![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
E vorba de munca pentru un patron/ corporatie .
Inteleg ca tu zici ca munca aceasta e de evitat , si ca asta e atitduinea sanatoasa. Dar nu toti pot face asta, unii se pot implica mai mult decat cei care au simtul autoconservarii bine dezvoiltat . Stiu ca e greu de inteles pentru cineva care nu sufera de asta. De exemplu mie imi place ce fac ,e un domeniu interesant , si de multe ori depasesc masura. Citat:
Nu cred ca bogatii se folosesc cu viclenie,asa e de cand lumea: unii sunt bogati si dau altora mai saraci de lucru. Si stapanul in general e respectat in evanghelie, caci preinchipuie pe Tatal . Pacatul dependentei insa e real , caci sacrifici din timpul tau liber, te epuizezi, iti pui singur presiune. E o patima lumeasca la fel ca multe altele ,care ne ocupa sufletul si nu ne lasa liberi. Dar ca si pacat e mai greu de formulat, ca nu e un pacat sa muncesti. Aceasta era intrebarea mea, ce fel de pacat fac? (in afara de cel al prostiei asa cum considera cei sanatosi :) ) Adica cum pot sa muncesc eu sa il imbogatesc pe altul ,si sa mai pun si pasiune in asta zic ei.... Nu e chiar o gluma cu dependentele astea 'prostesti' caci noua ni se par foarte usoare, aproape niste 'glume' ,dar pentru altii sunt adevarate pietre de moara. De exemplu ce e mai stupid decat sa stai in casa sa te joci non-stop pe un ecran ,lipsindu-te de atatea bucurii? Dar uite ca sunt multi care fac asta , aceasta e important pentru ei,unii isi dau seama ca gresesc, unii nu, si trebuie tratati cu toata seriozitatea. Last edited by iustin_dumitru; 26.08.2025 at 00:05:28. |
|