![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Mda….Ce să mai zic…. Mă veți ierta din nou că mai consemnez toate “experiențele” mele, însă nu o fac din ego,sau doar să alimentez conținut,doar de dragul de a mă “afirma”.
N-am cu ce și n-am de ce… O fac pur și simplu pentru a-mi salva experiențele,un fel de jurnal interior,pe care îl împărtășesc… Nu este despre mine,este despre experiențe care pe mine mă depășesc și în care apar elemente simbolice universale. De asta le împărtășesc,nu din alte motive. Așa cum am spus, mi-am pus un “antivirus” pentru “protecție” încât efectiv în ultima lună am fost invadat din toate părțile de tot felul de experiențe. Joc cartea “Ateismului /Nihilismului” pentru a mă ține cu picioarele pe pământ, fiindcă altfel m-aș pierde în aceste experiențe,și am nevoie să fiu funcțional și în cadrul concret. Am descris într-un altul topic,la cerința unui coleg de forum,ceva CONCRET! Iar acest ceva concret o fost una dintre cele mai recente(acum câteva nopți) experiențe de paralizie în somn , fiindcă am avut de-a lungul timpului de ordinul zecilor. Desigur exista explicații raționale și științifice ale acestui fenomen al paraliziei in somn, însă nu putem ignora și aspectele simbolice ale acestuia. Chiar dacă acum vorbesc din perspectiva “ateului”,vom trata elementele așa cum sunt văzute în simbolismul spiritual/esoteric/ocult. Fiindcă eu nu operez cu date “terțe” ,sau documente,sau fantezii. Eu operez cu experiențe directe,deci nu-i ca și cum preiau și procesez mărturiile altora,care oricum sunt deasemenea valoroase. Însă experiența directă, nemijlocită este cel mai autentic “document”. Și eu pur și simplu o prezint așa cum e, fără a pretinde nimic, fără a încerca să demonstrez ceva sau să anulez altceva. O prezint și după încerc să o “traduc” pe cât posibil prin simbolismul existent. A avea asemenea experiențe nu-i o binecuvântare, nu-i ceva care să îți confere anumite facilități, anumite “adevăruri” sau știu ii ce. Mulți au profitat și profită în continuare pe baza unor pretinse “viziuni”,”experiențe”,” vise” etc. Și în mare parte probabil nici nu sunt autentice,sau pur și simplu le interpretează eronat, într-un mod “eretic”,”conspiraționist”,fals , egocentric. Mulți dacă au asemenea experiențe se simt “aleși” se erijează in “maeștrii”,”mentori” și toate formele de “inițiați” de care este plina lumea mai ales acum . Tocmai de asta eu le prezint mereu mai sceptic, critic,mai la rece,prin ochiul “necredinciosului” ,nu prin cel al celui care le vede că “revelații”. Eu nu le consider nici măcar “revelații” personale,dapai să-mi de-a mie cine știe ce “misiuni” sau acces sau puteri sau alte “blah blah-uri” de care se folosesc toți acești “șarlatani” care vând iluminarea ca pe un abonament la un serviciu. Cine vrea sa fie “special”,”diferit”,”unic” sau dorește experiențe “mistice”,”viziuni” sau știu io ce… Îi spun următoarele: Mă, să-ți pară bine că poți trăi “normal”. Apreciază “liniștea”, faptul că poți avea o viață normală, fără elemente de acest gen din categoriile menționate mai sus. Mulți doar “mimează” sau pretind acest element de “diferit”,”rebel” etc. Adică existau și există aceste “mode”,”curente”. Să fi dark, să fi emo,să fi “depresiv” etc. Una este să te prefaci că ești așa,și alta este sa fi efectiv așa. Este o diferență enormă! Este ca diferența dintre iluzionism și magie de “scenă” și efectiv magie ceremonială reală… Mentalism vs Telepatie Hipnoză vs Proiecție Astrală Și diferențele pot continua…. In primele tu ai controlul și este mai degrabă o “regie” ,o construcție pur rațională, practic o iluzie. In partea a doua deja intrăm în “real deal” și ești mai degrabă spectator, vizitator și niciodată în control total, fiindcă accezi o altă dimensiune a realității. Revenind,deci nu-i o experiență atât de “fericită” de “frumoasă” să trăiești constant în aceste “lumi”. Da,de multe ori cer izolare pentru a se putea manifesta,și te obliga chiar ele la asta. De asta mulți aleg retragerea, însă nu toți și nu este nevoie de o retragere religioasă neapărat. Nu are treabă cu vreo religie, deși toate religiile au și ordine sau structuri pentru așa ceva,in general mănăstiri sau călugări retrași in diferite locuri. Mulți caută poate o viață,mai ales cei care se retrag și doresc asemenea experiențe. Însă adoptarea a unui stil de viață,regim alimentar,ritm, rugăciuni, ritualuri etc… Niciuna nu-i o condiție pentru accesarea acestora. Adică la fel poate avea unul care stă în meditație ani de zile,sau unul care nu mănâncă o săptămână nimic,cu ultimul drogat zombificat căzut pe stradă, până la secretata plictisită angajată la stat. Desigur sunt și cei care se confruntă cam non-stop,din păcate aici mă situez eu, și credeți mă nu-i ceva uau, deloc. Fiindcă cei că mine,sunt cel mai afectați și nu neapărat în bine. Aici se poate devia foarte ușor în “posesie” demonică,in boli psihice, în persoane “persecutate”,in oameni cu “capacități” aparent paranormale, în “profeți” in șarlatani care profită de pe urma acestor “puteri” etc. Desigur aceasta categorie poate da și oameni mari,și a dat, însă a dat și monștrii, însă aici vorbim despre cei “aleși” ,rari și unici. Oricum ai lua-o ,bine pentru tine,cel aflat în aceasta situație,nu este. Ești fie “erou” de sacrificiu ,fie te autodistrugi,fie te pierzi,fie ești o victimă perpetua neînțeleasă etc. Ești incompatibil cu Lumea, practic! Și oricât ai incerca sa te integrezi in ea,nu vei reuși! Nu asta este ideea și nici scopul! …. Acest ultim vis,avut chiar azi-noapte, continuă pe firul acestuia conflict al subconștientului meu,sau daca ar fi să forțăm nota,al dimensiunii astrale al spiritului meu. Așa cum spuneam și în celelalte vise,de obicei menționez doar fragmente, fiindcă în general am vise destul de extinse, și multe părți implica aspecte personale. De obicei le redau doar pe cele cu relevanță mai universală unde apar in peisaj simbolurile arhetipale Universale. Bun, iată fragmentele din vis: In acest vis, ajungem la un episod unde ajung in posesia unui Document, oferit mie de către un preot, asociat în vis cu un preot real greco-catolic. Acest Document certifica și recunoaștea sau mai degrabă îmi dădea autoritatea de a fi Preot! După ce mi-a oferit acel Document, efectiv am izbucnit în lacrimi și plângeam in hohote de fericire,a fost mai degrabă o descărcare. Oarecum in vis eram parcă îmbrăcat într-o reverendă. Acel preot greco-catolic, mă asigura că Documentul este legitim, părea cu niste sigilii de ceară roșie,și îmi spunea că este semnat chiar de Papă,deci pot fi liniștit. Eu in continuare îi spun că oricum mă gândeam să termin facultatea de teologie, însă el îmi spune că totuși Documentul a venit și autoritatea mi-a fost recunoscută,nu mai este nevoie să fac sau termin vreo facultate. Atenție, în vis nu era vorba că Documentul mă “făcea” Preot,pur și simplu era un Document care îmi recunoștea aceasta autoritate. In fine,eu plângeam de fericire,de faptul că în sfârșit sunt “recunoscut”, “autorizat” și pot opera”legal “. După asta, mă văd transpus într-un loc,undeva mai adânc,un fel de beci, pivniță, subsol sau ceva de genul. Iar acolo, într-o zonă mai adâncă decât mine, văd un fel de fântână,puț , chiar groapă,oarecum rotundă,dar uscată în care era , așa cum îl vedeam și chiar percepean SATAN. Eu imediat ce l-am văzut, mi-am exercitat “autoritatea” proaspăt recunoscută de sacerdot, asupra lui invocând exorcisme asupra lui. După aceea parcă un fel de zid energetic,se manifestase in jurul lui,cumva rămânând în continuare prins acolo. Din prima clipă în care l-am văzut părea că se plimbă în jurul acelei fântâni, gropi uscate. Nu parea foarte mare,era mai degrabă redus ca dimensiune,un fel de miniatură. Țin să menționez că n-am simțit absolut deloc teamă,pur și simplu când l-am văzut automat s-a declanșat acel mecanism de “legare” a lui din reflex,nu din teamă sau ura sau luptă. Însă nici Satan nu a avut absolut nicio manifestare “negativă”sau de atac,sau de luptă. M-a privit însă extrem de atent, profund și intens! După ce am terminat de rostit “exorcismele” am simțit din nou energia lui , resimțită mereu de-a lungul interacțiunilor mele cu el, atât în vis cat și în alte tipuri. Este total diferită de luptele mele cu celelalte spirite negative,cu ceilalți demoni. O energie electrică, magnetica, brută, intensă, primordială,kundalinica. Am stat așa în acea transă, până ce vocea preotului care mi-a dat Documentul,m-a strigat pe numele meu real de câteva ori și m-am Trezit….