![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Da, nu ma refeream la ANPC :) Ideea e ca profita de pe urma suferințelor unor oameni când promite ca acea cheie vindeca boli incurabile, cum ar fi cancerul, iar comentariile gen "Am câștigat de 5 ori la rând la loto după ce am cumpărat Cheia ezoterică" sunt clar postate de ea cu un alt cont in încercarea de a vinde mai multe. Dar da, nu prea ai ce sa faci, poate un report la Tic Tok, dar nu cred sa se rezolve ceva. |
|
|
|||
|
|||
|
Toate talismanele astea sunt praful de pe toba, zero, comparate cu sistemul gigant, nu de sanatate, ci de ingropare a sanatatii cum il numesc oamenii destepti,
unde doctorii moderni nu ne vor sanatosi ci clienti permanenti service-uitzi storsi de bani, transformati in carpe de sters pe jos!
Revelația monumentală oferita nouă RECENT de Dumnezeu drept dovadă a revărsării DUHULUI SFÂNT: Poveștile despre Baba Yaga , Hansel și Gretel, Scufița Roșie, vampirii șamd nu numai ca sunt reale și DOVEDITE ci se și derulează de sute și mii de ani pe Pământ. SĂ LUĂM AMINTE…ca negreșit vor urma altele! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Și când eu credeam ca le-am văzut pe toate... smh
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|
|||
|
|||
|
Da, n-am nimic împotriva cheii respective. Si eu am cumpărat una, dar de pe un alt site unde scria clar exact asta, ca nu face minuni, e doar un obiect fizic care sa te aducă spiritual mai aproape de Dumnezeu in rugăciune, similar unei iconice. Nu e problema ca vinde un obiect, ca pana la urma, prost e ăla care da, nu ăla care cere. Felul cum pui problema e deficitar, sa promiti ca te vindeci de cancer si alte porcarii...
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Asa ca, sistemul nostru de sănătate, în ciuda carentelor pe care le are, este de 1000Ś mai bun decat ce se întâmplă in State
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Revelația monumentală oferita nouă RECENT de Dumnezeu drept dovadă a revărsării DUHULUI SFÂNT: Poveștile despre Baba Yaga , Hansel și Gretel, Scufița Roșie, vampirii șamd nu numai ca sunt reale și DOVEDITE ci se și derulează de sute și mii de ani pe Pământ. SĂ LUĂM AMINTE…ca negreșit vor urma altele! |
|
|