![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă reușește și acum să ajungă în T2 ce o să mai comentezi, vorbești de parcă este votat de clone, boți, inteligență artificială. Influencerii care fac denigrare anti Georgescu sau cei care fac propagandă pro PNL,USR,PSD au voie, cu ce sunt mai breji, nu sunt aceleași tactici de ce e dublă măsură ? Dacă Zmentă îl înjură cu orice ocazie și face propagandă anti-suveranism nu e tot un propagandist, pe el nu-l invită la secție să poarte o discuție ? Ai voie să faci propagandă pe rețele de socializare dar anti-aur și Georgescu, ceea ce e tiranie deja, în mod normal nu avea ce căuta politica pe facebook, tiktok și chiar și protestele de când începeau să fie confiscate politic trebuiau oprite respectivele pagini.
|
||||
|
||||
![]()
Un clip despre incredintarile domnului Călin:
https://files.fm/f/szz53tredk "Cerul si pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece!" - zice Domnul Isus Domnul Calin nu știe că Dumnezeu a inspirat Biblia si ca ea nu poate fi desființată de nimeni. Creștinii știu! Și nu se joaca cu asta! Omul spune clar: - N-AM NICI O TREABA cu Biblia ! - Dumnezeu (Cel ce a inspirat Scriptura) este DIABOLIC, PERVERS și CRIMINAL !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Domnul Călin face una dintre cele mai mari erezii sincretice posibile. Se folosește intens și de numele Arhanghelului Mihail care a alungat pe Demoni din Rai, pentru a-si justifica sincretismul în actiuni.
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=dtWEBqEy80A Am văzut că despre Simion circula un clipuleț că ar fi zis el că e mai tare decât Dumnezeu șamd, nu intenționa să zică asta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este o conditie impusa. Inainte de de a te inscrie pe lista trebuie sa vizionezi videoul explicativ, care practiv te intreaba daca esti sigur ca poti candida in conditiile expuse acolo. Ca daca nu, la revedere, apuca-te de altceva! Iar tu stii foarte bine treaba asta, dar te faci ca ploua.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
I-am răspuns colegului Abell mă gândeam că el știe mai bine contextul acelui discurs, eu nu consider că e chiar predică și că oricine vorbește de la amvon la neoprotestanți predică. E nevoie de o anumită exegeză și har predicatorial.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu i-ai raspuns lui Abel, dar in fata noastra a tuturor. Suntm ca intr-un cerc comunitar. Ca urmare trebuie sa te astepti la raspunsuri si din partea altora.:))
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În rest, cat timp e public, se poate sa vina și celalalt "vecin" *membru* al acestui forum sa răspundă :))
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|