![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Pai scriu la subiectele despre constiinta.
De examplu am ajuns azi sa acuzam de influente pe tiktok si pe retelele sociale care sunt influentate nu numai de rusia ci de toate tarile si de toti hakerii care pot influenta ce vor ei caci sunt clar niste retele din influenta. Cum toti candidatii au avut la dispozitie aceleasi mijloace, nu poti acuza pe cel ce cu bani 0 de la stat si-a facut campanie acolo si a castigat. Pai tu care ai avut zeci de miliane din bani publici pe care i-ai folosit prost nu poti sa te dai victima mintind ca altii nu au respectat legea, caci pe tiktok si pe internet sunt libere orice campanii caci sunt retele libere. Deci a ancheta asa ceva e pura dementa!.. caci nu au votat conturile ci au votat oamenii in mod liber. Nu poti minti ca a existat influenta, caci e foarte normal sa fie toate influentele posibile si imposibile, insa ele pot fi facute in profitul electoral al oricarui candidat, deci e corect sa se faca campanii acolo si sa nu ai de ce sa le anchetezi, pentru ca fiind libere, e clar ca pentru toti candidatii libertatea e aceiasi asa ca nu e nimeni avantajat cu atat mai mult cu cat tu ai milioana de euro bani publici pentru campanii electorale. Cei ce spameaza si distrug votul popular sunt institutile statului confiscate de politruci care executa comenzi politice in loc sa respecte constitutia si corectitudinea votului!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 05.12.2024 at 17:09:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Eh, fiecare cu filmul lui... Apreciez compania și implicarea domnule moroco,chiar dacă suntem pe poziții diferite.
Continuăm cu următorul “interzis” in România, conform d-lui Georgescu, LUCIAN BLAGA Cei mai bogați probabil îl văd mai des pe bancnota de 200 Ron. Ia sa vedem cum vede Lucian Blaga, naționalismul și România în peisajul internațional. Voi cita diferite pasaje relevante din cărțile lui Lucian Blaga: “Trilogia Culturii”,”Trilogia valorilor”,”Elogiul satului românesc”,etc „CULTURA EUROPEANĂ nu poate fi decât o ORCHESTRĂ, unde fiecare NAȚIUNE cântă la propriul instrument, fără a încerca să-și impună vocea asupra celorlalte.” „Sufletul românesc s-a născut din comuniunea omului cu pământul său, din rostirea poeziei populare și din cântecul fluierului. [...] IDENTITATEA NOASTRĂ NU ESTE UN ZID CARE SĂ NE SEPARE DE LUME, CI O FEREASTRĂ DESCHISĂ SPRE UNIVERSALITATE. [...] NAȚIONALISMUL nostru trebuie să fie unul CREATOR, care îmbogățește PATRIMONIUL UMANITĂȚII prin ceea ce avem mai bun.” „NAȚIONALISMUL care ÎNCHIDE POPORUL într-o carapace a superiorității este CONTRAR SPIRITULUI uman. Fiecare NAȚIUNE este o parte a ÎNTREGULUI, iar valoarea ei stă în capacitatea de a contribui la întreg.” „Statul ideal este acela care respectă ethosul poporului, care se naște din specificul său spiritual și care veghează la păstrarea și dezvoltarea acestuia. [...] Politica nu trebuie să fie o simplă tehnică a puterii, ci o slujire a sufletului colectiv.” „Tradiția este ca rădăcina unui arbore: fără ea, nu există stabilitate. Modernizarea nu trebuie să distrugă rădăcinile, ci să le valorifice, să crească din ele.” „SPIRITUALITATEA ROMÂNEASCĂ este o poezie a ORIZONTURILOR LARGI, a comuniunii cu natura și cu destinul. Este o spiritualitate care NU EXCLUDE, ci ÎMBRĂȚIȘEAZĂ. De aceea, contribuția noastră la CULTURA UNIVERSALĂ trebuie să fie una care să inspire, nu să domine.” „Românii trăiesc într-un orizont care nu este nici închis, nici deschis complet, ci ondulat, precum dealurile și munții noștri. Această ondulație este expresia echilibrului dintre destin și libertate, dintre individualitate și colectivitate.” „Fiecare cultură este o lume în sine, iar diversitatea lor este ceea ce face umanitatea frumoasă. Distrugerea unei culturi înseamnă o pierdere ireparabilă pentru toți.” „EDUCAȚIA este mijlocul prin care un popor își afirmă destinul. [...] Școala nu trebuie să fie un loc al imitației, ci al creației. Trebuie să ÎNVĂȚĂM din MODELELE STRĂINE, dar să le adaptăm la realitățile noastre, să le ÎNCORPORĂM în propria noastră cultură.” „Un popor educat este un popor conștient de sine, de locul său în lume și de responsabilitatea sa față de viitor.”
|
|||
|
|||
|
@serafim
Prietene aberezi mult de tot in privinta lui Călin. Tata îl cunoaște relativ destul de bine, și când l-am întrebat ce părere are, mi-a spus că e apogeul nobilitatii. E un produs 100% occidental, crescut de institutiile burgheze. Și ca o țară sa iasă din Nato sau EU, doar poporul poate hotărâ asta prin referendum, nicidecum un președinte, guvern, senat etc. E trist ca ai decăzut în asemenea hal, dacă de la doamna Lorest nu am așteptări de la tine chiar speram ca ai o viziune cu adevărat rezonabilă. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iorest,un om cu care eu dezbat de ani de zile aici pe forum, și îl respect indiferent de viziune,este pro dl Georgescu. Chiar de la tine Nietzsche,nu mă așteptam să fi de partea lui Călin Georgescu. Chiar în condițiile în care a fost și probabil încă este mason. Atâta timp cât este LIBER să-ți exprimi opiniile,o fac. Dacă greșesc undeva,accept orice argument susținut care să arate unde și cu ce am greșit. Dacă ai timp, spune unde și cu ce am aberat în privința lui Călin Georgescu.
