Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.11.2008, 09:13:36
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Citeste si tu sa vezi cata rautate, cat venin si ura impotriva oamenilor, a omenirii transpare din postarile de pe acest forum. Am citit blesteme, acuze urate... [/COLOR]
[COLOR=green]Și, un neica nimeni, un agramat, ajunge sa judece oamenii si sa dea lectii cand nici nu te astepti. Ce sa mai crezi? Se schimba valorile lumii.[/COLOR]
Mu prea iti inteleg surpinderea.. avand in vedere ca nici tu nu te-ai nascut azi, iar rautatea nu s-a inventat ieri ca dealtfel nici iubirea!!!
Asadar, de cand lumea, pe planeta asta vor exista in permanenta in tandem: ura cu iubire, bunatate cu rautate, blestemul cu binecuvantarea, dispretul cu apreciere, aici si pretutindeni, pe acest forum dar si pe inca alte cateva sute de forumuri,din Romania si de niciunde,in mass-media, pe strada, incepand cu laptarul din colt si terminand cu barosanii care te stropesc cu masinile lor luxoase, proaspat lustruite...Valorile lumii nu se schimba.. asa au fost mereu..poate doar noi, din ignoranta sau.... nu am bagat de seama pana acum!!!!!
Reply With Quote
Vechi 06.11.2008, 16:29:51
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Mu prea iti inteleg surpinderea.. avand in vedere ca nici tu nu te-ai nascut azi, iar rautatea nu s-a inventat ieri ca dealtfel nici iubirea!!!
Asadar, de cand lumea, pe planeta asta vor exista in permanenta in tandem: ura cu iubire, bunatate cu rautate, blestemul cu binecuvantarea, dispretul cu apreciere, aici si pretutindeni, pe acest forum dar si pe inca alte cateva sute de forumuri,din Romania si de niciunde,in mass-media, pe strada, incepand cu laptarul din colt si terminand cu barosanii care te stropesc cu masinile lor luxoase, proaspat lustruite...Valorile lumii nu se schimba.. asa au fost mereu..poate doar noi, din ignoranta sau.... nu am bagat de seama pana acum!!!!!
[COLOR=green]Aici, pe acest forum, m-as fi asteptat sa gasesc o alta atmosfera. Dar nu e cu nimic deosebit fata de alte forumuri si nici de viata reala...[/COLOR]
Vechi 06.11.2008, 09:22:38
goldfinger17 goldfinger17 is offline
Banned

Data înregistrării: 05.06.2008
Locație: Craiova,Dolj,Romania
Red face

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Nu inteleg de ce lumea asta nu-si foloseste ideile, imaginatia in scopuri pasnice, benefice omenirii. Din lipsa de informatie si cunoastere, nu realizează că toate aceste ganduri/cuvinte negative, se aduna undeva, la capatul universului și, cand nu mai pot fi cuprinse, vin catastrofe peste oameni. Nimeni nu-i vinovat de tot raul care se abate asupra omenirii decat noi, pentru ca noi ne atragem raul.[/COLOR]
[COLOR=green]Citeste si tu sa vezi cata rautate, cat venin si ura impotriva oamenilor, a omenirii transpare din postarile de pe acest forum. Am citit blesteme, acuze urate... [/COLOR]
[COLOR=green]Și, un neica nimeni, un agramat, ajunge sa judece oamenii si sa dea lectii cand nici nu te astepti. Ce sa mai crezi? Se schimba valorile lumii.[/COLOR]

am vazut...:| daca si aici unde s-ar presupune sa fim pasnici sa vorbim si sa ne sfatuim in credinta adevarata am citit useri care se jigneau erau invidiosi si cum spui dumneata poate ajungeau si la mai mult(nu stiu nu am vazut pana acum).....ufff ca ce buna e tacerea si linistea.....nu mai bine ma abtineam eu de la ideile astea despre antihrist in fond poate sunt prea tanar sa incep sa aberez despre asa ceva...
Politica cum spune mirelat e grea pentru toti fie mari fie mici...Se pare ca diavolul mi-a dat ideile astea nefondate si eu ca o gainusa am ciugulit...Doamne iarta-mi indrazneala si dumneavoastra la fel....

