putere. In plus cred ca este irelevant. Pentru a fi mantuiti Hristos ne-a poruncit sa urmam legile si modul de viata indicate de El in lume fiind, nu sa stam ca la o Olimpiada 40 de zile nebauti ca sa vedem ce se intimpla.
Revelația monumentală oferita nouă RECENT de Dumnezeu drept dovadă a revărsării DUHULUI SFÂNT: Poveștile despre Baba Yaga , Hansel și Gretel, Scufița Roșie, vampirii șamd nu numai ca sunt reale și DOVEDITE ci se și derulează de sute și mii de ani pe Pământ. SĂ LUĂM AMINTE…ca negreșit vor urma altele! Last edited by cozia; 19.04.2024 at 17:34:31. |
|
|