Citat:
În prealabil postat de Iorest
Șeful ANPC: Suntem bătaia de joc a importatorilor de citrice. Lămâile și portocalele din România sunt furaj animalier
Paul Anghel, director general în Direcția Generală Control și Supraveghere Piață din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) atrage atenția că lǎmâile sub 45 mm diametru și portocalele sub 60 mm diametru sunt considerate furaj animalier, în orice țară civilizată, iar în multe hiper/super marketuri sunt oferite consumatorilor și prezentate ca fiind toate CALITATEA I.
Anghel consideră că suntem bătaia de joc a importatorilor de citrice dar și al achizitorilor din marketuri.
Românilor li se oferă lămâi și portocale otrivite pentru vite și porci
.
|
Prima oara aud de acest tip de sortare. EU unul cred ca tine de textura interioara si gust indiferent de marime.
Respectivul cred ca vorbeste in necunostinta de ce fel de gunoaie citrice se vand pe pietele externe. efectiv o mare parte din ele sunt niste mizerii uscate in interior.