Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.02.2011, 10:29:07
Vlad-Alexandru91 Vlad-Alexandru91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.09.2010
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=cristinadaciana;337100]
Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Iertați-mi îndrăzneala unui sfat frățesc: spuneți invers: "soțul meu și cu mine". Pare un detaliu minor și totuși veți câștiga ENORM învățându-vă să spuneți, de fiecare dată, astfel. Un exercițiu spiritual ușor de făcut.

Dar poate ca femeia are rolul de lider. Mie mi se pare normala exprimarea.

Nu începeți iar....
Reply With Quote
Vechi 15.02.2011, 10:32:33
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinadaciana Vezi mesajul
Dupa felul de a vorbi ( scrie de fapt ) tind sa cred ca sunteti foarte nefericit. Si inca mai cred ca proveniti dintr-o zona foarte defavorizata cultural iar acum locuiti intr-un oras, posibil mai mare si nu reusiti sa va integrati .
Cu toate scuzele de rigoare.
Și vrei să te mai numești creștină?
Reply With Quote
Vechi 15.02.2011, 10:39:53
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Cretinule ignorant unde vezi tu manastiri in Biblie?Unde vezi tu monasticism in adevaratul sens al cuvantului asa cum exista azi?Monasticismul budist a existat din sec 4 i. Hr. Monasticismul crestin a luat nastere in sec III in Egipt, parintele lui fiind Sf. Antonie cel Mare.Monasticismul in adevaratul sens al cuvantului(mai multi calugari sa locuiasca sub acelasi acoperis sub indrumarea unui conducator,manastiri,etc) ii este atribuit Sf. Pachomius,tot un egiptean... In Egipt se pare ca se formase un nucleu destul de solid al misionarilor budisti, pana la acea vreme(sec III)... De acolo si unele influente de tip budiste inca din crestinismul primar din Egypt cum ar fi reincarnarea(vezi evanghelia lui Toma, evanghelia gnostica a lui Marcu, etc).. Sa fie doar coincidente?Eu nu cred.. si monasticismul crestin s-a inspirat tot din budism..

Scholars have explored connections between Buddhism and Christianity. Albert Joseph Edmunds believed the Gospel of John to contain Buddhist concepts[1] and others have compared the infancy account of Jesus in the Gospel of Luke to that of the Buddha in the later Lalitavistara Sutra (a Mahāyāna/Sarvāstivāda biography dating to the 3rd century CE.[2]). During the life of Jesus Christ[3] and the period in which texts like the Gospel of Thomas were composed, Buddhist missionaries lived in Alexandria, Egypt.[4] The Buddhist Jack McQuire believes that in the 4th century, Christian monasticism developed in Egypt, and it emerged with a corresponding structure comparable to the Buddhist monasticism of its time and place.[3]

http://en.wikipedia.org/wiki/Buddhism_and_Christianity

De acum in colo am sa fiu foarte dur fata de ignoranta si prostia voastra.

Hai frate, nu vă mai jigniți așa..suntem frați creștini...Dacă și între noi ne jignim, unde ajungem?
Reply With Quote
Vechi 15.02.2011, 10:41:19
Senior Member

Implicit

[quote=cristinadaciana;337696]
Citat:
Cretinule ignorant unde vezi tu manastiri in Biblie?Unde vezi tu monasticism in adevaratul sens al cuvantului asa cum exista azi?....

Unde sunteti ? Dispareti cand trebuie ? Sau este normal sa se foloseasca pe forum adresarea "cretinule ignorant" ? Vedeti citatul de mai sus si autorul.
De! Se pare ca asta-i ortodoxismul romanesc.
Dacă greșește un frate, înseamnă că religia ortodoxă este de vină? Văd că îți place să critici la greu pe români:|
Nu uita câte a îndurat neamul acesta pentru a păstra cuvântul lui Hristos!
Reply With Quote
Vechi 15.02.2011, 12:09:28
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Mai Aline, daca esti ardelean asa cum declari, fi ardelean atunci.Daca faci o observatie Cristinei, fa-o priteneste,corect,civilizat,frumos.Folosesti expresia "de nu va muiati", care nu indeamna la ascultare ci la mistocareala.Apoi spui "cer adminului", ca si cand adminul e majordomul tau.Poate il rogi pe admin sau ii sugerezi,etc...Si nu te supara,daca tot il admiri pe Colaps, fa-o direct,nu te folosi de altii ca sa-ti afirmi afinitatea.In alta ordine de idei, la cat e plin forumul de remarci deplasate, chiar nu inteleg de ce te-ai luat de Cristina,care a spus un lucru pe care toata lumea il stie : DIFERENTA INTRE ARDEAL SI MOLDOVA, e ca de la cer la pamant!Ea fiind in Bistrita,simte asta foarte bine.Si pana la urma, si-a exprimat o parere.Care-i problema?
daca-i moldovean nu e frate cu noi?ba e frate si poate mai mult decit alti,si e roman gol,ai fost in moldova sa gusti din autenticitate,eu am fost si am o alta parere.si nu uita au un spirit luptator:Stefan cu o mina de razasi a tinut pre turci la dunare si pe tatari la nistru si asta nu e tot.
mutumesc de observatie.
domnul cu tine.Amin.
Reply With Quote
Vechi 15.02.2011, 12:13:23
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
Melissa for you
bucura-te tare.
domnul cu noi.Amin.
Reply With Quote
Vechi 15.02.2011, 12:19:31
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
bucura-te tare.
domnul cu noi.Amin.
Mihaila Alin....NU ARE legatura dialogul tau cu Melissa....regret daca asa a sunat !
Reply With Quote
Vechi 15.02.2011, 13:09:18
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
Cretinule ignorant ...
:))
Vai saracul ce l-ati luat l-a intrebari... (deabia acum am vazut postarile voastre)
Eu cred ca a fost o greseala de tastare ca a vrut sa scrie "crestinule" si nu "cretinule" iar faptul ca sunt "ignorant" l-am acceptat ca pe o cearta pe buna dreptate, pentru ca uneori chiar sunt ignorant...
Vechi 15.02.2011, 13:19:29
cristinadaciana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
:))
Vai saracul ce l-ati luat l-a intrebari... (deabia acum am vazut postarile voastre)
Eu cred ca a fost o greseala de tastare ca a vrut sa scrie "crestinule" si nu "cretinule" iar faptul ca sunt "ignorant" l-am acceptat ca pe o cearta pe buna dreptate, pentru ca uneori chiar sunt ignorant...
E posibila si varianta asta. Eu mi-am schimbat tastatura si asta nu e asa sensibila ca cealalta si se intampla sa nu se tasteze unele litere. Am totusi obiceiul de a ma uita asupra a ceea ce-am scris dupa ce am postat si butonul "edit" ma ajuta. Dar nu e cazul colegului nostru..si ne puten da seama si din "amenintarea" din final.
Reply With Quote
Vechi 15.02.2011, 13:33:49
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinadaciana Vezi mesajul
E posibila si varianta asta. Eu mi-am schimbat tastatura si asta nu e asa sensibila ca cealalta si se intampla sa nu se tasteze unele litere. Am totusi obiceiul de a ma uita asupra a ceea ce-am scris dupa ce am postat si butonul "edit" ma ajuta. Dar nu e cazul colegului nostru..si ne puten da seama si din "amenintarea" din final.
Tastatura e de vină... mama ei de tastatură!

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare