![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma refeream la microcipurile care le vor impune oamenilor cu semnul 666 "semnul fiarei" pe mana dreapta sau pe frunte
|
|
|||
|
|||
![]()
poi domnule nu stiu daca nu au si fost de cateva ori in istorie oameni ce au insemnat pe altzi oameni cu astfel de semne ori au indemnat sa se autoinsemne, cred ca au fost si vor mai fi... si va dura si va dura... pana nu ne invatzam minte
|
|
|||
|
|||
![]()
sovidiu,
ce vrei sa spui cu singe plin cu "naniti"si mici robotei ,poate vrei sa ne explici. Si fiindca tot veni vorba ,poate fi ceva intr-o sticla de vin pe care n-am comandat-o ci mi-a fost trimisa ca virgula "cadou". |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca trebuie sa luam in serios profetiile Sfintilor Parinti si mai ales a Bibliei cu privire la semnele sfarsitului lumii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine natura, ea a dat nastere celulei. Legile omului sint diferite din cauza religiilor diferite, cind se vor impaca despre caracterul metaforic ale scrierilor inspirate de geneza, va fi pace.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe cei, care au citit Apocalipsa, ii rog sa nu-mi ia in nume de rau cele de mai sus...dar a trebuit sa ma debarasez de toti" zeii si zmeii"de pana acum... |
|
|||
|
|||
![]()
Basmele despre soare sint metaforice, la fel ca duhurile, cultul lui este inteles astazi. Zeii inchipuiti si faptele lor sint fictive, in relaitate numim altfel lucrurile.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca privesti prin prisma cultului soarelui, toate acestea nu inseamna nimic. Dar pentru noi crestinii inseamna TOTUL. Te rugam sa tii cont si de punctul nostru de vedere, chiar daca tie nu-ti spune nimic. Please!!! Iti urez un Craciun fericit! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credeti ca trebuie sa fie neaparat microcipuri, sau e de ajuns ca omul sa se tatueze, pentru a-si arata apartenenta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La cat e de mare dorinta de imbogatire a multor romani, cred ca aveau succes si cu varianta cu cip din prima incercare, fara prea multe comentarii. Ancah, ai perfecta dreptate in legatura cu tatuajele. Absolut nimic nu ni se mai pare deplasat, deoarece totul se rezuma la "libertatea" omului atat de prost inteleasa de multe ori.Ce daca vor avea si un cip pe langa atatea tatuaje, li se va parea ca sunt "cool". Doamne apara si pazeste pe toata lumea! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Semnele mortii | Ionut27 | Generalitati | 9 | 14.10.2013 18:34:53 |
Semnele sfarsitului | Florin-Ionut | Despre Sfanta Scriptura | 114 | 17.09.2009 06:42:18 |
Semnele propovaduirii. | ClaudiuT | Din Noul Testament | 3 | 09.09.2009 14:01:43 |
|