![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un alt exemplu de protecție, este că în timp ce mai toți candidații „relevanți” la președinție sînt atacați din sculare în culcare de așa-zise structuri media, Georgică Che Gargara este protejat chiar și privitor la fapte care nu sînt extrem de grave, dar care dovedesc âncă o dată mîrlănia și „caracterul” execrabil ale „bombardierului” Simion, precum este scandalul provocat de acest derbedeu în raport cu primarul din Pechea, scandal care este făcut exclusiv în marja unor afaceri electoraliste pline de mîrșăvie întrucât urmărește exploatarea electoralistă a necazurilor acelor oameni, acelor sinistrați. Cozmin Gusa · „Lui George Simion “i-a sărit acul de la pickup”.” https://www.facebook.com/cozminhorea...43340319618144 „George Simion SCANDAL cu primarul din Pechea, Galati” - 24 sept. 2024 „Scandal George Simion - AUR cu primarul din Pechea, Galați” - 24 sept. 2024 Inițial singura sursă la care am văzut o înregistrare a fost o emisiune a lui Gușă Cozmin, apoi am mai căutat ceva pe YT, însă nu am auzit să fi fost difuzate înregistrări la vreo televiziune, necum să se facă vreo „propagandă” împotriva impostorului George Simion, ba chiar l-am auzit exclusiv pe „Che Gargara” făcînd contrapropagandă la tv, deși nu știa mai nimeni dintre telespectatori la ce evenimente făcea referire escrocul politic pestilențial, extremistul antiromân George Simion. (Georgică cică ne „rînduiește” el viețile, ne „pune el pe direcție”, ne „somează” el să o luăm „într-o direcție sau alta”, că așa îi vine „dumnealui” „necesitatea istorică” cerîndu-se la înfăptuire...)