![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare foarte rau ca s-a intamplat asa ceva, tineam mult la ea! Nu stiu ce sa mai fac...
|
|
|||
|
|||
![]()
???:(:( sa va apere Dumnezeu shi s-o odihneasca...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si plateste liturghii pentru ea la biserica, pe durata cat mai lunga. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc! Unde este ea acum?
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa o odihneasca! sa te intareasca Domnul in aceste clipe....dar fi constient ca te vei intalni cu ea pe lumea cealalta...Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
imi pare nespus de rau.Pierderile astea sunt foarte dureroase dar trebuie sa te gandesti intai la ea,nu numai la tine,chiar daca durerea te chinuie.Ea,daca a fost o credincioasa trebuie sa fie intr-un loc plin de pace si dragoste,a scapat de lanturile trupului sau si vietii lumesti.Acolo este mult mai bine insa mintea noastra este limitata si nu putem pricepe asta.Este doar o trecere intr-o alta dimensiune,toi trecem prin ea si este ceva normal.
Dumnezeu s-o odihneasca in pace iar tie sa-ti linisteasca sufletul! |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Chiar credeti ca o voi revedea vreodata?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu siguranta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare rau pentru ca nu am iubit-o pe cat merita. Ea s-a sacrificat o viata...
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta e o pavara grea. Mergi si te spovedeste si fa precum te invata preotul.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit Colombo | Daniel_7 | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 10.07.2011 21:02:21 |
A murit Marin Constantin | dobrin7m | Generalitati | 6 | 03.01.2011 22:28:58 |
A murit mama lui Basescu | Mirela0110 | Generalitati | 14 | 06.10.2010 23:49:01 |
A murit si tataitza meu ,Constantin | elenavioletacocos | Slujba inmormantarii | 11 | 21.05.2009 09:40:29 |
Mama a murit, dar in locul ei a ramas Biblia | BotosRemusEmilian | Generalitati | 0 | 20.04.2008 15:09:35 |
|