![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.jp-newsgate.net/gr/2011/05/09/3352/
Puteti sa dati cu google translate sa vedeti de ce e vorba asa in mare. Sfantul Sinod al BO al Ierusalimului a intrerupt pomenirea lui PF Daniel si a caterisit pe parintele Ieronim Cretu,superiorul Asezamantului romanesc de la Ierihon.Aceasta se zice ca s-a facut pentru ca asezamantul romanesc de acolo ar fi ridicat fara aprobarea Patriarhiei Ierusalimului. Tot acolo zice, pelerinii romani la locurile sfinte din Israel sunt bineviti in bisericile care tin de Patriarhia Ierusalimului. Oricum PS Varsanufie a fost primit de cei de la Patriarhia Ierusalimului sa slujeasca cu dansii anul acesta,din cate am inteles. Sa nu se tulbure fratii crestini ortodocsi de aci,BOR e in continuare Biserica ortodoxa,Dumnezeu lucreaza aci Sfintele Taine. Eu tot la BOR merg la Sfintele Slujbe desi m-a cam amarat comunicatul asta.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ziua de rugăciune pentru pacea Ierusalimului ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.09.2012 22:09:22 |
Comunicat de presa - PF Daniel nu a facut si nu face parte din nicio loja masonica | Marius247 | Intrebari utilizatori | 1 | 17.05.2010 18:51:11 |
De ce nu exista B.O a Ierusalimului? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 28.04.2010 17:55:20 |
Sfantul Sofronie, patriarhul Ierusalimului | iordachescu elena | Intrebari utilizatori | 1 | 11.03.2010 17:04:03 |
Cati patriarhi crestini ortodocsi a avut BO a Ierusalimului? | mihailt | Generalitati | 3 | 14.12.2009 03:43:06 |
|