![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astea-s clar oase aruncate prostimii din galerii pentru a masca dezastrul care vine.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Interesant e de ce vrea sistemul distrugerea satelor și orașelor mici și medii, pentru că în urbanul mare și în localitățile dormitor urbanului mare ești mai ușor de spălat pe creier cu false valori civice, cu o falsă luptă anti-încălzire globală șamd.
Se corelează votul pentru Nicușor Dan și în general cu progresismul deșențat cu urbanul mare - aici e ultimul teren de bătaie al satanei pe sufletul omului, după ce satul l-a distrus prin avort.
|
|||
|
|||
![]()
Rareș Bogdan susține suveranismul AUR și șterge pe jos cu Maia Sandu după tradarea PNL: ”Bolojan are pe dracu' influență. FEMEIA L-A SUNAT PE MACRON și i-a spus: Lasă-l domn’e pe ăla, pe Crin Antonescu, noi îl votăm pe Nicușor Dan!”
„Abia aștept să mă întâlnesc faț în față cu Maia Sandu și cu Igor Grosu și să le bat obrazul pentru că în timp ce noi i-am sprijint în toate modurile, l-au mințit pe Bolojan. Am crezut că Bolojan are influență. Bolojan are pe dracu' influență! Au promis că ne vor sprijini în alegeri, iar Nicușor Dan a luat 53% iar Crin Antonescu 27%. Maia Sandu ne-a spus în față ceva și apoi a dat voturile lui Nicușor Dan. FEMEIA L-A SUNAT PE MACRON și i-a spus: Lasă-l domn’e pe ăla, pe Crin Antonescu, ce treabă are Crin Antonescu, noi îl votăm pe Nicușor Dan””, a acuzat Rareș Bogdan. El a mai afirmat că este momentul ca PNL să intre în Opoziție: „Dacă cumva câștigă Simion, suveraniștii trebuie lăsați să guverneze România”, a spus Rareș Bogdan. Europarlamentarul a mai fost întrebat cum se vede de la Bruxelles ceea ce se întâmplă în aceste momente în România. „Vă spun o chestiune în exclusivitate, că mi-a crăpat obrazul de rușine. O doamnă foarte importantă pentru PNRR, cea care supervizează PNRR-ul în România, mi-a spus „domnul Bogdan, mai aveți de gând, voi românii, să mințiți? Domnul Boloș ne minte, domnul Ciolacu ne minte, domnul care a fost înainte ministrul Finanțelor ne-a mințit? Nu le puteți spune oamenilor acestora să nu ne mai mintă cu PNRR? Pentru că sunteți rușinea Europei, pe ultimele locuri”, a răspuns Bogdan.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Tu chiar crezi ca romanii mentionati mint ca le place lor sa minta autoritatile PNRR,..asa ca o dereglare mintala? Poate au facut-o de nevoie strategica in favoarea TA, A NOASTRA a tuturor? La asta oare te-ai gandit, ca unele batalii se castiga strategic prin pacalirea celuilalt, numai Dumnezeu stie! Iar Bogdan asta sigur stie motivul "mintirii" dar se face ca ploua, merge pe burta...Deci sa ne lase cu minciunile. Las ca vedem in continuare cum nu vor mai mintii cei care vor castiga Cotroceniul si dupa aia mai vorbim.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Văd că și Boc e critic la adresa lui deși cam pute a aranjament rezultatul din județul Cluj unde împărățesc PNL la CJ și Primărie. https://www.activenews.ro/stiri/Emil...a-VIDEO-196981
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 07.05.2025 at 00:20:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Cristoiu despre deprecierea speculativă a leului:
https://www.activenews.ro/opinii/Ion...erviciu-197040 Crin Antonescu NU VOTEAZĂ CU Nicușor Dan și dinamitează Coaliția “M**e PSD” care vrea să “salveze” țara cot la cot cu Băsescu și Pleșu: ”Am dreptul să nu fiu luat în turmă de SECURISTOIZI ca dl. NICUȘOR, new entry” Marian Munteanu remarcă o declarație a dlui Crin Antonescu „care indică un lucru clar: NU îl va vota în niciun caz pe dl Nicușor Dan”. Trebuie să notăm și faptul că Crin Antonescu a fost furat de voturi din propriul partid - a se vedea cazul Cluj -, în favoarea candidatului progresist-legebetist Nicușor Dan. Iată declarația fostului candidat prezidențial Crin Antonescu urmată de Opiniile lui Ion Cristoiu: 2. Da, dragii mei, nici nu știm câți suntem. Dar știm CINE suntem. Cu voi vreau să vorbesc de acum înainte. Cu voi, care înțelegeți că rămânem aceiași, oricine ar fi președinte și oricât ar răstălmăci propagandele adevărul. Adevărul… Adevărul lor se schimbă repede. Dacă voturile PSD veneau spre mine, însemnau stagnare și "sistem”. Dacă ar merge la dl. Dan, ar fi bune, ar fi stabilitate și mobilizare întru "salvarea țării”. Dacă trebuie să mai "salvăm” țara, încă o dată (a câta?), cot la cot cu Băsescu, cu Pleșu, cu "m**e PSD” în primul tur și cu "săriți PSD” în turul 2, o salvăm. 3. Azi, în deplină liniște sufletească, aleg liber. Am plecat 10 ani, n-am cerut și n-am luat nimic de la "sistem”. Am venit când mi s-a spus că ar fi nevoie de mine. Chiar era. Oamenii au crezut altfel. Respect. Dar am dreptul să nu fiu luat în turmă pentru o nouă "salvare” a țării. Între demagogi de joasă speță care urmează să distrugă România mea și securistoizii (aceiași + dl. Nicușor, new entry) care – ajutați la "hei-rup” de atâția oameni de bună credință – o distrug de 20 de ani, am propria mea alegere. Dar e a mea. Nu mă luați voi cu arcanul mobilizării generale..
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 09.05.2025 at 09:07:56. |
|