THREAD CLOSED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Vechi 06.11.2008, 09:33:13
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de goldfinger17 Vezi mesajul
am vazut...:| daca si aici unde s-ar presupune sa fim pasnici sa vorbim si sa ne sfatuim in credinta adevarata am citit useri care se jigneau erau invidiosi si cum spui dumneata poate ajungeau si la mai mult(nu stiu nu am vazut pana acum).....ufff ca ce buna e tacerea si linistea.....nu mai bine ma abtineam eu de la ideile astea despre antihrist in fond poate sunt prea tanar sa incep sa aberez despre asa ceva...
Politica cum spune mirelat e grea pentru toti fie mari fie mici...Se pare ca diavolul mi-a dat ideile astea nefondate si eu ca o gainusa am ciugulit...Doamne iarta-mi indrazneala si dumneavoastra la fel....

Iata o hotarare inteleapta!!

Am experimentat o vorba inteleapta aici pe site si asta e valabil si ptr tine. Pai noi semanam vant si ne intrebam de ce culegem FURTUNA?????
Reply With Quote
Vechi 06.11.2008, 16:50:20
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de goldfinger17 Vezi mesajul
[COLOR=green]goldfinger17, să nu-ți pară rău pentru că ai deschis acest subiect. Nu ai greșit deloc. Așa vedem cum oameni maturi, în toată firea, își pun imaginația la treaba, închipuind fel de fel de scenarii, care de care mai abracadabrante... [/COLOR]
[COLOR=green]Spui că ești tânăr. Dacă-i așa, nu ai voie să stai deoparte. E datoria ta, civică și morală, să te implici activ în domeniile în care crezi că faci față, că ești pregătit. De ce să fie politica grea? Pentru că-ți spune X sau Y? Da' tu ai făcut ceva s-o înțelegi? Dacă voi tinerii nu vă implicați, cine crezi c-o să-ți construiască ție lumea în care vei trăi? Ce înseamnă pentru tine "adevărata credință?" Crezi că dacă stai toată ziua cu cartea de rugăciuni în mână, ai să schimbi lumea? Roagă-te, dar paralel acționează că fără acțiune rugăciunea nu are nici un efect. [/COLOR]
[COLOR=green]Și diavolul pe care văd că-l pomenești cu voluptate, cum fac mulți de pe acest forum. Vrei să ai o lume populată de diavol? Atunci pomenește-l cât mai des... Și-ți vei face viața un iad. Pentru că el există numai în imaginația celor care cred în existența lui. Ignoră-l, nu-l invoca și vei trăi în rai, aici, pe pământ, pentru că raiul nu există nicăieri, în altă parte.[/COLOR]
Vechi 06.11.2008, 17:31:23
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Dom-le ca sa va linistiti:
Barrack Obama nu e mason ca la masoni se accepta numai cei de rasa alba.
Nu este musulman este crestin - ceva protestant din ceva biserica (United Church of Christ) care face parte din WCC.
In aceasta biserica se accepta faptul ca Domnul nostru Iisus Hristos este Dumnezeu ,au preoti deci nu prea sunt sectari.
(din ce am inteles ceva luterani).
http://en.wikipedia.org/wiki/United_Church_of_Christ
Legile propuse de Barrack Obama au caracter puternic social. Ca de exemplu reducerea impozitelor pe salarii a celor care au sub 150.000 $ anual adica saracii si cei din clasa medie din SUA.
Este casatorit , are 2 fetite.
Provine dintr-o familie saraca si prin inteligenta de a primit-o de la Bunul Dumnezeu dar si prin munca a facut facultatea la Harvard.
Deci nu stiu de unde pana unde s-a scos ceva negativ si de acest om.
Reply With Quote
Vechi 07.11.2008, 08:21:10
goldfinger17 goldfinger17 is offline
Banned

Data înregistrării: 05.06.2008
Locație: Craiova,Dolj,Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Dom-le ca sa va linistiti:
Barrack Obama nu e mason ca la masoni se accepta numai cei de rasa alba.
Nu este musulman este crestin - ceva protestant din ceva biserica (United Church of Christ) care face parte din WCC.
In aceasta biserica se accepta faptul ca Domnul nostru Iisus Hristos este Dumnezeu ,au preoti deci nu prea sunt sectari.
(din ce am inteles ceva luterani).
http://en.wikipedia.org/wiki/United_Church_of_Christ
Legile propuse de Barrack Obama au caracter puternic social. Ca de exemplu reducerea impozitelor pe salarii a celor care au sub 150.000 $ anual adica saracii si cei din clasa medie din SUA.
Este casatorit , are 2 fetite.
Provine dintr-o familie saraca si prin inteligenta de a primit-o de la Bunul Dumnezeu dar si prin munca a facut facultatea la Harvard.
Deci nu stiu de unde pana unde s-a scos ceva negativ si de acest om.

spuneti ca la masoni se accepta numai albi....de unde stiti? nimeni din lumea asta nici macar masonii nu stiu de cine sunt condusi exact....ei primesc ordine din umbra si conduc din umbra...Au un sistem imbatabil de multe ori membrii ce au apartinut acestor grupari pe patul de moarte si-au marturisit pacatele si au spus ce se intampla.In prezent masonii isi prezinta ideile si convingerile asa de vazul lumii cu un aer de nevinovati care vor sa faca bine lumii...In final daca ei nu stiu bine de cine sunt condusi dar noi sa stim despre faptul ca ei aleg albi nu negrii.Cum mai ziceam Obama are functie...pe membrii Sionisti (aia in adevaratul sens al cuvantului care invoca pe diavol) nu ii intereseaza ce culoare are ala ci ii intereseaza functia lui...pur si simplu nici nu ar sti Obama daca ar fi condus de masoni ca ei sunt in toata lumea si cum am spus au un sistem incredibil de performant...Fiecare stie ce are de facut dar nimeni nu stie cine da ordinele...
Sunt fel de fel de organizatii B'NAI B'RITH, Clubul celor 500, Clubul de la Roma, Loja militară Cairo, Loja Națională Română, Francmasonii fără șorț, Lojile albastre, Grand Orient, Ritul Scoțian Antic și Acceptat, Propaganda Due, Rotary Club, Lions Club, Ritul York etc.....Conduc din umbra si sunt in toata lumea.Se bazeaza pe o conducere ,,Prin haos la ordine,, si cum ii caracteriza si Churchill ca fiin o fiara fara chip.
Acesti masoni,comform unui act dezvaluit de fosti masoni care s-au desteptat vor ca pana in anul 2050 sa isi obtina urmatorele:
1) Stabilirea unei Noi "Ordini" Economice Internaționale, sub directul control al unui organism francmasonic mondial.
2) Stabilirea și impunerea necondiționată a unui guvern mondial francmasonic care va fi manipulat din umbră de Noua Ordine Mondială.
3) Stabilirea viitoarelor State Unite ale Europei ca așa-zisă națiune dominantă, guvernată de guvernul mondial.
4) Alegerea și impunerea unui rege planetar unic, inițiat de maeștrii francmasoni, pentru a conduce guvernul mondial.
5) Crearea și promovarea unei așa-zise "religii mondiale" care va coordona toate religiile pământului ("religia" satanică) care va avea în frunte un fel de pontif mondial
Fragmente din Protocoalele maeștrilor francmasoni:
1. Aurul este o putere irezistibilă. Mânuit de experți va fi totdeauna cel mai util instrument pentru cei care îl au și obiectul invidiei celor care nu-l au. Cu aur poți cumpăra cele mai nestăpânite conștiințe, poți fixa valoarea tuturor lucrurilor, prețul tuturor produselor, poți finanța împrumuturi către state și apoi ai statele la dispoziție.
2. Deja principalele bănci, bursele întregii lumi, creditele tuturor guvernelor sunt în mâinile noastre.
3. Cealaltă mare forță este presa, repetând fără încetare anumite idei, presa reușește ca în cele din urmă să le impună de parcă ar fi fapte reale. Televiziunea, arta, învățământul, toate aflate în mâinile noastre ne aduc servicii asemănătoare ajutându-ne să inoculăm în mintea oamenilor ceea ce noi dorim.
4. Lăudând într-una democrația, îi vom diviza pe creștini în partide politice, le vom distruge unitatea națională, vom semăna peste tot discordie. Reduși la neputință, se vor prosterna în fața LEGII BĂNCILOR NOASTRE.
5. Îi vom împinge pe creștini la război, exploatând mândria și prostia lor, iar noi vom trage profite. Se vor masacra reciproc și vor face loc unde să ne pună oamenii noștri.
6. Moșia totdeauna a însemnat influență și putere. Von fărâmița marile domenii teritoriale în numele dreptății sociale și al fraternității. Vom împărți fragmentele la țărani, care le doresc din tot sufletul, și care curând ne vor fi datornici, ca urmare a costului de producție. Capitalul nostru ne va face stăpânii lor. Atunci noi vom deveni marii latifundiari și stăpânirea asupra pământului ne va consolida puterea.
7. Cu aur și lingușeli vom câștiga proletariatul care se va angaja singur să distrugă capitalismul creștin. Le vom promite muncitorilor salarii pe care nici nu le-au visat, dar vom ridica și prețul celor necesare pentru trai, astfel încât profitul nostru va fi și mai mare. Astfel vom pregăti revoluții pe care le vor face creștinii inconștienți și al căror fructe le vom culege noi.
8. Vom ataca și le vom batjocori preoții, făcându-i ridicoli, apoi odioși, distrugându-le religia și atunci vom fi stăpâni pe sufletul lor.
9. Monopolizând învățământul, vom avea în mâna noastră mijlocul prin care vom forma mințile copiilor după cum ne convine nouă.
10. Umflați de ambiție și vanitate, conducătorii politici se înconjoară cu lux și armate. Le vom pune la dispoziție toți banii de care are nevoie nebunia lor, și astfel îi vom conduce de căpăstru.
11. Nevoia zilnică de pâine îi va face pe oameni să tacă, iar prin diferitele concursuri de Loto, sport, artă, frumusețe etc., adormiți și hipnotizați de cuvântul magic progres, aceștia vor fi astfel distrași și îndepărtați de la problemele grave lăuntrice sau politice consumându-și zi de zi în mod haotic și inutil un imens și prețios capital de energie psihomentală pe care îl vor investi, spre exemplu, în frenezia unui steril meci de fotbal.
12. Baroul trebuie să fie demoralizat, instituțiile publice trebuiesc compromise iar spionajul și turnătoria trebuie să fie cultivate în mod sistematic.
13. Prestigiul persoanelor publice care sunt orientate în mod benefic și divin trebuie să fie în mod sistematic desființat ca și propria lor ființă prin atentate, calomnii, denigrare sau folosind alte căi ascunse.
14. Crizele economice mondiale sunt în mod intenționat întreținute de către mișcarea Sionistă cu scopul de a retrage banii din circulație, determinând astfel guvernele să facă împrumuturi externe uriașe cu dobânzi mari pentru a fi pe deplin la discreția elitei Sioniste.
Asadar nici nu stim cu cine luptam!!!...
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh!

Reply With Quote
Vechi 06.11.2008, 10:59:02
PLMA PLMA is offline
Banned

Data înregistrării: 06.11.2008
Smile Presedintele Americii un om manipulat

Draga Goldfinger17, nu exista pe Terra sef de stat ,monarh, politicieni, oameni de afaceri sau sclavii lor, nemanipulati!asta are loc inca de pe vremea faraonilor! Tot ce are loc, a fost de mult prezis! Acestea sunt incercarile credintei noastre! Cei care se afla pe CALEA LUMINII, IUBIRII, INTELEPCIUNII, VOINTEI SI FORTEI DIVINE, nu trebuie sa se "sminteasca"! Teama inseamna, indoiala si necredinta in FORTA INFINIT UNIVERSALA A CREATORULUI SUPREM, TATAL NOSTRU! Rugaciunea si meditatia constanta, iubirea seamanului cunoscut sau necunoascut (respectarea si urmarea caii-principiului iubitului IIsus Christos), ne vor conduce la demult profetitul SFANT EVENIMENT (stiut doar de luptatorii spirituali) "ZIUA OMEGA"! Calea nu este usoara!INSA, Credinta nestramutata si DUHUL SFANT, NE VOR GHIDA GANDURILE si Inima va intelege ADEVARUL si CALEA! Crezi cumva ca PLANUL DIVIN, ARE GRESEALA!? NU...asa ca, pastreaza-ti sufletul in pace si roaga-te continuu sa primesti GRATIA SUPREMA A SFANTULUI DUH!! Atunci personalitatea ta va muri si vei RENASTE actionand in conformitate cu PLANUL DIVIN, deja pregatit pentru noi copii CREATORULUI SUPREM! Doresc tuturor LUMINA, IUBIRE, INTELEPCIUNE, VOINTA, FORTA DIVINA! AMIN! SFINTII PARINTI, ARHANGHELII, SI MIILE DE LEGIUNI INGERESTI SUNT CU NOI...REVOLUTIA SPIRITUALA A OMENIRII, ESTE SINGURA SOLUTIE!
Reply With Quote
Vechi 06.11.2008, 16:38:43
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de PLMA Vezi mesajul
Draga Goldfinger17, ...respectarea si urmarea caii-principiului iubitului IIsus Christos ne vor conduce la demult profetitul SFANT EVENIMENT (stiut doar de luptatorii spirituali) "ZIUA OMEGA"! ...pastreaza-ti sufletul in pace si roaga-te continuu sa primesti GRATIA SUPREMA A SFANTULUI DUH!! ...SFINTII PARINTI, ARHANGHELII, SI MIILE DE LEGIUNI INGERESTI SUNT CU NOI...REVOLUTIA SPIRITUALA A OMENIRII, ESTE SINGURA SOLUTIE!
Iata cateva cuvinte si sintagme interesante. De unde le-ai scos? Mai ales cea cu referire la legiunile ingeresti. Despre care ingeri vorbesti?
Reply With Quote
Vechi 06.11.2008, 17:07:50
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Temerile lui goldfinger17 [COLOR=Black]sunt justificate. Sentimente si ganduri asemanatoare ma incercau si pe mine aseara.[/COLOR]
Iata ce se preconiza sa se infaptuiasca din 1985:

CONGRESUL CELOR 6.6.6 SI PROTOCOALELE DE LA TORONTO

Natiunile unite contra crestinismului

Serge Monaste - ziarist la " Enquete " martie 1985

(Ziaristul canadian Serge Monaste a murit in circumstante suspecte)

Iata un scurt fragment din cartea mai sus mentionata ce se refera la "Guvernul Mondial" ce va urma:

1}"Vom amplifica "Societatea Placerilor".Folosindu-ne de inventarea tehnicii "video" pe care am finantat-o si de jocurile care-i sunt anexate, vom finaliza pervertirea morala a tineretului. Ii vom oferi posibilitatea de a-si satisface, de acum incolo, toate instinctele.
2}"Vom incuraja "contestatiile studentesti: asociate cu toate cauzele privitoare la "ecologie". Protectia mediului ambiant va deveni un atu major, in ziua cand vom fi determinat natiunile-state sa-si schimbe datoria interna contra pierderii a 33% din totalul teritoriilor lor ramase in stare de salbaticie.
3}"Vom umple vidul interior al acestui tineret, initiindu-l inca de la cele mai fragede varste, in universul computerelor. Vom folosi, in acest scop, sistemul de invatamant. Un sclav in slujba altui sclav, care va fi controlat de noi.
[SIZE=4]4}Pe un alt plan, vom stabili "Liberul Schimb Internatioanl " ca pe o prioritate absoluta pentru supravietuirea natiunilor-state. Aceasta noua conceptie econimica ne va ajuta sa acceleram declinul "nationalistilor" din toate natiunile; sa-i izolam in factiuni diverse si, la momentul dorit sa-i instigam cu salbaticie unii impotriva celorlalti, in razboaie intestine care vor finaliza ruinarea acestor natiuni.[/SIZE]
[SIZE=4]5}Agentii nostri infiltrati deja in Ministerele de Afaceri Interguvernamentale si de Emigrari ale natiunilor-state sa procedeze la modificarea in profunzime a legilor acestor ministere. Prin campanii de presa bine orchestrate asupra opiniei publice din natiunile-state vizate, vom provoca in acestea un aflux important de refugiati care va avea efectul de a destabiliza economia interna si a amplifica tensiunile rasiale din interiorul teritoriului. Vom avea grija sa facem astfel incat organizatiile extremiste straine sa faca parte din aceste torente de emigranti; ceea ce ne va facilita destabilizarea politica, economica si sociala a natiunilor luate in colimator.[/SIZE]
[SIZE=4]6}Acest "liber schimb" ne va ajuta sa semanam discordia in interiorul natiunilor-state, prin escaladarea somajului asociat cu restructurarile multinationalelor noastre.
[/SIZE]
[SIZE=4]7}Vom transfera incet dar sigur multinationalele noastre in tari noi, cucerite de ideea de "economia de piata ", ca tarile din Estul Europei , Rusia si China, de exemplu. Pentru moment nu ne va interesa daca populatia lor reprezinta sau nu un vast rezervor de noi consumatori. Ceea ce ne intereseaza este sa avem acces, in primul rand la o Mana de Lucru Sclavagista - ieftina si nesindicalizata - pe care ne-o ofera aceste tari si cele din Lumea a Treia . De altfel, guvernele lor nu au fost instalate chiar de noi insine? Nu fac apel la ajutorul extern si la imprumuturile de la "Fondul Monetar International" si de la "Banca Mondiala", care ne apartin noua ? [/SIZE]
[SIZE=4]8}Aceste transferuri ne ofera mai multe avantaje. Contribuie la mentinerea acestor noi populatii in iluzia unei "eliberari economice" si a unei"libertati politice", cand in realitate le vom domina noi insine, prin pofta de castig si adancirea in datorii pe care nu le vor putea achita niciodata. In ceea ce priveste populatiile occidentale, ele vor fi mentinute in visul "bunastarii economice ", caci produsele importate din aceste tari nu vor suferi nici o marire a preturilor. Dimpotriva, fara ca ele sa-si dea seama de la inceput, din ce in ce mai multe industrii vor fi obligate sa-si inchida portile, din cauza transferurilor pe care noi le vom fi efectuat in afara tarilor occidentale. Aceste inchideri vor duce la escaladarea somajului si vor provoca pierderi importante de venituri pentru natiunile-state.[/SIZE]
[SIZE=4]9}In acest fel, vom pune pe picioare o "Economie Globala " la scara mondiala, care va scapa total de sub controlul natiunilor-state. Aceasta noua economie va fi mai presus de toate; nici o presiune politica sau sindicala nu va avea vreo putere asupra ei. Isi va dicta propriile "politici mondiale " si va obliga initierea unei reorganizari politice, dar in conformitate cu prioritatile noastre la scara mondiala. [/SIZE]
[SIZE=4]10}Prin aceasta "economie independenta " neavand alte legi decat legile noastre, vom stabili o "cultura a masei mondiale". Prin controlul international asupra televiziunii si a mass-media in general, vom institui o "noua cultura", insa nivelata, uniforma pentru toti, fara a ne scapa niciuna dintre "creatiile" viitoare. Artistii viitorului vor fi plamaditi dupa chipul si asemanarea noastra, altminteri nu vor putea sa supravietuiasca. Prin urmare, se va fi terminat cu vremurile in care "creatiile culturale independente " puneau permanent in pericol proiectele noastre mondialiste, asa cum s-a intamplat de atatea ori in trecut.[/SIZE]
[SIZE=4]11}Prin intermediul aceleiasi economii, ne va fi astfel posibil sa ne folosim de fortele militare ale natiunilor-state, cum ar fi acelea a Statelor Unite, in scopuri umanitare. In realitate aceste "Forte" ne vor servi spre a supune vointei noastre tarile recalcitrante. Astfel, tarile din Lumea a Treia si altele asemenea lor nu vor putea fi in masura sa scape vointei noastre de a ne servi de populatia lor ca de o mana de lucru in sclavie.[/SIZE]
[SIZE=4]12}Pentru a controla piata mondiala, va trebui sa deturnam productivitatea de la principalul sau scop - Eliberarea omului de duritatea Muncii. O vom orienta spre a o intoarce impotriva omului, aservindu-l pe acesta din urma sistemului nostru economic, astfel nu va mai avea incotro decat sa devina sclavul nostru, sau chair un viitor delicvent.[/SIZE]
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dan Puric presedintele Romaniei tot-Laurentiu Generalitati 218 10.11.2012 21:24:19
Presedintele Egiptului isi va alege ca vicepresedinte un crestin andra_v Generalitati 2 30.06.2012 21:10:25
Presedintele CJ Arges, retinut Melissa Generalitati 2 26.01.2011 21:46:15
Presedintele din 2009 pana in 2014 tigerAvalo9 Generalitati 103 30.11.2009 21:16:44
Presedintele UE eulaura Generalitati 18 23.11.2009 12:35:05