![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Hait.
Am trăit să o aflăm și pe aceasta. Avem o europarlamentară care a ajuns să fie dată afară din sală pentru că a urlat. https://www.google.com/amp/s/adevaru...l-2376000.html Este aceasta o virtute sau o rușine? La această întrebare trebuie să știm cu toții răspunsul, că fie că suntem șoșocari, că fie că nu. Iar pentru cine o compară pe Tanti Diana cu Domnul Iisus Hristos în materie de sabia limbajului, chiar dacă El le-a răsturnat mustăria bandiților de la Templu și i-a certat și pe cărturari și pe farisei cu duritate, totuși nu credem că acolo au fost folosite țipete isterice. Și nici catolicul Savonarola nu a rămas în istorie ca un "Mistăr Hadolf" exaltat și cu istericale. Degeaba mai mărturisește doamna și niște lucruri adevărate, dacă o face în duh de scandal! Să deosebim vocea fermă și dură a dreptății de cele isterice și răvășite, ca să știm când să spunem "Eu adevărul nu voiesc să-l aud din această gură", sau cum a zis Sfântul Apostol Pavel când un duh necurat striga ceva adevărat prin gura unei slujnice: "În numele lui Iisus Hristos îți poruncesc să ieși din ea" (Fapte 16:18)!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În mintea ei urlând capătă expunere mediatică gratis la tv și în presa online citită, care altfel costa milioane de euro, și se plasează în impostura de a se da drept singura care vezi doamne ia atitudine, fără ea nu ar mai exista gravitație. În fapt ea e disperată că în sondaje nu mai intră în Parlament și va dispărea la următorul ciclu electoral, cam asta e cheia ieșirii, strategia ei e să atragă atenția asupra ei prin scandaluri și excentricități, la prezidențiale probabil că va trage de sub Simion sute de mii de voturi ca să ajute PNL să intre în turul II și să ne bage Ciucă în război după ce câștigă.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 18.07.2024 at 14:44:19. |
|
|||
|
|||
![]()
https://youtu.be/UtW4UIfzUkQ?si=9IVDd0OpA0fA2LbP
Mai sus aveți conținutul nefiltrat și opinia la rece a protagonistei..... Dar fiind faptul că este vorba de politica internațională, și în general mass-media din această sferă,pe care o urmăresc,m-a scos instant din apolitica mea generală, deși am un spectru de liberalism de stânga /liberalism social,în general. Însă în asemenea momente nu poți rămâne indiferent... Întrucât acest moment va rămâne în istorie europeană,chiar mondială, fiindcă nu știu dacă au existat manifestări de asemenea anvergură, desigur au existat de-a lungul timpului,sincer nu am verificat,dar cel puțin nu din partea României. Contradicția in sine a faptului este că deși a militat pentru VIAȚĂ, LIBERTATE, DUMNEZEU, ADEVĂR..... Din păcate este doar o forma de "nebunie", psihoză , isterie,megalomanie.... Iar aceste persoane chiar daca au intenții bune,sau vorbes despre aspecte importante o fac într-un mod neadecvat.... Totuși este deja tras glonțul,și istoria asta își va aminti... Un eveniment unic in peisajul politic european,marca made in Romania.... Cu ocazia acesta au aflat și ei că existăm acolo, întrucât ceilalți dormeau,fiind doar niște slugarnici ipocriți.... Sincer nici nu condamn, nici nu susțin.... Însă la fel cum Orban s-a desprins incet de ei,primul pas l-am făcut și noi, chiar dacă țara și presa vândută lor se dezice de Ea. Prima Voce,a unei țări adormite... Stupid but brave,bravo Diana....Un Da pentru curajul de a fi tu însăți într-o sala cu oameni care decid soarta lumii.
