![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
A afirma că este un SINGUR DUMNEZEU,și anume YHWH,nu înseamnă a îl nega pe Hristos!
Marcu 12:29 VDC [29] Isus i-a răspuns: „Cea dintâi este aceasta: ‘Ascultă, Israele! Domnul Dumnezeul nostru este un singur Domn’ Chiar Iisus a spus acest ADEVĂR! Citând din Vechiul Testament: Deuteronomul 6:4 VDC [4] Ascultă, Israele! Domnul Dumnezeul nostru este singurul Domn. Acesta este Shema ISRAEL, adică marturisirea de credință. Monoteismul pur biblic și cel a revelației originale. Iisus Hristos este Fiul și Mărturisitorul lui YHWH! In continuare se menționează din nou cine este SINGURUL DUMNEZEU ADEVĂRAT,iar Iisus este tocmai trimis pentru a-L mărturisi. Ioan 17:3 VDC [3] Și viața veșnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, SINGURUL DUMNEZEU ADEVĂRAT, și pe Isus Hristos, pe care L-ai trimis Tu. Iar rolul lui Iisus este de a face cunoscut NUMELE LUI DUMNEZEU/ HASHEM, tuturor! Ioan 17:25-26 VDC [25] Neprihănitule Tată, lumea nu Te-a cunoscut, dar Eu Te-am cunoscut și aceștia au cunoscut că Tu M-ai trimis. [26] Eu le-am făcut cunoscut NUMELE TĂU și li-L voi mai face cunoscut, pentru ca dragostea cu care M-ai iubit Tu să fie în ei și Eu să fiu în ei.”
|
|||
|
|||
![]()
Important din ce ai zis este daca in final consideri ca Fiul este egal cu Tatal , cu exceptia nasterii : Unul e nascut celalalt nascator. Indiferent ce denumiri si roluri folosesti ,daca nu il consideri pe Fiul egal cu Tatal in dumnezeire, atunci nu il jignesti doar pe Dumnezeu ci si pe propriul tau copil daca ai.
|
|