Citat:
În prealabil postat de christina84
Buna seara,am o rugaminte la dvs daca puteti sa ma ajutati cu predicile parintelui Teofil in format audio si daca aveti si poieziile lui, va multumesc.
O seara buna!
Cristina
|
Deja ai primit mai multe trimiteri spre ceea ce cauti.Ma bucur sa aflu ca mai sint -si inca multi-cei care cauta cuvintul de folos al parintelui Teofil. Are omul acesta un cuvint cum nu l-am intilnit in toata istoria scrisa(pe care ,eu ,am citit-o) ...Am citit multe- evident ca nu destul-carti scrise de catre inaintasii lui,si poate si o parte dintre cele scrise de contemporanii parintelui,oameni imbunatatiti ,insa ,personal il am la suflet pe pr Teofil,si nu preget ,ori de cite ori am ocazia sa-l recomand.Cd-urile cu inregistrari prind,evident bine unui om,dar -parerea mea -nimic nu se compara cu a CITI o carte in care sint redate invataturile sale.Acum se gasesc pe piata -si la ed SOFIA,la magazinul Sofia,de pe linga Fac de Teologie,pe la Sf Ecaterina-cartile domniei sale.Eu le-am procurat -aproape pe toate-acum vreo 5 ani cind se gaseau extrem de greu.Ii multumesc lui Dumnezeu Pt asta!Eram f saraca si financiar si spiritual.Acum sint ceva mai ...avuta.Imi iau ,in fiecare zi ,o portie de CUVINT de FOLOS din cartile lui.Le doresc tuturor crestinilor sa aiba bucuria de a-l intilni ,cel putin asa cum l-am intilnit eu

rin scrierile sale! Toate bune!