Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.01.2025, 15:48:17
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu cred că a fost nimic neobișnuit la campania lui Georgescu, văzusem boți la Lasconi inclusiv la maneaua cu Ciucă erau idioți care susțineau repetat zeci de comentarii că vor vota Lasconi probabil tot cu tactica de a călări algoritmii prin cuvântul cheie Lasconi
Asta este părerea ta că n-ar fi fost nimic neobișnuit, din contră, eu constat că au fost foarte multe lucruri neobișnuite, iar neobișnuitul continuă și în prezent, spre exemplu am observat apariția sau ieșirea la lumină a multor canale de pe YT prin care se distribuie propagandă „georgistă” numai în ultimele câteva săptămâni, este efectiv o invazie, probabil asemănător cu ce s-a întîmplat înainte de alegeri pe anumite rețele, una dintre metode fiind clar „activarea” unor conturi mai vechi, ale unor neica-nimeni și pe care nu le prea băga nimeni în seamă, asemănătoare acelor „reactivări” de conturi sau de mulțimi de conturi de pe „rețele” lăsate „în adormire” chiar și cu ani înainte de 2024.

Faptul că ție ți se par normale astfel de strategii nu mă surprinde; nu cu multă vreme în urmă Simion spunea că lui i se pare relativ normală manipularea oamenilor sau tentativele de manipulare, asemănător oarecum cu „principiul șoșocar” de tip „bravo mie că pot, bravo mie că am tupeu”.

Faptul că astfel de strategii au fost folosite și de către sau în sprijinul altor candidați decât „poporistul cel ales” Georgescu nu face decât să coroboreze decizia de anulare a alegerilor prezidențiale; practic în timp și eu aflând noi informații îmi dau seama de corectitudinea (relativă, evident) din multe puncte de vedere a deciziei CCR de oprire și anulare a alegerilor prezidențiale.

Problema este organizarea viitoarelor alegeri, care nu are dreptul, și nu l-a avut nici până acum, să mai fie de factura celor organizate de guvernul condus de extrem de dubiosul și „alunecosul” Ciolacu; cred că recentele campanii electorale, din toamnă cel puțin, au fost cele mai aberante campanii din România cel puțin din ultimele decenii.

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Georgescu e de ani de zile în spațiul public dar nu l-au văzut decât institutele de sondare la 15-20% în săptămâna dinaintea campaniei, moment în care prostalăii din PSD și sau Iohannis care conduc instituțiile prin numiri politice s-au gândit să-i interzică campania online

https://www.digi24.ro/alegeri-prezid...online-3015319

Efectiv l-au crescut exponențial prin efectul invers, lumea a devenit curioasă sau a crezut că e anti-sistem sau e ceva bun de vor să-l interzică.
Nu știu de unde ai venit cu acele procente, eu am citit că prin ultima săptămână diverse așa-zise „sondaje statistice” îl dădeau pe Georgescu la 6-7%, dar poate că tu ai primit și altfel de informații decât cele publice (am observat că ești un „insaidăr” în anumite chestii ce țin de AUR), opinia mea fiind că au existat acțiuni coordonate de prezentare a unor sondaje false, greșite pentru spațiul public (și există structuri care să se ocupe cu astfel de lucruri, cum zic ei, de operațiuni secrete), care conțineau cifre „statistice” mincinoase despre care sînt convins că unii candidați știau dar au acceptat și ei să joace în această dănțuială a minciunii, a escrocheriei, a manipulării antidemocratice, iar „surpriza georgistă” a fost lăsată să se „detoneze” de-abia practic din prima noapte de după alegerile primului tur, așa încât ceilalți candidați și alte personaje și structuri să nu fie forțați să întreprindă de fapt nimic electoral vizavi de „poporistul cel ales”. În această așa-zisă campanie, care numai electorală și democratică nu a fost, a fost o coordonare permanentă ocultă și practic de putere care descalifică total din punct de vedere moral și politic așa-zisa „campanie” și pe foarte mulți dintre participanți, profund nesimțiți, de cea mai joasă speță, la această panaramă sinistră, aproape „apocaliptică”.

Thread Tools
Moduri de afișare