![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Ce carte? Am citit din mai multe surse, documentare, etc. De ce? Nu iti place ca am zis ca e logica? Sa stii ca teoria evolutiei este logica pentru multi oameni, sau pare logica daca, crezi ca suna mai bine asa. Ca tie nu ti se pare logica, sau mie (nici mie nu mi se pare logica) dar multora li se pare. Fiecare om are viziunea lui asupra lucrurilor. Daca omul a fost hranit numai cu argumente rationale si stiintifice si are incredere in stiinta si in ce invata ea este foarte logica teoria evolutiei pentru acel om.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te am pus să îmi numești o carte sau un jurnal științific și tu mă aburești aici „cu mai multe surse și documentare”.
|
|||
|
|||
![]()
Ce teorie crezi ca e demonstrata stiintific, evolutionismul? Creationismul? A, spui ca, creationismul e demonstrat stiintific? Eu zic ca nu e demonstrat stiintific. Si nici nu are cum. Stiinta doar a constatat sau a observat complexitatea din univers, natura, viata si in realitatea noastra acestea nu pot aparea intamplator cum sustine evolutia si atunci e clar ca e opera unei forte creatoare. Asta e ce am inteles eu din ce am studiat. Nu esti de acord cu asta? Vrei sa iti insir o serie de carti sau linkuri? "The priviledged planet" de exemplu, este si carte si film, documentarul "Miracolul celulei", http://www.godandscience.org/apologe...encefaith.html.
Am vazut pe acest topic cativa evolutionisti. Si am incercat sa expun problema d.p.d.v. obiectiv, deci vazuta din exterior. Eu nu cred ca un om care crede in evolutionism este un rauvoitor sau un dusman. Pur si simplu asta a invatat, asta i s-a pezentat si argumentat si asta crede. In lumea noastra se propaga tot felul de informatii, marea lor majoritate sunt informatii care nu duc la nimic bun. Depinde ce primesti, ce crezi, ce iti convine, cat te tare te framanta problema vietii de dupa moarte. Ce crezi ca un om care nu crede in viata dupa moarte si asociaza religia cu basmele, se va convinge doar din filmuletele astea ca exista Dumnezeu? |
|
||||
|
||||
![]()
Mai citește ce am scris că văd că stai cam prost cu memoria.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() "Dovada stiintifica " e ca aproape toti cred in aceste anecdote, in lumea de azi nu mai e nevoie de alte dovezi, e suficient sa ai o majoritate care sustine ceva si sa faci tot ce-ti sta in putere pentru a reduce ereticii la tacere. Sigur ca unii ar spune ca lumea de azi e la fel cu lumea de ieri in care i s-a pus pumnul in gura lui Galileo tocmai pentru ca avea alte idei decat majoritatea, da aia a fost initiativa bisericii, nu l-au turnat altii care nu suporta ca dogma lor de orice fel ar fi ea sa fie contestata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Să vezi ce-i fac! Că veni vorba de "pus": tu poți spune o carte de dogmatică citită?
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 01.01.2014 at 15:22:25. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu este vorba de conformare, vroiam să îi demonstrez că habar nu are nimic despre Teoria Evoluției, ca și tine de altfel și marea majoritate de pe acest forum.
Îndrăzniți să susține-ți că nu sunt dovezi, că nu există experimente etc, dar de unde să știți despre ele dacă nu a-ți depus efortul să deschideți o carte. Am citit biblia și deocamdată primul volum din filocalia, o să dureze până trec peste toate 12 volume dacă o voi face, mi-am cam pierdut interesul deocamdată.
|
||||
|
||||
![]()
Unde-i maimuța aia de s-a transformat în omușor?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aoleu! sper ca alea "reparate" astfel sunt compuri cu winblows pe ele! In alta ordine de idei, o intrebare pentru evo fanatici: de cite ori trebuie sa pocnesc de perete o nochie primitiva ca sa devina un iphone? A, nu evolueaza? Deci e chestie de evolutia ideii la producator? Oau. Pai atunci de ce nu admiteti asta cu privire la universul viu care ne inconjoara? Un Nimravis e mai asemanator cu un Felis decit o masina din 1914 cu bolizii de astazi. |
|