|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Doctrina ortodoxa crestina marturiseste: Atat Iisus (care inseamna mantuitor) cat si Hristos (care inseamna uns) se refera la persoana Fiulului (Logosul, Cuvantul) Tatalui intrupat in om. Deci inainte de intrupare nu se poate vorbi de Iisus Hristos decat in chip profetic (in virtutea intruparii ulterioare). | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Tocmai aceasta arata adevarul credintei crestine, impotriva careia lupta tot ce'i minciuna si urat pe lume. Mantuitorul spune despre toate aceste lupte si necazuri in Sfintele Evanghelii. "Vremea pacii este potrivnica Bisericii lui Hristos, caci ii fura martirii." (nu mai stiu autorul) 
				__________________ "Intru aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii fata de altii." (Ioan 13,35) "Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Cand n-o sa mai fim  luptati de diavol inseamna ca nu mai suntem importanti pt el, deci am pierdut ceva din credinta, din calea catre mantuire..
		 | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Numele Lui Iisus Hristos | Sebastiana | Din Noul Testament | 9 | 26.07.2013 22:08:19 | 
| Credinta in Iisus Hristos! | Templier Knight | Despre Biserica Ortodoxa in general | 39 | 24.03.2011 23:16:30 | 
| Handicapati si Iisus Hristos | alecsandru | Generalitati | 18 | 10.12.2009 23:15:15 | 
| Iisus Hristos,apa vietii | 14carol06 | Generalitati | 0 | 06.02.2009 13:47:45 | 
| Iisus Hristos | ancah | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 09.05.2008 22:30:22 | 
|  |