Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Muzica Bisericeasca

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.08.2024, 10:46:57
ALARIC ALARIC is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2020
Implicit Nicu Covaci

Da, nu era genul de om care sa se duca pe la Biserica. Facea cam ce-i trecea prin cap si era imposibil de influentat. Nu era vre-un ideolog sau revolutionar, nici dizident. Insa era imprevizibil, nu prea le arata respect la tovarasi si astia se cam temeau mai ales cand il aplaudau 30 de mii de oameni la concerte. Am senzatia ca era ceva de genul - nu va bagati in treburile mele ca nici eu nu ma bag intr-ale voastre. Insa tovarasii se cam bagau si Covaci i-a tratat cu indiferenta pana la capat, pai prin 76 cand a plecat prima data nu mai avea nici un concert, nu i se mai aproba nimic. Cred ca s-au bucurat aia de la partid cand a plecat, au rasuflat usurati.
Asta cu dizidenta evident ca e trasa de par, ca erau anticomunisti, nu erau nici pentru nici impotriva. Insa faptul ca nu-i pupau in cur, macar asa 5 minute cum facea Paunescu la fiecare cenaclu, nu se coafau si imbracau regulamentar dupa linia partidului, de acolo li s-a tras. Insa partea buna e ca muzica lor a ramas si inca suna bine dupa 50 de ani si chiar suna romaneste.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare