Citat:
În prealabil postat de David_1859
Cred că te neliniștești mai mult decât trebuie. Deocamdată, în ciuda faptului că i se oferă tribună publică și destul de lipsită de critică, de o polemică rațională, deși parcursul politic îi este extrem de dubios, cu mari probleme și semne de întrebare, totuși faptele nu o creditează ca fiind o reprezentantă autentică a unor astfel de curente de gândire, mai degrabă, cel puțin până acum, pare mai apropiată de stilul șarlatanesc, impostor al lui Simion și al AURului. Deocamdată nu poate fi considerată o reprezentantă a unui curent de gândire critic eurosceptic, anti-UE și așa mai departe. Deocamdată pare la nivelul de aruncat cu vorbe pentru anumite categorii pe care ea le consideră „fraieri”, dar nu pentru a face ceva în realitate împotriva neocolonialismului vest-/central-european, ci doar pentru a vinde iluzii unor „fraieri” de care să se folosească „politic” și de care s-ar descotorosi „oricând” și fără niciun „drept de apel”, ba dacă ar insista să li se dea socoteli, s-ar putea și să le facă plângeri, că ea are o „manie” a plângerilor judiciare și n-ar fi de exclus nici ipoteza protecției oculte de care ar putea dispune, că totuși cred că e ceva mai rar să vezi pe cineva că ar avea peste 85 de dosare penale / civile depuse împotrivă-i și să constați că de fapt mai nimeni nu îi face mai nimic.
|
Da, poate ca uneori sunt mai "stresat asa", dar intr-un sens constructiv oricum.
Treaba aia cu 85 de dosare e și mai și, nu am ce sa zic aici. Mama ei a fost la Templieri, ordin masonic cum ar fi acum.
Și, din câte știu Templierii au fost acuzați de slujirea lui Baphomet, un Demon. Pana și Eliphas Levi a documentat asta intr-o carte de asa. Deci, cam clar de unde vine protecția dacă e sa facem niște legături :)