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 18.07.2024 at 23:18:40. |
|
||||
|
||||
![]()
Acum am văzut și eu secvențele. S-a purtat civilizat, a ridicat icoana sus și a mărturisit credința în Hristos. Câte proteste au avut stângiștii în ultimii ani? Câte manifestări violente încurajate de media și apoi mușamalizate? Câte justificații s-au făcut pentru ei? Nu e nimic greșit în a face un protest, a făcut un mesaj clar care se pare că reprezentanții noștri nu au reușit până acum să-l transmită la Bruxelles: românii sunt ortodocși mai întâi, și apoi putem vorbi politică.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
În realitate au vidanjat-o din sală și i-au tras o amendă, iar mai departe nu a oprit cu nimic ascensiunea Ursulei. A oprit cu ceva ascensiunea Răului - NU, a jucat o scenetă de impostură politică pt a capta electoratul creștin ortodox - DA și se pare că a păcălit cel puțin 2 oameni de aici care văd în ea vezi doamne o mărturisitoare. Șoșoacă are elemente de sincretism religios - era anti- pelerinaj la Sfânta Parascheva pe vremea când era progresistă și e pro ocultism șamanist Show Satanist cu Șoșoacă la Festivalul Holistic din Sibiu: Pe unde te duci, vibrația e joasă. Trebuie unificate toate spiritele indiferent de religie. Interesul poartă fesul: În 2017, Șoșoacă numea moaștele „morți putreziți”. În 2020, senatoarea AUR s-a transformat în apărătoare a pelerinajelor În octombrie 2017, Șoșoacă își arăta revolta față de faptul că la moaștele Sfintei Parascheva sunt duși și copiii. „Spălarea creierelor începe de la vârstă fragedă. (…) Noaptea, copiii dorm, nu stau să se roage pentru tâmpenii. Notele bune se iau dacă înveți, nu dacă atingi morți putreziți”, spunea Șoșoacă despre moaște. Într-un alt comentariu, Șoșoacă se declara liber cugetătoare și afirma că „popii se îmbuibă” de pe urma fricii induse de Biserică și că „popii scot bani” de pe urma moaștelor. „Dumnezeu te ajută dacă ești om, nu dacă pupi moaște care nici nu știi ale cui sunt”, susținea Șoșoacă. Despre BOR afirma că este o „instituție mai dezastruoasă decât statul român”. Citat:
Scroafa nu are credință, nu are principii, era progresistă în 2017, e o impostoare al cărei singur rol e să încerce să se poziționeze ea înaintea lui Simion ca să facă diversiune nu pt că ar avea vreun plan, eventual să distrugă de tot procentele suveraniștilor în 2028. E o capcană atât de primitivă și de abjectă a sistemului încât nu poate să provoace decât greață. Nu poți să ai credință ortodoxă și să faci porcăiala sinistră pe care a făcut-o ea la Frăsinei.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 19.07.2024 at 03:03:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Iorest,om bun ce ești tu, aurul te strică pe tine:)))
Eu am să-ți spun că singurii care promovează deschis Ortodoxia, așa în sângele ei, nefiltrata, necenzurata ,la ora actuală,in Romania,sunt acesta doamnă Diana Sosoaca și IPS Teodosie. Și în plus față de asta o fac aceștia asumat, fără frică,deschis în fața tuturor și cu implicații directe în viața socială. Deasemenea ei țin la frățietatea ortodoxă,și își aduc aminte de Rusia mai degrabă decât de cuibul demonic occidental. Păi dacă e ne trezim și să militam pentru ceva,cu implicații reale în viața noastră , uite ai doua modele de verticalitate... "Nebune",dar măcar este o nebunie in Hristos.... Și nu mă poate acuza nimeni nici că aș fi părtinitor,dacă se uită la ce am scris eu aici pe forum.... Sunt foarte obiectiv,și vorbesc chiar fără nicio afiliere, tangență sau simpatie față de doamna Diana sau IPS Teodosie... Ambii au "pete" destule,dar toți suntem cu piatra in mână când este de aruncat.... Adică și eu dacă m-aș întoarce la a promova ortodoxia mi s-ar scoate ochii că am lovit în ea ani de zile și că am fost satanist și etc.... Exemplele pot continua,nu cunosc viața doamnei,dar ce face acum mie mi se pare o mișcare de curaj, venită într-un moment de moarte clinică a societății românești și de dominație a agendei satanice occidentale (știu ce vorbesc)....
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 19.07.2024 at 08:05:17. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
În 2017 era o progresistă care critica pelerinajul la Sfânta Parascheva și ea cu Silvestru se refereau la Catedrala Mântuirii Neamului cu apelativul catedrala prostirii neamului. Citat:
Cine a băgat-o în Parlamentul European va fi responsabil pt distrugerea suveranismului prin scârbirea și suprasaturarea oamenilor de circurile ei. Citat:
Nebunie în Hristos e când ai o dreaptă credință nealterată și incontestabilă, nu când umbli pe la șamani, bioenergeticieni, când faci ritualuri cu găini și circ la mănăstire. Citat:
Tu nici nu te gândești că scrofoacă a făcut reclamă la brățara electronică atunci cu Silvestru când i-au pus-o, s-a devansat adică s-a mutat mai repede acel program național și ea a servit drept campanie de notorietate care să popularizeze obișnuința cu acele brățări la picior. Citat:
AUR contra Ursulei, n-au făcut circ ca și Șoșoacă, https://www.facebook.com/george.simi...9?locale=ro_RO Dar se pare că tu cultivi dialogurile ei răstite, lipsa de proiecte, impostura dacă legendezi ca și curaj disperarea ei de marketing politic.
|
|||
|
|||
![]()
Diana este un disconfort,o durere,un junghi,o "musculița",care bâzâie constant și nu dă pace....
Îți place nu-ți place,o urăști sau admiri..... Dacă până acum te uitai la ea așa,ca la urs.... Ei bine acum a devenit o problemă națională, întrucât orice face,mai ales acolo, reprezintă România. Scoate la iveală niște lucruri reale, sensibile,ascunse și trecute tacit... Este ca și când te pune sa te uiți cum este ucis animalul pe care îl pui in farfurie...Și te întreabă de ce mănânci dacă n-ai curajul sa-l ucizi chiar tu ... Ea este alternativa la poziția de slugi de serviciu, corupție, lingușitori și hoți,care domina țară noastră,și o reprezintă cu succes de atâta timp... Într-o societate civilizată și evoluată nu exista așa ceva... Însă într-o societate bolnavă, primitivă și plină de analfabetism și toate plăgile corupției.... Așa ceva apare din necesitate pentru a echilibra sănătatea unei societăți... O boala pentru a eradica altă boală....