![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
-Binecuvantati preacuvioase parinte Ioanichie!
-Bine a venit maica.. -Parinte, dar nu sunt maica..parintele rade.. -Ai sa vezi tu... Astfel a inceput acum 11 ani viata mea alaturi de parintele...cate au urmat... Au fost cei mai frumosi ani din viata mea credeti-ma! Timpul a fost de partea mea.. am avut langa mine mari duhovnici care m-au iubit, rabdat, crescut ca pe copilul lor. De ar fi ramas macar o fara din iubirea lor in inima mea ..bine ar fi fost.. acum, au plecat nu stiu daca ii voi mai vedea vreodata....ceea ce STIU insa...e.. ca SIMT ca Nu l-am pierdut ci l-am castigat! Preacuvioase parinte Ioanichie roaga-te Lui Hristos pentru mine mult pacatoasa. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ioanichie cel Nou de la Muscel (Argeș) | studentu | Generalitati | 1 | 28.09.2009 15:58:31 |
Pr. Proclu de la Mitocu Balan? | BogdanF | Generalitati | 4 | 04.05.2008 23:30:55 |
Cum se ajunge la Pr. Proclu de la Mitocu Balan? | BogdanF | Generalitati | 4 | 19.02.2008 14:18:54 |
Remember Pr. Ioanichie Balan | jenica | Generalitati | 25 | 16.01.2008 17:10:49 |
Pr Ioanichie | Andreos | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.12.2007 22:37:03 |
|