![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Eu cand aud cuvantul crestinism am in minte 2 cuvinte : religia ortodoxa si religia catolica ,care odata au fost una singura ,de asta se si aseamana obiceiurile in mare pentru ca ortodoxia cu catolicismul sunt inrudite,celelalte religii din crestinism ,protestanti ,adventisti ,martorii lui Iehova etc nu sunt decat niste grupari ,orice om isi poate creea o teorie si apoi sa aduca adepti insa religiile mama sunt ortodoxia si catolocismul,cand auzi de crestinism doar la astea trebuie sa te referi.Martorii ,nu stiu nimic despre ei,nu inteleg ce vor sa spuna,si am vazut si eu prin cartile lor ca exagereaza,niciodata oamenii de toate culorile si religiile nu o sa se inteleaga intre ei si niciodata nu va mai fi pace decat dupa a doua venire.
|
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Iehova e numele din Biblie | cocacoc | Generalitati | 22 | 26.04.2014 10:50:06 |
| Un nor de martori | Mihnea Dragomir | Dogmatica | 2 | 29.12.2011 18:19:04 |
| Edward Maya,singurul roman care a castigat un premiu Billboard | Daniel_7 | Generalitati | 17 | 20.06.2011 21:10:18 |
| Martorii lui Iehova si religia lor | assiris | Generalitati | 25 | 10.03.2011 22:09:21 |
| Si-a castigat in instanta dreptul de a muri ! | cristiboss56 | Eutanasia | 25 | 02.03.2011 15:12:43 |
|
|