![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=cristinadaciana;337100]
Citat:
Nu începeți iar.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai frate, nu vă mai jigniți așa..suntem frați creștini...Dacă și între noi ne jignim, unde ajungem? |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=cristinadaciana;337696]
Citat:
Nu uita câte a îndurat neamul acesta pentru a păstra cuvântul lui Hristos! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
mutumesc de observatie. domnul cu tine.Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
bucura-te tare.
domnul cu noi.Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
Mihaila Alin....NU ARE legatura dialogul tau cu Melissa....regret daca asa a sunat !
|
|
||||
|
||||
![]()
:))
Vai saracul ce l-ati luat l-a intrebari... (deabia acum am vazut postarile voastre) Eu cred ca a fost o greseala de tastare ca a vrut sa scrie "crestinule" si nu "cretinule" iar faptul ca sunt "ignorant" l-am acceptat ca pe o cearta pe buna dreptate, pentru ca uneori chiar sunt ignorant...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|