![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
Am sa postez și eu tot de la Tronos o colinda foarte frumoasa.
Crăciun Fericit, forum :) https://youtu.be/4OlMwNJm7zk?si=VQX29rytTCHvRps1
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|
|||
|
|||
|
O să revin la un subiect care mi se pare insuficient studiat și pus în valoare - colindele la români,
A revenit live-ul Doxologia care a scris istorie în ultimii 5-10 ani, 24/h de emisie gratuită de colinde: ⭕ Colinde LIVE 24/24: Bucuria Crăciunului, pe Radio Doxologia Mulțumiri ostenitorilor care s-au gândit să dea live-ul, din păcate nu se găsesc albumele să le cumpăr de ex Paula Seling și Schitul Vovidenia când au înregistrat colindele. Am doar CD-ul corului Byzantion, iar în multe mașini nu mai exista CD-player doar port de USB. Se pare că live-ul cu colinde începe pe Doxologia de pe 21 noiembrie deci de la Vovidenie - Intrarea în Biserică a Maicii Domnului, mi se pare un aspect interesant.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 26.11.2025 at 02:49:55. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cat despre USB, da, asa cum si la calculatoare nu mai merge atata cu CD-ul / DVD-ul, ci avem nevoie de USB acum, asa este si la mașină. Dar nu-i bai ca am găsit acest site pentru a descarca colinde Românești, echivalentul a 100 de colinde românești pe care le poți pune pe USB si ulterior sa le redai folosind USB-ul la masina. Nota: fișierele sunt oferite doar pentru utilizare personala si NU comerciala, drepturile de autor trebuie păstrate prin nevinderea fișierelor Acesta este site-ul: https://ze.md/colinde/
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|