Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.10.2024, 23:36:40
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
În al doilea rînd, un minim bun simț față de un om care ți-a repetat de câteva ori că s-a făcut și se face, adică în formă continuată, poliție politică represivă împotriva lui, și nu prin intermediul chiar al oricui, te-ar fi oprit de la astfel de palavre care nu au nici cea mai mică legătură cu realitatea.

Ba mai mult, chiar recent am observat că elemente vestimentare mi-au fost înlocuite cu unele similare, doar că totuși diferite prin anumite însemne, prin anumite imprimări, pe care acele bluze ale mele nu le aveau, ceea ce evident că am perceput ca o formă de amenințare din partea unora „cu ochi albaștri”, că ăia se ocupă cu astfel de lucruri, cu astfel de intrări ilegale în locuințe („fără să lase urme”), cu monitorizări de factură infracțională, deși eu am mai avut semne și indicii clare că sînt monitorizat infracțional la domiciliu cel puțin de vreo câțiva ani, cel puțin de vreo 6 ani încoace, ba mai mult unii dintre „beneficiarii” de așa-zise informații venite din aceste monitorizări absolut infracționale sînt și au devenit, cel puțin de la o vreme încoace, inclusiv personaje cu funcții înalte în anumite structuri ale BOR (și cunosc cel puțin trei astfel de personaje absolut sinistre din BOR care se ocupă cu astfel de colaborări abjecte, absolut vomitive). Și astea le spun tot așa apropo de așa-zisele activări din elucubrațiile tale verbale lipsite și de cel mai elementar bun simț.

Boss vezi că tu dai semne de alterare iată mai sus sublimul postării tale, ca să vadă lumea cine ești.

Thread Tools
Moduri de afișare