Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.02.2025, 01:31:34
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Îmi displace termenul de elită,

2 Dar chiar și așa puțini deci inofensivi sunt luați la legitimare, cine știe poate se descoperă ceva prin sacoșele lor.
Asa este atunci este un trompetist al miliardarilor, porta-voce.

2. Cu asta sunt de acord. Sa nu incurcam borcanele. Vrei ca lumea sa protesteze in siguranta, pasnic si fara prostii.
Stii foarte bine de ce trebuiesc verificate pina si steagurile.
Aici nu exista dubii , este Ne-negociabil
Vechi 22.02.2025, 01:39:33
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Asa este atunci este un trompetist al miliardarilor, porta-voce.

2. Cu asta sunt de acord. Sa nu incurcam borcanele. Vrei ca lumea sa protesteze in siguranta, pasnic si fara prostii.
Stii foarte bine de ce trebuiesc verificate pina si steagurile.
Aici nu exista dubii , este Ne-negociabil
Eu văd o acțiune mult mai amplă cu mai multe ramificații, odată să-i intimideze pe protestatari - nu protestați că aveți probleme cu legea și deci să spargă protestul.
A doua oară să-i fișeze pe cei din piață să-i bage într-o bază de date de susținători activi, să devină toți urmăriți probabil.
A treia situație e să facă un circ mediatic din ce s-ar găsi pe la protestatari, o simplă unealtă multifuncțională de camping ar fi armă albă în presă, banii mai mulți în cash, lei sau euro i-ar face iarăși suspecți.
A patra situație e că ar putea planta probe pe la oameni ca să aibă motiv de intervenție, mă aștept de la astfel de nemernici la orice.

Tot de la ei chemau liderii galeriilor ca să spargă proteste în August 2018.
Vechi 24.02.2025, 14:10:10
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Implicit

Citat:
Călin Georgescu a fost sâmbătă dimineață în Piața Constituției, unde s-a întâlnit cu miile de susținători adunați la evenimentul de strângere de semnături.

Candidatul independent la prezidențiale a fost întrebat cum comentează spusele lui Diaconescu despre o eventuală „Ialta 2”.

„Cine este Cristian Diaconescu? Nu am auzit de el”, a răspuns Georgescu.

Pe 20 februarie, Cristian Diaconescu a afirmat la Antena 3 că are informații despre negocierile ruso-americane de la Riad, unde Federația Rusă ar fi cerut retragerea trupelor SUA din România!

„Cine este Cristian Diaconescu?”. Este răspunsul lui Călin Georgescu, întrebat despre afirmațiile recente ale șefului Cancelariei prezidențiale.
Ii raspund io virusului trufash CG-Smith gonflat in alegeri de deepseek.

Cristian Diaconescu e NEO!!! asa ca... ai pus-o!!!

Cica CG-Smith nu-l stie, de parca ar fi mort...
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Reply With Quote
Vechi 24.02.2025, 14:27:09
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Ii raspund io virusului trufash CG-Smith gonflat in alegeri de deepseek.

Cristian Diaconescu e NEO!!! asa ca... ai pus-o!!!

Cica CG-Smith nu-l stie, de parca ar fi mort...
Diaconescu nu se știe dacă va candida, fiind consilier prezidențial la Bolojan, oricum a făcut cel puțin o imprudență diplomatică referitor la retragerea trupelor din Europa de Est care ar fi fost condiționată la Riad, și care în realitate nu s-a discutat acolo.
Vechi 24.02.2025, 17:52:31
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Diaconescu nu se știe dacă va candida, fiind consilier prezidențial la Bolojan, oricum a făcut cel puțin o imprudență diplomatică referitor la retragerea trupelor din Europa de Est care ar fi fost condiționată la Riad, și care în realitate nu s-a discutat acolo.
Singura "imprudenta" poate a fost faptul ca in discutii nu a fost mentionata clar Romania. Ce este oficial declarat este ca Rusia doreste ca linia/granita de demarcare a influentei occidentului sa fie restabilita conform celei existente in 1994. Deci fara sa fie specificate numele tarilor dar care se inteleg de la sine daca te uiti pe harta ceea ce a facut Diaconescu.
Vechi 24.02.2025, 21:42:34
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Singura "imprudenta" poate a fost faptul ca in discutii nu a fost mentionata clar Romania. Ce este oficial declarat este ca Rusia doreste ca linia/granita de demarcare a influentei occidentului sa fie restabilita conform celei existente in 1994. Deci fara sa fie specificate numele tarilor dar care se inteleg de la sine daca te uiti pe harta ceea ce a facut Diaconescu.
Diaconescu a dat de înțeles că s-ar fi discutat chestiuni despre care nu s-a făcut referire la Riad, de altfel au fost infirmate chiar de ruși, s-or fi discutat de-a lungul timpului din 2014 de când a fost anexată Krimeea, dar nu acum.

Pt un om de rând nu e mare gafă, pt un diplomat implică numele administrației prezidențiale în situații neplăcute, e adevărat că și moderatorul emisiunii a pus întrebarea greșit, vrând poate să scoată un subiect de presă care să țină burtierele.
Vechi 24.02.2025, 21:59:42
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Gigi gafă la Antena 3

Întrebat în direct cât costă campania electorală un independent cu aluzie la costurile 0 declarate de Călin Georgescu, Gigi a deturnat discuția că nu-l va costa nimic fiindcă ar beneficia de timpi de emisie gratis în ideea că va lua din votanții lui Călin Georgescu:

Citat din știre:

Cătălina Porumbel, ANTENA 3 CNN: „Domnule Becali, dumneavoastră ați mai candidat la alegerile prezidențiale din România și vreau să vă întreb cât costă o campanie prezidențială independentă, cât costă?”

Gigi Becali: „Da’ nu... păi da...”

Cătălina Porumbel, ANTENA 3 CNN: „Atunci aveați partidul PNG, Noua Generație, dacă-mi aduc bine aminte...”

Gigi Becali: „Păi, da... da’ atunci am candidat să trag partidul, dar acum candidez să câștig, dacă candidez! Atunci eu știam că nu câștig... acuma pe mine o să mă coste 0 lei și știi de ce?

Mă sună Porumbel, și, dacă de exemplu, o să mă susțină și Gâdea... că Gâdea vreau diseară să dea tot ce am vorbit cu tine, să dea din nou Gâdea, dacă vreți să terminăm cu Georgescu...”

Cătălina Porumbel, ANTENA 3 CNN: „Domnule Becali, noi nu facem campanie pentru candidații la președinție...”

Gigi Becali: „Păi, cum nu faceți, nu faceți... păi nu mi-ați spus să vă scap de el? Nu mi-ai spus înainte «scăpați-ne de nebun»? Nu mi-ai spus așa?”

Cătălina Porumbel, ANTENA 3 CNN: „Domnule Becali... cât costă o candidatută de independent la președinție? (dialog strict autentic la ANTENA 3 CNN)

Thread Tools
Moduri de afișare