![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am mai spus, aparitia vietii nu are un sens predeterminat, tocmai de aici problemele pe care le intimpina; universul nu a fost facut pentru oameni. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si au trait fericiti pina la adinci batrineti si mai traiesc inca, daca nu cumva au murit
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ai și ceva argumente sau doar acelea lansate de Ellen White, fondatoarea sectei voaste? Le postez mai jos: "În 1847, James și Ellen White au publicat că ea a avut o viziune ce includea o priveliște a planetelor din sistemul nostru solar: "La conferința noastră din Topsham, Maine, din noiembrie anul trecut, Ellen a avut o viziune a lucrărilor mărețe ale lui Dumnezeu. A fost condusă pe planetele Jupiter, Saturn și cred că încă una. După ce și-a revenit din viziune, a putut să descrie clar lunile lor, etc. Se știe prea bine că nu cunoștea nici un pic de astronomie și nu putea răspunde la nici o întrebare legată de planete, înainte să aibă această viziune." Cuvânt către mica turmă, p. 22 Iată cum descrie viziunea nepotul Arthur White: Doamna White, în timpul viziunii, a început să vorbească despre stele, oferind o descriere strălucitoare a inelelor rozalii pe care le vedea a suprafața unor planete și adăuga "văd patru luni." "Oh," spunea liderul Bates, "acum îl vede pe Jupiter!" Apoi, după niște mișcări ca și cum ar călători prin spațiu, a început să descrie inelele în frumusețea lor diferită și spunea "văd șapte luni." Liderul Bates exclama "Acum îl descrie pe Saturn." Urma apoi descrierea lui Uranus, cu cele șase luni ale sale; apoi o descriere minunată a "cerurilor ce se deschideau," în slavă, spunând că e o deschidere către o regiune mai luminată. Liderul Bates a spus că descrierea ei întrecea cu mult orice descriere a cerurilor ce se deschideau pe care o citise vreodată la alți autori. Ellen G. White: Primii ani, Volumul 1 - 1827-1862, p. 113 Alt martor al viziunii doamnei White despre planete Iată o scrisoare scrisă de doamna Truesdail, care era prezentă când doamna White a primit viziunea despre "sistemul solar": "Sora White avea o sănătate șubredă și pe când ne rugam pentru ea, Duhul lui Dumnezeu a venit asupra noastră. Imediat am văzut că nu mai răspundea la stimuli pământești. Era prima ei viziune a lumii planetare. După ce a numărat cu voce tare lunile lui Jupiter, după aceea pe cele ale lui Saturn, a descris încântător inelele celui de-al doilea. Apoi a spus 'Locuitorii sunt un popor înalt, maiestuos, atât de deosebiți de locuitorii pământului. Păcatul n-a pătruns niciodată aici.' După chipul zâmbitor al fratelui Bates, era clar că îndoielile lui din trecut cu privire a sursa viziunilor ei dispăreau repede. Știam cu toții că acest căpitan Bates era un mare iubitor al astronomiei și localiza adeseori multe din corpurile cerești ca să ne învețe. Când sora White i-a răspuns la întrebări, după viziune, spunând că n-a studiat niciodată sau n-a primit informații de nicăieri, s-a umplut de bucurie și fericire. L-a lăudat pe Dumnezeu și și-a exprimat credința că această viziune referitoare la planete a fost dată ca să nu se mai îndoiască niciodată. " (Extras din scrisoarea doamnei Truesdail, ian 27, 1891)" ("Minciuna albă" Walter Rea)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu ce te ajuta sa crezi ca totul e doar un accident ,si viata asta nu are nici o speranta in ceva mai bun? Ce rost are sa existam? Cum a aparut gindul? -multi filozofi se incurca aici ca sa apara ceva coerent, functional,intr-un spatiu al hazardului fara o gindire un proiect cum iti explici tu atunci ca a aparut viata ? asa din prostie? si de ce nu dispare viata dupa un minut sa zicem? ce o fi fost in capul lui Isaac Newton sa caute raspunsuri la Apocalipsa 40de ani din viata. Stii tu, ca educatia crestina a ajutat la inaltarea stiintei unde este acum? prin modelele de gindire. Aaa,ca au mai existat si farisei ignoranti e una si de asta nu am suferit eu bisericile si religiile. Dar ia de studiaza marile personalitati ale omenirii si vezi ce educatie au avut . si mai vorbim. |
|
||||
|
||||
![]()
Pai si Topcat studiaza de zor! Nu sta el toata ziua pe forumul crestin ortodox? Cred ca a invatat de aici o gramada, ne-ar putea bate in teorie (chiar si in practica) pe multi dintre noi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Are impresia ca face un favor ortodoxiei postind acel link produs de baptisti. Nici nu ma mira ca nu intelege nimic din ce afiseaza, scrise de unii sau altii . |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Citat:
![]() Și apropoo, ai intrat de curând într-o librărie adventistă? În ultima librărie în care am intrat (din curiozitate) mai mult de jumătate dintre cărțile expuse (cărți, nu titluri !!! îi aparțineau mentorei voastre). Al doilea adventist cu faimă la ora actuală ( Ben Carson), nu avea dedicat nici a douăzecea parte din spațiul alocat profetesei voastre.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Păi hai să mă ajutați să înțeleg aceste scrieri "duhovnicești" ale doamnei White. Ca să nu le reiau le aveți mai sus.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un raspuns va rog ! | cristian98 | Botezul | 10 | 08.01.2013 01:11:14 |
un răspuns..! | myself00 | Generalitati | 5 | 16.03.2012 17:17:29 |
raspuns | verona | Generalitati | 2 | 23.10.2006 19:44:56 |
raspuns | pompi | Vrajitoria | 1 | 06.07.2006 15:20:47 |
|