|
|||
|
|||
|
Citat:
În caz de război iminent, în cel mai scurt timp să aderam la un statut de neutralitate, axact ca Elveția, pentru ca suntem o țintă prea mare în caz de escaladare. Nu putem face față în cazul unui asemenea conflict, e imposibil! Ca și spre Ucraina, un ICBM ne lovește în jumătate de oră în perimetrul unor 6 obiective strategice nu doar unul... cel de la Deveselu. Este singura opțiune ca această țară sa nu ardă în totalitate! Noi suntem văzuți ca mielul de sacrificiu în cazul unui asemenea război, și de Nato dar mai ales de UE. Aegroto dum anima est, spes est. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu sunt mai degrabă anti-Lasconi care mă enervează cu aerele ei de salvatoare a Europei, ai impresia că dacă nu iese ea se prăbușește tot continentul european. Până la urmă nu e vina mea sau a ta că din tot USR-ul și PNL-ul mintos, intelectual, rasat, rafinat, cu școli înalte și cu electorat urban a ieșit la selecția de cadre o prompteristă care făcea reclamă la bideuri și capace de WC. Am impresia că sunt ținta unei farse cu candidatura ei. Mai rar mi-a fost dat să pomenesc un candidat atât de strident, penibil, pestriț și cu aere țățiste. Ce credibilitate să aibă Elena Lasconi să negocieze ceva pt România când ea e retrogradată la nivel de plasatoare de produse de wc, crezi că liderii internaționali n-o să vadă filmările alea ?
|
|||
|
|||
|
Nietzsche,te rog sa dezvolți subiectul, daca vrei...
Adică din punctul de vedere al masonilor, atâta cât ai acces și informații "de culise". Nu sunt nici eu absurd, dacă se dovedește că Georgescu este o opțiune admisă la nivel mondial,o voi accepta și chiar susține. Chiar dacă s-au folosit, știi și tu ce tehnici, pentru a induce ascensiunea lui. Eu știu că motivele reale și intențiile asupra țării noastre sunt decisive în acest moment. Însă nu o știu decât așa la nivel intuitiv și judecând niște informații de suprafață. Dacă deții și poți oferi anumite informații mai "ocultate",te rog fă-o. Ar fi de mare ajutor pentru mine și pentru oameni care vor să înțeleagă cu adevărat ce se întâmplă. PS Citind și recitind ce ai spus,am cam înțeles motivele. Oricum aștept completări dacă ai, poți și vrei. Mulțumesc:) PS 2 Efectiv se "luminează" multe prin prisma asta, însă nu mai emit nicio speculație, până nu am acces la mai multe informații,privind nu "neutralizarea" României,ci trecerea spre acea Neutralitate despre care vorbește dl Georgescu, cât și tu. Cum poți fi neutru în poziția României? Dacă ieși din NATO,devi posibil dușman al NATO, dacă rămâi în NATO,devi ținta Rusiei... Cine îți respectă Neutralitatea și în ce condiții? PS 3 Aegroto dum anima est, spes est" "Pentru bolnav, cât timp există suflet (viață), există speranță." Foarte frumos Nietzsche, așa trebuie să intervină cineva,cu argumente, SOLIDE
Cheamă-Mă, și-ți voi răspunde și îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști.(Ieremia 33:3) Last edited by Seraphim7; 06.12.2024 at 09:24:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cine știe câți oameni au murit sau au rămas cu vătămări și handicapuri din celelalte teatre de război Afganistan și Iraq, sau la misiunile de pacificare din Kosovo și Bosnia.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu ieșim din Nato dar nici nu ne punem împotriva Rusiei cum face Polonia. Trebuie sa fim echidistanti fata de toate statele, să militam atât cât se poate pentru pace, iar mediatic sa rămânem cât mai în umbra atât propagandist cât și declarativ. Știm toți de pe mapamond cum e Rusia, ce fel de popor sunt rușii și de-asemenea cât de tiran și dictator e Putin. Știm toți, nu e o noutate. Asta nu înseamnă că trebuie non-stop sa scoatem asta în evidență pe plan mediatic, nu face decât sa îngreuneze și mai mult orice formă de diplomație. Rușii sunt conștienți ce fac, dar asta nu înseamnă că vor avea remușcări pentru ca îi batem noi la cap prin mass-media cât de rai sunt, dimpotrivă. E necesar să le transmitem foarte calculat ca noi nu suntem un pericol direct pentru ei. În cazul în care orice formă de diplomație eșuează și războiul este inevitabil, important este sa nu fim printre țintele importante ale Rusiei, să nu ne ia în seamă în verva atacurilor nuclear. E singura noastră șansă să nu fim rasi de pe fața pământului. E trist dar asta e. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mi-e indiferent dacă va câștiga Lasconi, nu datorită mie câștigă ea sau pierde celălalt, nici nu m-a interesat campania lui C.G. dacă nu mințeau cei de la USR și Iohannis prin instituții și presă împotriva lui. Nu l-am votat în T1.