![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
icoana Sfantului Nectarie. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua;
Am si eu nevoie de putin ulei din candela sfantului nectarie. sunt din Timisoara.Daca ma poate ajuta cineva. Citesc acatistul sfantului si am mare nadejde ca ma va vindeca. Multumesc |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca eram asa de aproape nu mai indrazneam sa-i cer dnei silvia55 putin ulei sfintit de la racla Sfantului DOAMNE AJUTA |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta
ma poate ajuta si pe mine cineva cu putin ulei de la racla cu sfintele moaste ale parintelui nectarie? Multumesc sarbatori fericite |
|
|||
|
|||
![]()
Va rog sa aveti amabilitatea si bunavointa de a-mi trimite si mie o stricluta cu ulei de la candela Sf Nectarie. Am nevoie pentru sotia mea care este bolnava si trece printr-o perioada critica. Va multumesc frumos. Ovidiu
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...558#post620558 |
|
|||
|
|||
![]()
Cine dorește, am sa încerc eu sa trimit la fiecare câte o sticluță. Scrieti-mi...
|
![]() |
Tags |
dora |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Candela | icamilin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 84 | 13.07.2017 00:39:17 |
Miercurea si vinerea se poate consuma ulei? | elizabeta | Generalitati | 47 | 05.01.2014 23:46:58 |
Sticlute pentru ulei sfintit | ionutt | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 2 | 03.05.2012 13:58:39 |
fara ulei | MANUELA | Postul | 27 | 03.08.2011 13:31:13 |
|