Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.08.2025, 23:45:27
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Dacă e așa cum zici tu că se știa, nu mai murea nimeni, oricum pica, eu mă refer la politica de la vârf, nu la tot felul de consilieri locali și județeni.

Dar chiar și așa dacă 100.000 de oameni sunt implicați în combinații din 23 milioane, sau chiar până la un milion, tot sunt minoritare sforarii, șmecherii șamd.

Eu nu mă identific în pătura de escroci, nu umblu cu pungășerii, cu aranjamente și alte cotețării.
Boss, minoritatea aia de 100 000 DETIN NARATIVUL, si prin asta puterea ABSOLUTA de decizie asupra majoritatii care tremurau dupa perdelute incuiati in case de frica celor suiti in macarale si pe blocuri...ai uitat?
Vechi 10.08.2025, 23:58:17
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Boss, minoritatea aia de 100 000 DETIN NARATIVUL, si prin asta puterea ABSOLUTA de decizie asupra majoritatii care tremurau dupa perdelute incuiati in case de frica celor suiti in macarale si pe blocuri...ai uitat?
Nu erau 100.000 în 90, de altfel s-au făcut gafe peste gafe la loviluție și la mineriadă, văd că singura soluție reală în 1989 era să nu se iasă în stradă că oricum regimul pica după 1992 când URSS a desființat regimul comunist.

Ce au fost în 90 au fost anumiți profitori care s-au instalat pe scaunul prefecturilor și nu au mai plecat de acolo până nu a venit telefonul de la București, dar și așa eu nu cred că un om sănătos și cu judecată, văzând unde s-a ajuns după 35 de ani cu mintea de acum s-ar mai fi hazardat să moară, să fie schilodit, arestat, torturat să rămână cu diferite sechele, să vadă tineri murind, militari murind, medici murind, civili murind și să aibă mâinile pătate de o crimă ritualică săvârșită în ajunul Nașterii Domnului.

Cred că toți s-au prins că ar fi putut pica pașnic regimul Ceaușescu prin negocieri și poate la pachet scăpam și de Iliescu și Ceaușescu ar fi negociat direct cu regele Mihai tranziția de putere, având anumite garanții de securitate și de beneficii personale, cum oricum au avut mizerabili ca Iliescu, Petrov, sau Emile Constantinescu et co.

Last edited by Iorest; 11.08.2025 at 00:00:56.
Reply With Quote
Vechi 11.08.2025, 10:22:18
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu erau 100.000 în 90, de altfel s-au făcut gafe peste gafe la loviluție și la mineriadă, văd că singura soluție reală în 1989 era să nu se iasă în stradă că oricum regimul pica după 1992 când URSS a desființat regimul comunist.

Ce au fost în 90 au fost anumiți profitori care s-au instalat pe scaunul prefecturilor și nu au mai plecat de acolo până nu a venit telefonul de la București, dar și așa eu nu cred că un om sănătos și cu judecată, văzând unde s-a ajuns după 35 de ani cu mintea de acum s-ar mai fi hazardat să moară, să fie schilodit, arestat, torturat să rămână cu diferite sechele, să vadă tineri murind, militari murind, medici murind, civili murind și să aibă mâinile pătate de o crimă ritualică săvârșită în ajunul Nașterii Domnului.

Cred că toți s-au prins că ar fi putut pica pașnic regimul Ceaușescu prin negocieri și poate la pachet scăpam și de Iliescu și Ceaușescu ar fi negociat direct cu regele Mihai tranziția de putere, având anumite garanții de securitate și de beneficii personale, cum oricum au avut mizerabili ca Iliescu, Petrov, sau Emile Constantinescu et co.
“Pei da!”:)
Ți-am mai spus…
Toți vecinii noștri , președinți din jurul României, au demisionat și au fost ca Iliescu, au murit liniștiți în patul lor înconjurați de familii.

Ne-a Nicu în schimb a fost prea căpos, apucat de streche, paranoic.
A fost o țeapă asumată de el.

Ar fi fost distractiv să fi cerut azil în Iran și să și scrie memoriile REALE:))
Vechi 11.08.2025, 10:43:35
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
“Pei da!”:)
Ți-am mai spus…
Toți vecinii noștri , președinți din jurul României, au demisionat și au fost ca Iliescu, au murit liniștiți în patul lor înconjurați de familii.

Ne-a Nicu în schimb a fost prea căpos, apucat de streche, paranoic.
A fost o țeapă asumată de el.

Ar fi fost distractiv să fi cerut azil în Iran și să și scrie memoriile REALE:))
Poate la început era doar o fază, era în negare, nu credea că lumea se schimbă, cine știe ce a vorbit cu alți președinți de state care făceau parte din Pactul de la Varșovia.

După își dădea seama că situația se schimbă, și că are o vârstă și ar fi renunțat sfătuit și de alți apropiați, pe el l-a tras în jos și soția, sau ar fi putut fi arestat cum a fost când a plecat cu elicopterul, momente de astea se tot iveau.

Sunt convins că nu trebuiau să moară civili și nici militari ca să se schimbe regimul în Ro, după ce toate statele ar fi trecut la economie de piață.
Vechi 11.08.2025, 13:35:54
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Poate la început era doar o fază, era în negare, nu credea că lumea se schimbă, cine știe ce a vorbit cu alți președinți de state care făceau parte din Pactul de la Varșovia.

După își dădea seama că situația se schimbă, și că are o vârstă și ar fi renunțat sfătuit și de alți apropiați, pe el l-a tras în jos și soția, sau ar fi putut fi arestat cum a fost când a plecat cu elicopterul, momente de astea se tot iveau.

Sunt convins că nu trebuiau să moară civili și nici militari ca să se schimbe regimul în Ro, după ce toate statele ar fi trecut la economie de piață.
Bineînțeles ca înțelegerea cu Gorbaciov era pentru o tranziție pașnică către capitalism romanesc de cumetrie nu măcel ca la nebuni.
La noi ca nicăieri în lume, poate doar în triburile Zulu africane, dementa totală la schimbarea regimului. Caposenie cu paranoia combinată cu crize de isterie a analfabetei de nevastă-sa, Leana, țărancă fudulă înnebunită să țină cu dinții de palatul din Primăverii.

Oricum toată istoria asta a fost o lecție de neuitat pentru noi toți!

Last edited by cozia; 11.08.2025 at 13:38:58.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2025, 10:45:35
cozia cozia is offline
Senior Member

Implicit

https://youtu.be/zOmZkc0EsOU?si=vhOJmerGcxR3GRd4
O prezentare interesantă și amuzantă în același timp.
Oare de ce continuă să se manifeste fenomenul acesta din Republica Moldova prezentat de doamna profesoară?
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare