|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Exista ipoteza ca Sfantul Stefan cel Mare a fost inmormantat imbracat in rasa monahala. Astept cu nerabdare informatii in acest sens. 
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

trupul lui nu se afla la nicio manastire?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

si eu am auzit despre aceasta ipoteza. de la un preot care slujeste la o biserica ce poarta numele Sfantului Voevod Stefan cel Mare...???
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

eu credeam ca stie o tara intreaga ca la Putna se afla mormantul.mai ales cei de peste prut au o mare veneratie catre acest mare domnitor...de cate ori am fost la putna erau f multi basarabeni...
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Si da, e ingropat la Putna, ma gandeam ca nu exista roman sa nu stie lucrul asta. :))
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Stefan cel Mare si Sfant | georgeval | Generalitati | 80 | 05.07.2013 04:27:54 | 
| Stefan cel Mare si Sfant | marlene | Generalitati | 20 | 02.07.2010 19:48:10 | 
| stefan cel mare si manastirile lui | cosmin95 | Generalitati | 4 | 17.09.2009 00:09:56 | 
| A MURIT MARE STEFAN IORDACHE | iulyaan | Generalitati | 17 | 14.09.2008 22:11:05 | 
|  |